Set aşıkları evlendi: 2023'e karı- koca olarak başlamak istedik... Eve gider gitmez gelinliğimi çıkarıp pijama giydim

Güncelleme Tarihi:

Set aşıkları evlendi: 2023e karı- koca olarak başlamak istedik... Eve gider gitmez gelinliğimi çıkarıp pijama giydim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2024 11:24

Gösteri dünyasının ünlülerinin düğünlerini bilirsiniz... Çoğu gayet gösterişli olur. Onca paraya sahip olan bu ünlüler, haftalarca hatta aylarca konuşulan törenlerle hayatlarını birleştirir. Bu genel bir durum elbette.

Haberin Devamı

ma bir de madalyonun öteki yüzü var.. Bazı ünlüler de ne kadar zengin olurlarsa olsunlar yine de daha sade bir şekilde evlenmeyi tercih eder.

İşte bunun son örneklerinden birini de yolları, rol aldıkları bir TV şovunda kesişen iki oyuncu sergiledi. Sade bir nikah töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

Ama öte yandan çiçeği burnunda gelinin ifade ettiğine göre heveslerini yakında yapılacak ikinci törene saklıyorlar. 

Bir bakalım bu sade nikahla evlenen set aşıkları kimmiş! 

Set aşıkları evlendi: 2023e karı- koca olarak başlamak istedik... Eve gider gitmez gelinliğimi çıkarıp pijama giydim

İngiltere'de yayınlanan TOWIE (The Only Was Is Esex) adlı TV şovuyla tanınan Tommy Mallet ile Georgia Kousoulou, sette başlayan aşklarını geçen yılın son ayında evlilikle taçlandırdı.

Haberin Devamı

Mutlu çift Londra'daki törenin ardından da evlerine döndü. Özetle öyle ünlülere yakışır bir tören yapmadı Mallet ile Kousoulou.

Fakat Kousoulou, heyecanlı sosyal medya takipçilerine 'düğünün ikinci bölümünün çok yakında" olduğunun haberini de verdi.

Kousoulou'nun anlattığına göre çift, nikah töreninden ve o günün anısına çekilen fotoğrafların ardından evlerine gidip Çin yemeği ısmarladı.

Georgia Kousoulou o anlar hakkında şunları anlattı "Eve gittik ve Çin yemeği söyledik. Sonra ben hemen pijamalarımı ve terliklerimi giydim" diye konuştu.

Set aşıkları evlendi: 2023e karı- koca olarak başlamak istedik... Eve gider gitmez gelinliğimi çıkarıp pijama giydim

Yıldız, sosyal medya paylaşımında zorlu geçen bir yılı mutluluk ve aşkla, daha da önemlisi karı- koca olarak kapatmak istediklerini belirtti.  Evlilik töreninin ikinci bölümünün de pek yakında gerçekleşeceğini satırlarına ekledi.

Kousoulou, evlilik töreniyle ilgili bütün ayrıntıların yakın zamanda bir reality şov olarak ekrana geleceğini de ekledi.

Her ikisi de bir zamanlar TOWIE adlı TV şovunda görev alan Tommy Mallet ve Georgia Kousoulou, evlendiklerini nikahtan günler sonra duyurdular. Bu arada çiftin iki yaşında Brody adında bir bebeği olduğunu hatırlatalım.

Haberin Devamı

Çiçeği burnunda evlilerin, İspanya'da daha büyük ve gösterişli bir tören yapacağı da ileri sürülüyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!