Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
• 4 adet yumurta
• 1 adet küçük boy patates
• 1 adet küçük boy soğan
• 1 adet yeşil biber
• 1 adet kırmızı biber
• 10 adet mantar
• 1 tutam kıyılmış maydanoz
• Tuz
• Karabiber
• Pul biber
• Yarım çay bardağı süt
• 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
Yapılışı:
1- Arçelik Ankastre Fırın ızgara ayarında açılır ve 200 dereceye getirip ısınmaya bırakılır.
2- Tavaya sıvı yağ, patatesler ve soğan alınır tuz eklenir ve 1 dakika kadar Arçelik Ankastre Ocak’ta kavrulur.
3- Patateslerin üzerine biberler eklenip haf2ifçe patatesler yumuşayıncaya kadar kavurmaya devam edilir.
4- Mantarlar eklenir 1-2 dakika daha kavrulur.
5- Yumurtalara süt, tuz, karabiber ve maydanoz eklenir iyice Arçelik Rose Gold Eternity Mikser ile çırpılır.
6- Hazırlanan ve pişen karışım da kelepçeli kalıba dökülür onun üzerine yumurtalar dökülür ve eşit dağılması sağlanır. Arçelik Ankastre Fırın’a koyulur ve 10-15 dakika yumurtalar kabarıncaya kadar pişirilir.