Memet ve dans etmek; işte mutluluk bu!

Güncelleme Tarihi:

Memet ve dans etmek; işte mutluluk bu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2010 00:00

Tülin Şahin, yabancı pek çok dergide kapak oldu. Naomi Campbell, Helena Christensen gibi dünyaca ünlü modellerle podyuma çıktı. Birçok markanın yüzü oldu. Ama bu başarıları bir yana ünlü modeli hayatta en çok mutlu eden şey; eşi Memet Özer ve dans etmek.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLARLA TÜLİN ŞAHİN

Onu görünce, ilk düşündüğünüz şey kesinlikle çok zayıf olduğu. Çekim bitince aklınızda kalan son şeyse, çok konuştuğu!

Peki Türkiye’de model denince akla ilk gelen isimlerden birkaçını sayın deseler, içinde neden mutlaka Tülin şahin oluyor?

Onun sırrı kesinlikle şu: Ünlü bir model ama kafası işkadını gibi çalışıyor!

Tülin şahin deyince, makyözden fotoğrafçıya herkes, ‘ne kadar disiplinli’ olduğundan bahsediyor hemen. “Neden böylesin?” dediğimizde, “Bu benim işim, mesleğim. Kimseye çile çektirmek üzere sabah işe gitmiyorum ki! Her zaman söylenen saatte orada olmuşumdur, olağanüstü bir hal olmadığı sürece son dakika çekimlerimi iptal etmem, çalıştığım markalara özenli davranırım” diyor.

şu ana kadar yedi kitap çıkaran şahin, dergilere moda editörlüğü, markalara stil danışmanlığı yaptı. Yabancı pek çok dergide kapak oldu. Dünyaca ünlü meslektaşları Naomi Campbell, Helena Christensen gibi modellerle podyuma çıktı.

Tülin şahin’i bugüne kadar pek çok markanın yüzü olarak da gördük. Bir markayla birlikte çalışmak konusundaki kıstasını şöyle açıklıyor: “Bir markanın yüzü olmam için öncelikle, o markayı kendim de kullanıyor olmalıyım. Örneğin, şu sıralar Koleston ile yeni bir projeye başladık. Onlar benim evde saçlarımı boyadığımı hep biliyorlardı.”

BONUS KAFA TÜLİN

Bu sene saç boyasındaki son trendin kahverengi tonları olduğunu söyleyen Tülin, yeni projesinin kendisini neden çok heyecanlandırdığını şu şekilde anlatıyor: “Bu proje boyunca pek çok sürprizimiz olacak. www.kahverengiylebuyule.com’u tıkladığınızda her şeyi öğrenebilirsiniz. Küçük bir tüyo; katılanlardan 8 tanesiyle beraber biner TL’lik alışverişe çıkıyoruz, çok heyecanlıyım!”

Saç konusuna değinmişken... Hep uzun saçlı gördüğümüz yıldız, 13 yaşına kadar Winona Ryder gibi kısa saçlı olduğunu ve gerçekte tam bir bonus kafa olduğunu söylüyor. Saçlarda özellikle kahve tonları ise favorisi. Yaz aylarında ise saçlarını balyajlı, röfleli kullanmayı seviyor.
Beğendiği modeller söz konusu olduğunda ise, olaya farklı yaklaştığını belirtiyor. “Bir fiziksel olarak beğendiğim çok sayıda model var, bir de hem fiziksel hem de akıl olarak beğendiğim modeller var. şöyle söyleyeyim, çok başarılı top model olabilmek için sadece iyi bir model olmak yetmiyor. Bu meslekte başarılı olmak istiyorsanız, aynı zamanda çok iyi bir işkadını da olmalısınız. Bu açıdan baktığımız zaman bunu dünyada başaran çok az model var. Buna en güzel örnekler eski jenerasyondan Cindy, Elle Mcpherson yeni jenerasyondan ise Heidi Klum ve Tyra Banks.”

MEMET’İ SEVİYORUM ÇÜNKÜ

O her ne kadar, özel hayatını gözler önüne sermekten hoşlanmasa da, 2001 yılından beri birlikte olduğu işadamı eşi Memet Özer ile çok mutlu olduğu her halinden belli. Ama biz farklı bir noktaya takılıyoruz, yılın yarısını yurtdışında çekimlerde geçiren bir kadın, diğer yandan evliliği nasıl yürütür? Ünlü model bu konuya şöyle açıklık getiriyor: “Gerçekten sırrı falan yok, olsa da söylesek keşke. Ama ne kolay ne zor diyebilirim! Sonuçta biz de milyonlarca evli ve her sabah işini yapmaya giden evli çiftler gibiyiz. Birbirimizi çok seviyoruz, birbirimize çok bağımlıyız, olduğumuz gibiyiz. O kadar!”

Eşinin en sevdiği tarafını soruyoruz, çok sıkı bir yanıtla karşılaşıyoruz. “Memet’in en çok insan gibi insan, adam gibi adam olmasını seviyorum. Dürüst, iyi ve temiz kalpli olmasına bayılıyorum.”

Mutluluk bir seçimdir, sen mutlu olmak için nasıl seçimler yapıyorsun diyoruz, onu en mutlu eden şeyleri bir çırpıda sıralıyor: “Memet ve dans etmek! Ayrıca, çok yakın arkadaşlarımız ile evde yaptığımız yemekler, sohbetler.”

Haberin Devamı

LADY GAGA HAYRANI

Bu yoğun iş karmaşasında, o da pek çok ünlü gibi, enteresan bir meditasyon modasına uymuş gidiyordur diyoruz ama yok, şahin rahatlamak için son yılların moda hareketi olan felsefelere hiç bulaşmamış. “Bildiğim bir şey varsa, o da müziğin her şeye iyi geldiği! Modum o anda nasılsa, ona göre müzik seçiyorum ve sesini sonuna kadar açıyorum. Hem söylerim hem dans ederim ve ‘boom!’; anında ruhumda temizlik!” şu sıralar dinlediği favori ismi kimmiş dersiniz? Kapak çekimimiz esnasında şahin’in tam bir Lady Gaga hayranı olduğunu öğrendik.

Haberin Devamı

24 SAAT MODA DÜŞÜNMÜYORUM

Moda bir kuyu ise, Tülin şahin iş icabı, onun içine düşmüş durumda. Peki, modaya bakış açısı nasıl, artık kusma noktasına gelmedi mi acaba? “Moda çok güzel ve eğlenceli. Ama 24 saat moda düşünüp moda ile yaşamıyorum. Başka şeyler de var hayatta.”
Her modelin hayali olmalı diye düşünüyor insan, bir Victoria’s Secret defilesine çıkmak, modeli olmak. Tülin’e sorduğumuzda ise, “Böyle bir hayalim olsaydı çoktan olmuştum şu ana kadar” diyerek iddialı bir yanıt veriyor.

GÜLÜMSEMESİNİ BİLEN GÜZEL KADINDIR

 “Kendisiyle barışık, akıllı, dünyayı takip eden, kusurlarını artıya çevirebilen, özenti olmayan, iyi niyetli olan, kendine yakışanı giyen ve en önemlisi her zaman gülümsemesini bilen kadın güzeldir. Kendimi güzel bulup bulmadığıma gelince… Yatıp kalkıp ‘Aman yarabbi ne kadar da güzelim’ demiyorum. Kendimde ve hayatımda tek önceliğim güzelliğim veya güzellik değil. Kafa yorduğum başka bir sürü şey var.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!