Yavuz Bingöl manavlar için ne söylemişti, neden özür diledi?

Güncelleme Tarihi:

Yavuz Bingöl manavlar için ne söylemişti, neden özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2018 14:25

Yavuz Bingöl, bir röportajında söylediği sözler için özür diledi. Sanatçı, ilerleyen zamanlarda pazar ve manavları dolaşarak bizzat gönül alacağı da sözlerine ekledi. Hakkındaki eleştirilere yanıt veren Yavuz Bingöl, özellikle manavların tepkisini çekmişti. Peki, Yavuz Bingöl manavlar için ne söylemişti, neden özür diledi?

Haberin Devamı

Yaptığı siyasi açıklamalar yüzünden bir kesimin büyük tepkisini çeken Yavuz Bingöl, geçtiğimiz hafta verdiği bir röportaj nedeniyle uzun süre konuşulmuş, sosyal medyanın da trend topic listesinde yer almıştı. Yavuz Bingöl, siyasi düşünceleriyle kendisini eleştirilenlere şu yanıtı vermişti:

Eleştiriye de gelemiyorlar, polemik oluyor sonra. Kusura bakmasınlar. Ben manav Mehmet Efendi değilim. Bilinçli bir seçmenim. Artık bu yapmaya çalıştıkları şey insanlarda karşılık bulmuyor. Bir insanı kazanmak, ikna etmek, onu dönüştürmek kolay değil. Hepsinin sahip olduğu felsefeyi de eksiklerini de ortaya koyarak bir tartışma süreci başlatmaları gerekiyor. Bir köşede fark edilmeyi bekleyerek “Bir gün kıymetimizi anlayacaklar” diyerek de olmuyor. Bağırarak, küfrederek, birilerini aşağılayarak, başka yerlerde zaman geçirerek olmuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!