GeriAtıştırmalıklar Parmesanlı Soslu Koçan Mısır
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Parmesanlı Soslu Koçan Mısır

Parmesanlı Soslu Koçan Mısır

Sokakta buram buram kokan o közlenmiş koçan mısırı evinizde yapmaya ne dersiniz? Üstelik leziz bir sosla pişirebileceğinizi söylesek? İşte kolayca yapabileceğiniz parmesanlı koçan mısır tarifi…

Malzemeler:

• 4 diş sarımsak
• 6 adet mısırkoçanı
• 2 adet misket limonu
• 6 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı parmesan peyniri
• Tuz
• Karabiber
• Kırmızı toz biber

Tarif:

1- Arçelik Tost Makinesi’nı ısıtılır mısırlar üzerine koyulur.
2-Tereyağı ve sarımsaklar Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı’ya atılır pürüzsüz olana kadar çekilir.
3-Daha sonra kalan malzemeler de eklenir.
4-Mısırlar sıcakken iyice üzerine sürülür.
5-İyice kızaran mısırların üzerine parmesan peyniri serpilip servis edilir.
6-Afiyet olsun!

Sponsorlu içerik

 

 

Haber Yorumlarını Göster
Haber Yorumlarını Gizle