Nejat İşler iki ayda iyileşebilir

Güncelleme Tarihi:

Nejat İşler iki ayda iyileşebilir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 13:41

Akciğer enfeksiyonu ve septik şok nedeniyle üç ay hastanede yattıktan sonra önceki gün taburcu edilen Nejat İşler, ilk gününde soluğu Cihangir’de aldı. Aylar sonra arkadaşlarıyla dışarıda buluşup hasret gideren Nejat İşler'in keyfinin yerinde olduğu görüldü.

Haberin Devamı

White Mill’de buluşma
Aylarca yoğun bakımda kaldıktan sonra hastane ortamından kurtulan Nejat İşler, taburcu edildiği gün Cihangir’e koştu. Sosyal medyada White Mill’de olduğunu gösteren fotoğraflar paylaşması üzerine de, kendisini görmek isteyen dostları mekana akın etti.

İlk gelen Berrak oldu
İşler’in yanına ilk gelen eski sevgilisi Berrak Tüzüntaç’tı. İkili saatlerco sohbet etti. Bu sırada işler’in profiterol yiyip bardak bardak su içtiği görüldü. Tedavide kullanılan ilaçlar nedeniyle ünlü oyuncunun saçlarının dökülüp yüzünün şiştiği de gözden kaçmadı.

Kortizon tedavisi şişirdi
Yüz ve vücudunda şişkinlik olduğu gözlenen Nejat İşler’in bu sorununa kortizon tedavisinin yol açtığı düşünülüyor.

PARMAKTA SİYAHLIK NORMAL
Prof. Dr. Murat Emanetoğlu, parmaklarının kesilebileceği yönünde haberler çıkan Nejat İşler’in durumuyla ilgili şunları söyledi: “Septik şoktan ve dolaşım bozukluğundan kaynaklanan bu tür siyahlıklar olması normal. Büyük ihtimalle iki ay içinde iyileşir. Ancak fizik tedavi görmesi gerekecektir.”

Haberin Devamı

Cengiz Semercioğlu 'Akla takılan soruları' yazdı

Salı günü, öğleden sonrası için alışık olmadık sayıda magazin muhabirini bizim mahallede görünce çocuklara “Hayırdır?” diye sordum.

Nejat İşler taburcu olmuş ve White Mill’e gelmiş.
Her zamanki mekânında, arkadaşlarıyla buluşmuş.
Onu tekrar aramızda görmek çok sevindirici.
Peki bundan sonrası için ne yapacak?
Gazetelerde çıkan fotoğraflarından ve görüntülerinden sonra akla takılan pek çok soru oldu Nejat’la ilgili...
* Sağ elinin parmaklarıyla ilgili sorun ilk kez görüntülendi. Parmaklarının ucundaki morluklar konusunda hastane bir açıklama yapacak mı? Yoksa spekülasyonlar sürecek mi?
* Üç ay hastanede süren tedavi, yoğun bakım süreci, aldığı kortizonların da etkisiyle Nejat İşler’in kilo aldığı, saçlarının döküldüğü görüldü. Hastalığa karşı kazandığı zaferi, eski fit görüntüsüne kavuşarak taçlandıracak mı?
* Nejat İşler’in oyunculuk, dizi sektörü konusunda hırsları olmadığı zaten biliniyordu. Bundan sonrası için ne yapacak? Sağlığına tam kavuştuktan sonra oyunculuğa devam mı edecek, sektörü tamamen bırakacak mı?
* Nejat İşler’e eylül ayı için bir dizide konuk oyuncu teklifi gelse, bu görüntüsüyle kamera karşısına geçmek ister mi?
* Yeni hayatını nasıl sürdürecek? Cihangir-Gümüşlük gibi gece hayatının daha çok olduğu yerlerde mi, yoksa daha sakin bir yerde mi?
* Bu soruların yanıtı ne olursa olsun, Nejat İşler’in yeniden aramıza dönmesi yeter. Bundan sonrası için en başta ona sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.
Sadece Nejat değil, hepimiz için en önemli olan bu değil mi?

BAKMADAN GEÇME!