Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölümde neler yaşandı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölümde neler yaşandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 20:56

Star Tv'nin en sevilen dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 10. son bölümü bugün yani 21 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı. Kösem Sultan'ın büyük bir tehditle karşı karşıya kaldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölümünde neler yaşandı? işte detaylar...

Haberin Devamı

21 Ocak 2016 Perşembe akşamı ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölümde sultanların savaşı kaldığı yerden devam etti Harem'de işlerin karıştığı bu bölümde izleyiciler yine ekran başına kilitlendiler.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölümü bu hafta yayınlandı. İzleyicilerin merak ettikleri Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. yeni bölümde neler oldu?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 10.Bölüm

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 10. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? (ÖZET)

Muhteşem Yüzyıl: Kösem bu bölümde Kösem ve Safiye Sultan arasında büyük bir gerginlik başlıyor. Babası öldükten sonra çöküntüye uğrayan Kösem, Safiye Sultan’dan intikam alma kararı vererek kendine söz veriyor.

Kösem, Safiye’den intikamını almak için haremde onun aleyhine iş çeviriyor. Cennet’i hedef alan ve onu ölüme çok yaklaştıran Kösem, Cennet’ten inanılmaz bir teklif alıyor! Handan Sultan ise eski saraya gönderiliyor.

Haberin Devamı

Kösem’den kurtulmak isteyen Safiye Sultan, Ahmed için en güzel cariyelerden birisi olan Katerina’yı seçiyor. Bu yüzden Kösem’in içine Ahmed’i kaybetme korkusu yayılıyor. Fahriye Sultan ise Derviş Paşa ile evleniyor. Mehmed Giray Fahriye’yi kurtarmaya çalışırken Deviş ise Şahin’i öldürme kararı veriyor! Büyük, güçlü komutan Kuyucu Murad Paşa geliyor!

Kösem’le yarışmaya çalışan Mahfiruze doğum yapıyor ve Sultan Ahmed’e ilk şehzadesini, Osman’ı veriyor. Kösem, Cennet’in peşini bırakmıyor ve Safiye Sultan’ın öyle karanlık sırlarını keşfediyor ki, Safiye Sultan için büyük tehlike doğuyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 10. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölümde neler yaşandı?

Saray'daki bütün dengelerin alt üst olduğu 9. bölümde; sarayda kalmak isteyen Safiye Sultan, Kösem'i babasının canını almakla tehdit etmiştir. Kösem babasına bir an evvel ulaşmak için gözünü karartıp hiç beklenmedik bir hamle yapar ancak Raşa'nın bu kirli oyuna dahil olmasıyla Kösem'in tüm planları suya düşer. Kösem ile Raşa'nın arasındaki gerilim artık doruğa ulaşmıştır. Kösem ise tüm haremin önünde Raşa'yı tehdit eder. İlerleyen dakikalarda Raşa kanlar içinde yere yığılır ve saraydaki tüm gözler Kösem Sultan'ın üzerine çevrilir.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölümde neler yaşandı - izle

Kösem, babasıyla Handan Sultan arasında bir tercih yapmak zorunda kalmıştır. Kösem, Sultan Ahmed'e öyle şeyler anlatır ki Ahmed adeta öfkeden deliye döner. Ahmed'in verdiği bir karar ile sarayda yer yerinden oynamıştır.

Kösem tam çıkış yolunu buldum düşüncesine kapılmışken büyük bir ihanete uğramıştır. Safiye'nin zalim yüzü ile karşı karşıya kalan Kösem, babasını kurtarabilmek için zamanla yarışa girmiştir. Kösem, Safiye'ye boğun eğmemeye, onunla tüm gücüyle mücadele etmeye kararlıdır.

Öte yandan Kösem Sultan'ı haremde bambaşka bir savaş daha beklemektedir. Hamile olan Raşa, bunu kullanarak Ahmed'in ilgisini üzerine çekmiştir. Hem Kösem hem de Raşa, Ahmed'in aşkı için savaşırlarken, Raşa'nın düşük tehlikesi geçirmesiyle haremdeki tüm gözler bir kez daha Kösem Sultan'ın üzerine çevrilmiştir.

Haberin Devamı

Fahriye ise Derviş Paşa'nın sırrını öğrenmiştir. Bu nedenle Derviş Paşa köşeye sıkışmıştır. Paşa kendini kurtarabilmek için Giray kardeşleri zindandan çıkarmak zorundadır. Ancak Fahriye'nin yaptığı bir oyun iki kardeşin arasına düşmanlık tohumları ekmiştir.

BAKMADAN GEÇME!