Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. Bölümünde Kösem Sultan'a Büyük Tuzak! - izle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. Bölümünde Kösem Sultana Büyük Tuzak - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 14:54

Televizyon dünyasının en çok ses getiren dizilerinden Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölümü ile bu akşam seyircilerle buluşuyor. Peki Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümde neler olacak? Gizli planı ile babasını tehlikeye düşüren Kösem Sultan tuzağa mı düşecek? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının en çok izlenen yeni dizilerinden biri olan Muhteşem Yüzyıl Kösem, 9 bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak? Heyecanlı bekleyiş sürerken dizinin yeni bölümünün 1. ve 2. tanıtım fragmanları geldi.

Bir yandan Kösem Sultan ve Sultan Ahmet arasında aşk giderek büyürken diğer yandan Safiye, kendisinin tüm planlarını alt üst ettiği için Kösem’i köşeye sıkıştırıyor. Safiye, Kösem’i en değer verdiği babası ile tehdit eder. Buna karşılık Kösem’in seçmesi gereken iki yolu vardır. Ya Safiye’nin dediklerini yaparak köşesine çekilip oturacak ya da canından olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümde neler olacak?

Başrollerini Ekin Koç, Beren Saat ve Hülya Avşar’ın paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölümü ile bu akşam sizlerle! Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan, nefes kesen sahneleriyle tüm izleyicileri her hafta ekran başına kilitleyen Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde yine heyecan dolu anlar bizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 9.Bölüm - Fragman 1

Muhteşem Yüzyıl Kösem 9.Bölüm - Fragman 2

Safiye Sultan, sarayda kalmak adına kendisi için büyük bir engel olarak gördüğü Kösem Sultan’ı babasını öldürmekle tehdit ediyor. Safiye Sultan’dan aldığı tehdit karşısında darmadağın olan Kösem, babası uğruna her şeyi göze alıyor. Babasını bulmak için gizli bir yapar. Ancak Raşa, tüm planları alt üst ediyor. Raşa ve Kösem arasında tansiyon git gide yükseliyor. Hamileliğini kullanarak Sultan Ahmed’in dikkatini çekmeyi başaran Raşa, Kösem’in yaptığı plana dahil olarak ortalığı karıştırıyor. Kösem tüm haremin önünde Raşa’ya tehditler savuruyor. Ancak Raşa hamileliğini kullanarak düşük tehlikesi olabileceğini duyuruyor. Bunun üzerine tüm saray halkının gözü Kösem’e çevriliyor.

Sultan Ahmed aşkı için iki kadın arasında savaş sürerken, babası ve Handan Sultan’ın hayatı arasında tercih yapmak zorunda kalan Kösem bakalım kimi seçecek?

Haberin Devamı

Kösem, olan biten her şeyi Sultan Ahmed’e anlatır. Sultan Ahmed, Kösem’den duydukları karşısında deliye döner ve bunun üzerinde öyle bir karar alır ki tüm saray halkı dehşete kapılır. Böylelikle tehditten kurtulduğunu sanan Kösem, başına gelecek büyük felaketten habersizdir. Uğradığı ihanet karşısında Safiye ile karşı karşıya gelir. Babasını Safiye tehlikesinden kurtarmak için zamanla adeta mücadele eder. Bakalım Kösem Sultan, babasını ölmekten son anda kurtarabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası Muhteşem Yüzyıl Kösem’in bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde. Sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!