THY’DEki 11 yılın öyküsü

Güncelleme Tarihi:

THY’DEki 11 yılın öyküsü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2016 18:12

Türk Hava Yolları’nın 11 yıl basın müşavirliğini yapan Ali Genç, görev yaptığı dönemde yaşanan gelişmeleri “Yüksek İrtifa” adlı kitabında kaleme aldı.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları’nın 11 yıl boyunca basın müşavirliğini yapan Ali Genç, “Yüksek İrtifa” adlı bir kitap çıkardı. Genç, görevi sırasında şirkette yaşanan dikkat çekici olayları anlattığı kitabında THY’nin reklamlarında oynayan ilk ünlü olan Kevin Costner’la yapılan anlaşmanın detaylarına da yer verdi.

THY’DEki 11 yılın öyküsü

BROSNAN’IN KAŞESİ 7 MİLYON $

Genç’in kitapta anlattığına göre; 2009 yılında yayınlanan reklam için başka Hollywood yıldızlarıyla da görüşüldü. Ancak teklif götürülen isimlerden George Clooney 12 milyon dolar, Pierce Brosnan ise 7 milyon dolar talep etti. Neticede 1.5 milyon dolar isteyen Kevin Costner’la anlaşma yapıldı

Haberin Devamı

THY’DEki 11 yılın öyküsü

Alfa yayınlarından çıkan “Yüksek İrtifa”da, THY’nin elde ettiği başarılar, reklam ve sponsorluk çalışmaları ile krizlerin perde arkasında yaşananlar ele alınıyor. Türk Hava Yolları’nın uluslararası marka haline gelmesinin öyküsünün anlatıldığı kitapta, Kobe Bryant ve Lionel Messi’nin nasıl marka yüzü olduğu, tüm dünyada ilgiyle izlenen reklam filmlerinin nasıl hazırlandığı, dünyaca ünlü spor kulüpleri olan Manchester United ve Barcelona ile sponsorluk anlaşmalarının nasıl yapıldığı detaylı şekilde anlatılıyor.

THY’DEki 11 yılın öyküsü


KURTULUŞ
HiKAYESi
THY’nin 2003-2015 yıllarının anlatıldığı kitapta yaşanan zor günler ve krizler de ele alınmış. Deve krizinden Afrika’da gökyüzünde kaybolan Airbus 310 uçağında yaşananlara, Mali’nin başkenti Bamako’da 20 Kasım 2015 tarihinde bulundukları otelde rehin kalan kabin memurlarının kurtuluş hikayesine kadar birçok detay, “Yüksek İrtifa”da yer alıyor.

THY’DEki 11 yılın öyküsü

Haberin Devamı

THY’DEki 11 yılın öyküsü

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!