No:309 7. son bölümde herkesi şaşırtan gelişme!

Güncelleme Tarihi:

No:309  7. son bölümde herkesi şaşırtan gelişme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2016 07:45

No:309 dün akşam 7.bölümü ile ekranlara geldi. No:309'un yayınlanan son bölümünde şaşırtan gelişmeler yaşandı. Lale ve Onur arasında buzlar eridi. Fakat Lale hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. İşte No:309'un son bölümünde yaşananlar.

Haberin Devamı

İgiyle izlenen No: 309 7. yeni bölüm fragmanıyla herkesi şaşırtacak. Reyting rekorları kıran dizinin yeni bölümünde çok ilginç dakikalar ve samimi görüntüler yaşanacak. Lale ve Onur baş başa çıktıkları tatilde aralarındaki buzları eritiyor ve ekranlara romantik anlar yansıyor. İşte, No: 309 7. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte...

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynamaya karar verirler. Bu arada Onur’un Ağva’ya Lale ile gittiğini öğrenen Pelinsu, Betül ve Erol ile bir takım planlar içerisine girer. Doktor Onur’un Lale’yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır. Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir?


NO:309 SON BÖLÜM İZLE

NO:309 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

NO: 309 7. BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Lale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir. Lale ve Onur’u tekrar bir araya getirmek için plan yaparlar. Birbirlerinden habersiz şekilde aynı yere giden Onur ve Lale karşılaşınca şok olurlar ve birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar. Herkesten uzakta geçirdikleri bugün onları tekrar bir araya getirebilecek midir?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!