Yeşil'den 'Sesler ve İzler'

Güncelleme Tarihi:

Yeşilden Sesler ve İzler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2019 15:29

Ahmet Yeşil, sanat hayatının 40'ıncı yılını Galeri Diani'de açılacak olan 'Sesler ve İzler' adlı sergiyle kutluyor. Sergi, 19 Ekim'den başlayarak 9 Kasım'a kadar sürecek.

Haberin Devamı

Bugüne kadar 110 kişisel sergi açan, 300 karma ve yarışma sergisine katılan Yeşil, tam anlamıyla ‘nev-i şahsına münhasır’ olarak tanımlanabilecek bir fırçaya sahip.


Dünyadaki ve Türkiye’deki moda akımları çok yakından takip etse de o kendi gerçeğinden vazgeçmemiş, yıllar içinde fırça darbeleri ile tuvaline aktardığı özlemleri, tutkuları, heyecanları, duyguları, düşüncüleri, acıları, mutlulukları onu nereye götürdüyse, sanatı da o bağlamda gelişmiş, bugünkü gücüne ulaşmıştır.

Yeşilden Sesler ve İzler

Ulusal ve uluslararası müze, kurum ve özel koleksiyonlarda onlarca eseri bulunan Ahmet Yeşil, 'Sesler ve İzler' serisini “Yaratmanın yaşama karşı başkaldırı olduğu inancıyla, yaşanılan gerçekten kendi gerçeğimi yaratarak çoğalmaya çalışıyorum, sonsuzluğun içinde bilinmeyen boşluklara yaşam izlerimi koyuyorum’ diyerek duygularını en derinden vurguluyor.

Haberin Devamı

Galeri Diani
Adres; Bostancıbaşı Caddesi NO 3 D BEYOĞLU/ İSTANBUL 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!