Parmesanlı Soslu Koçan Mısır

Güncelleme Tarihi:

Parmesanlı Soslu Koçan Mısır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2018 15:08

Sokakta buram buram kokan o közlenmiş koçan mısırı evinizde yapmaya ne dersiniz? Üstelik leziz bir sosla pişirebileceğinizi söylesek? İşte kolayca yapabileceğiniz parmesanlı koçan mısır tarifi…

Haberin Devamı

Malzemeler:

• 4 diş sarımsak
• 6 adet mısırkoçanı
• 2 adet misket limonu
• 6 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı parmesan peyniri
• Tuz
• Karabiber
• Kırmızı toz biber

Tarif:

1- Arçelik Tost Makinesi’nı ısıtılır mısırlar üzerine koyulur.
2-Tereyağı ve sarımsaklar Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı’ya atılır pürüzsüz olana kadar çekilir.
3-Daha sonra kalan malzemeler de eklenir.
4-Mısırlar sıcakken iyice üzerine sürülür.
5-İyice kızaran mısırların üzerine parmesan peyniri serpilip servis edilir.
6-Afiyet olsun!

Sponsorlu içerik

 

 

BAKMADAN GEÇME!