Tal Garih kimdir kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Tal Garih kimdir kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2018 15:11

Tal Garih, son günlerde özel hayatıyla gündemde yer alıyor. Uluslararası İlişkiler ve Psikoloji alanında lisans derecesini gerçekleştiren Tal Garih, Yüksek Lisans eğitimini ise New York'ta İşletme ve Politika alanında yapmıştır. İşte, Tal Garih kimdir sorusuna cevap arayan vatandaşlar için bazı bilgiler

Haberin Devamı

1985 doğumlu Tal Garih, 2007 yılında Virginia Üniversitesi’nin Uluslararası İlişkiler ve Psikoloji Bölümlerinden çift ana dal yaparak mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimini New York Üniversitesi’nde İşletme ve Politika alanlarında onur listesine girerek 2010 yılında tamamlamıştır.

Brüksel ve Washington’da danışmanlık alanında Türk şirketlerini Amerika ve Avrupa Birliği’nde temsil ederek çalışmıştır. Sonrasında Türkiye’ye dönerek Alarko Turizm Grubunda, Pazarlama Analizi ve Operasyon Takip Sorumlusu olarak marka yönetimi, fiyatlama, tanıtım, misafir memnuniyeti ve iletişim konularında görev almıştır. Şu anda Alarko Enerji Grubu’nda İş Geliştirme Müdürü olarak ticaret ve yenilenebilir enerji kaynaklarına odaklanarak iş geliştirme, kurumsal ilişkiler ve stratejik planlama yapmaktadır.

Haberin Devamı

Sosyal sorumluluk alanında Tal Bahçeşehir Üniversitenin İşletme Fakültesinde Yönetim Kurulu Başkanı ve öğretim üyesidir. Üniversitenin MBA programında Global Stratejik Yönetim kursunda öğretmen olmakla beraber Üniversitenin işletme fakültesinde standart ve prosedürlerin kuvvetlendirilmesine yönelik çalışmalar yapmaktadır.

Bunun yanı sıra, Tal Yeni bir Lider derneğinde Yönetim Kurulu üyesidir. Yeni Bir Lider Derneği, Türkiye’nin gelecek nesil liderlik ekolünü oluşturmak amacıyla gençleri farklı alanlarda tecrübe sahibi öncü kişi ve kuruluşlarla bir araya getiren ve bu sayede gençlerin kişisel ve profesyonel gelişimlerini destekleyen kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. Dernek, Türkiye’nin öncü kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve kamu kurumlarıyla işbirliği içerisinde, yetenekli genç profesyonellere ve öğrencilere stajyerlik, liderlik konferansları, Boğaziçi Üniversitesi’nin katkılarıyla seminerler, mentörlük, koçluk, kişisel ve profesyonel ağ geliştirme gibi fırsatlar sunmaktadır.

Yeni teknolojiler, jeopolitika, yeşil enerji, ekonomik küreselleşme, yönetimsel psikoloji ve felsefe ilgi alanlarını oluşturmaktadır. İngilizce, Türkçe ve İbranice bilen Garih’in hobiler arasında yoga ve Kung Fu bulunmaktadır. Ayrıca iyi bir hayvan sever olarak bilinmektedir. 

BAKMADAN GEÇME!