Yeni 1 numara Candice

Güncelleme Tarihi:

Yeni 1 numara Candice
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2014 07:36

2015 yılbaşı defilesinde Victoria Secret’in baş meleği olması beklenen 25 yaşındaki Güney Afrikalı model Candice Swanepoel, yeni kontratlarla yılın en çok kazanan modeli olmaya doğru ilerliyor.

Haberin Devamı

Dünyanın halı hazırda en beğenilen top modelleri arasında zirveye çıkan Güney Afrikalı model Candice Swanepoel, sansasyonel tanıtımlar yapmaya devam ediyor. Önceki gün Paris Moda Haftası etkinliklerine katılan Candice yine gündem yarattı. Siyah bir smokinle erkek defilesine katılan Candice, içine bir şey giymediği her halinden belli duruşuyla dünya basınına magazin malzemesi oldu. Ünlü markaların yüzü Candice, gereğinde masum bir kadın gereğinde ‘parti kızı’ tiplemesi yapabiliyor.

EN ARZULANAN KADIN OLDU

Yeni 1 numara Candice

Bu yılbaşında Victoria Secret defilesinde baş melek olması beklenen sarışın model, halen erkek dergilerinin anketlerinde “En arzulanan kadın” sıralamasında zirvede yer alıyor. 25 yaşındaki top modelin, 2014 yılını da en çok kazanan model olarak bitirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

VÜCUDUYLA HER ZAMAN ÖVÜNÜYOR

Yeni 1 numara Candice

Candice, geçtiğimiz ay Vogue dergisine verdiği röportajda kalçalarıyla gurur duyduğunu, fit vücudunu da çömelme hareketine borçlu olduğunu söyledi.

BEYAZ KALMAYA ÖZEN GÖSTERİYOR

Yeni 1 numara Candice

İngiliz basınından Daily Mail’in haberine göre Swanepoel her zaman çok yüksek faktörlü güneş kremi kullanarak cildini koruduğunu da açıkladı. Ünlü model, günlük hayatta makyaj yapmamayı tercih ederek yüzünün tazeliğini de koruyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!