Tamer Karadağlı: Yakışıklısın diye oyuncu olunmaz!

Güncelleme Tarihi:

Tamer Karadağlı: Yakışıklısın diye oyuncu olunmaz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2019 08:18

Tamer Karadağlı, ‘Film Gibi Hayatlar’ programında oyunculuk sektörüyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı: “Yakışıklısın, güzelsin diye oyuncu olunmamalı, baktığımızda bir filmde, bir dizide oynayan kendini oyuncu olarak görüyor.”

Haberin Devamı

TAMER Karadağlı, Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan oyuncu, genç meslektaşlarına tavsiyelerde bulundu: “Önemli olan hayal kurmak ve gerçekleştirmek. Yakışıklısın, güzelsin diye oyuncu olunmamalı, baktığımızda bir filmde, bir dizide oynayan kendini oyuncu, bir filmde seslendirme yapan kendini seslendirme sanatçısı olarak görüyor. Bu da beyin ameliyatı izleyip ‘Ben yaparım’ demeye benziyor.”

Tamer Karadağlı: Yakışıklısın diye oyuncu olunmaz



‘BU ROL BANA YAPIŞTI’
DEMEK ŞIMARIKLIKTIR
Uzun yıllar “Çocuklar Duymasın”daki Haluk karakteriyle ekranda izleyici ile buluşan Karadağlı, “Karakter inandırıcı gelmezse diziyi sevdiremezsin, sinemada farklıdır, televizyonda süreklilik önemlidir. ‘Bu rol bana yapıştı’ demeyi şımarıklık olarak görüyorum” dedi ve ekledi: “Diziler tamamen reytinge bağlı, sanatsal hiçbir şey beklememeliyiz ama sinema başkadır, dizide sürekli sıradaki gelsin der.”

BAKMADAN GEÇME!