On numara

Güncelleme Tarihi:

On numara
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2004 01:36

Eski aşkı izledi

Çağla Şikel’in, Mehmet Aslan ile yollarını ayırdıktan sonra eski aşkı Bozok Gören’le görüşmeye başladığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz gün Too Hot adlı mayo firmasının Swissotel’de düzenlenen defilesinde podyuma çıkan Şikel’i eski sevgilisinin en ön sıradan izlemesi de bu iddiaları güçlendirdi. Şikel’le mankenliğe yeni başladığı dönemlerde birlikte olan, ayrıldıktan sonra Amerika’ya yerleşen Bozok Gören, bir süre önce Türkiye’ye dönmüştü. Her ikisinin de kalbinin şu sıralar boş olması, eski aşıkları yeniden bir araya getirdi.

Fena kandırıldı!

Gönül Yazar, geçtiğimiz günlerde Etiler’deki Rotha Bar’ın açılışına katıldı. Açılışa kırmızı bir kıyafetle gelen Yazar, aynı giysiden Nurgül Yeşilçay’da da olduğunu söyledikten sonra bunun bir tesadüf değil bir kandırmaca olduğunu belirtti! Sanatçı, ‘Mağazadaki satıcılar ‘Bunu ilk siz alıyorsunuz’ demişlerdi, bir daha giymeyeceğim’ dedi.

Kızı da Galatasaraylı

Galatasaray Futbol Şubesi eski Sorumlusu Abdülrahim Albayrak, geçtiğimiz pazar günü Harbiye Askeri Müze’de gerçekleştirilen Mozart Günleri’ne katıldı. Albayrak’ın yanındaki genç hanım da epey merak uyandırdı. Ancak çok geçmeden onun Albayrak’ın kızı Fatma olduğu ortaya çıktı. Albayrak, kızının da Galatasaraylı olduğunu söyledi.

Simyacı’nın izinde

‘Simyacı’ adlı romanıyla dünya edebiyatında önemli bir yere sahip olan Paulo Coelho, son dönemin cesur mankenlerinden Noella’yı da etkisi altına almış! Yazarın tüm kitaplarını okuyan, eserlerini elinden düşürmeyen manken, son olarak elinde ‘Eleven Minutes’ adlı romanla defile öncesi kuliste objektiflere takıldı. ‘Bu yazarın tüm kitapları beni derinden etkiliyor. Beni sanki alıp başka dünyalara götürüyor’ diyen üniversite öğrencisi Noella, en büyük hayalininse dünyayı dolaşmak olduğunu söylüyor.

Kuzenlermiş

Tiyatro yönetmeni ve oyuncusu Almula Merter ile Cihan Ünal’ın kızı Irmak Ünal’ın kuzen oldukları ortaya çıktı. Bu akraba zincirinin detaylarına gelince... Irmak Ünal, Cihan Ünal’ın ilk eşi Sabiş Ünal’dan olan kızı... Sabiş Ünal ise Almula Merter’in teyzesi... Ancak onların ‘kuzen’ olduklarından bugüne kadar kimsenin haberi yoktu.

Tiyatrocuya VJ sevgili

Tiyatrocu Bekir Aksoy, uzun zamandır Flash TV’de yayınlanan ‘Ferah Saatler’ adlı müzik programının sunucusu Ferah Tümer ile birlikte... Almula Merter’in sahneleyeceği ‘Hamam’ adlı yeni projenin oyuncu kadrosunda bulunan Aksoy, bu beraberliğini gizleme gereği de duymuyor. Başarılı tiyatrocu, Tümer ile üç yıldır birlikte olduğunu ve mutlu bir beraberlik yaşadıklarını söylüyor.

Yakışıklı oyuncu ilk kez soyundu

Yeni vizyona giren ‘Mustafa Hakkında Her Şey’ filminin zorlu sahnelerinden biri, Mustafa’nın (Fikret Kuşkan) kaçırdığı taksi şoförüne (Nejat İşler) işkence yaptığı bölümdü... Mustafa’nın kurbanını işkence ile konuşturmaya çalıştığı bu sahnelerin çekiminde, içeriye set fotoğrafçısı dahil kimse alınmadı. İçeride yönetmen dahil sadece üç kişinin bulunduğu ve İşler’in çırılçıplak soyunduğu bu kareleri Kelebek ele geçirdi.

Bedava söyleyecek

Hülya Avşar özel bir gece için bu akşam Swissotel’de sahneye çıkıyor. Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen yemekli gecede, İstanbul sosyetesinin ve iş dünyasının önde gelen isimleri, yapacakları bağışlarla

vakfa maddi anlamda destek verecek. Avşar da vereceği konser için para almayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!