Muhallebi katmanı;1 litre süt3/4 su bardağı toz şeker2 tepeleme çorba kaşığı un2 tepeleme çorba kaşığı nişasta1 adet yumurta sarısı1 paket krema1 paket vanilya Kıtır katman;3/4 bardak parçalanmış ceviz3/4 4 bardak parçalanmış tam buğday bisküvi Tarif:Doğranmış kabaklar ocakta haşlanır, Arçelik Rose Gold Eternity El Blender’ıyla üstünden geçilir püre yapılır.Tarçın, esmer şeker, zencefil, ve krema eklenir. Karıştırılır, soğumaya bırakılır.Arçelik Ankastre Ocak’a muhallebi malzemeleri alınır. 1 litre süt, toz şeker, un, nişasta ve yumurta sarısı eklenir ve iyice karıştırılır. Muhallebi hazır.Ardından ceviz ve bisküviler Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı ‘da çekilir.Bardağa önce bir iki yemek kaşığı cevizli karışım sonra balkabağı sonra muhallebi dökülür, işlem tekrarlanır.Afiyet olsun! Sponsorlu içerik