O Ses Türkiye aşıklarından muhteşem düello!

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye aşıklarından muhteşem düello
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 13:50

Acun Ilıcalı’ nın TV8 ekranlarında yayınlanan, milyonların severek izledikleri ses yarışması O Ses Türkiye’ de coşku bir an olsun eksik olmuyor. İzleyicilerin nefeslerini tutarak izledikleri yarışma, ilginç olaylara sahne oluyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

O Ses Türkiye'de aşklarını ilan eden, birbirlerine sevgi dolu gözlerle bakan Busegül ve Emre programın son bölümünde heyecan dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Düello sahnesinde bu kez, iki sevgili yer aldı. İkisi de birbirinden güzel performans sergiledi. Oylama sırasında kime oy verileceği şaşırıldı.

O Ses Türkiye’de İkinci Kez Yaşandı…

Busegül ve Emre'nin kıyasıya rekabet ettiği anların ardından oylamaya geçildi. Busegül ve Emre'nin arasında sadece 2 oy fark vardı. Acun Ilıcalı, iki sevgilinin sadece iki oy yüzünden birbirinden ayrılmalarına izin vermedi. Yarışma geçmişinde sadece bir kez yaptıkları şeyi, ikinci kez yaptı ve iki sevgilinin de yarışmada kalmasına izin verdi. İki sevgili bunu duyunca yaşadıkları sevinci gizleyemedi.

O Ses Türkiye'de iki sevgili rakip oldu

Haberin Devamı

Finale Sayılı Günler Kaldı…

Her bölümünde heyecanlı anların yaşandığı O Ses Türkiye'nin final gecesine sayılı günler kaldı. Günler ilerledikçe heyecan daha çok artıyor, yarışmacılar daha çetin düellolar yaşıyor. Kazanmak için en iyi performanslarını sergileyen yarışmacılardan kimlerin eleneceği, kazananın kim olacağı merak konusu.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye bu akşam son düellolara sahne olacak. Pazar ve Pazartesi akşamı canlı olarak yayınlanacak finallere kimler katılmaya hak kazanacak merak konusu.

BAKMADAN GEÇME!