Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur boşanıyor mu? Murat Dalkılıç açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur boşanıyor mu Murat Dalkılıç açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 11:11

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur boşanıyor mu? günün erken saatlerinden beri merak edilen bu soruya yanıt geldi. Murat Dalkılıç, evliliklerinin çatırdadığı, evlerini ayırdıkları iddialarına sosyal medya hesaplarından yanıt verdi.

Haberin Devamı

Murat Dalkılıç – Merve Boluğur çiftinin evlerinin ayırması ‘boşanıyorlar mı?’ sorularını gündeme getirdi. Bir süredir kara bulutlar dolaştığı ileri sürülen ünlü çiftten Murat Dalkılıç’ın evi terk ettiği belirtildi. Murat Dalkılıç – Merve Boluğur’un ayrılacağı iddiası Duymayan Kalmasın programında da tartışıldı. Ayrılık iddiasının ardında kıskançlığın yattığı söylendi. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın, ayrılık kararı aldıktan sonra arkadaşlarına, "Evlilik bana göre değil" şeklinde konuştuğu da iddialar arasında. Bu iddialar karşısında çiftin nasıl bir açıklamada bulunacağı merak ediliyordu. İlk açıklama Murat Dalkılıç'tan geldi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'la çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak şunları yazdı: Çok geç saatlere kadar çalıştım sabaha kadar o yüzden ancak uyandım, yazılanlara şaşırdık oldukça ve ancak cevap verebiliyorum. Evimdeyim, Merve de sette boşanmıyoruz! Sevgiler.

Haberin Devamı

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur boşanıyor mu Murat Dalkılıç açıkladı

BAKMADAN GEÇME!