Survivor'da elemeye kimler kaldı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda elemeye kimler kaldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 08:01

Dün akşam ekrana gelen Survivor'da yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da oylama sonunda Yılmaz Morgül eleme için ilk söylenen isim oldu. Survivor'da Yılmaz Morgül haricinde Yunus Günce ve Eda da elemeye kalan isimler oldu.

Haberin Devamı

Dokunulmazlık yarışması büyük bir mücadeleye sahne oldu. Gönüllüler oyunu kazanarak Ünlüler’den bir ismin daha adadan gitmesine neden oldular. Ünlüler kendi aralarında yaptıkları oylama sonunda Yılmaz Morgül, Survivor’da eleme için ilk söylenen isim oldu.

 Survivor’da geçtiğimiz hafta takım dokunulmazlığını kazanan Tuğba Özay bir ismi eleme için söyledi. Tuğba Özay, eleme için Yunus Günçe’nin ismini söyledi.

SMS OYLAMASINDA EN ÇOK OYU ALAN ATAKAN SON İSMİ SÖYLEDİ

Geçtiğimiz hafta SMS oylamasında en çok oyu alan Atakan eleme için 3. ismi söyledi. Atakan, Eda’nın ismini söyledi.


Survivor’da bir ilk! kaybetmek için oynadı


Survivor 2016 adasında görülmemiş bir vaka. Semih Öztürk gönüllüler takımı elemeye çıksın diye plan yaptı. Gizem Kerimoğlu açık verince olay ortaya çıktı.

Haberin Devamı

 Survivor adası ilk kez böyle bir plana tanık oluyor. Semih Öztürk içinde yer aldığı gönüllüler takımı dokunulmazlığı kaybetsin diye plan yaptı. Gizem Kerimoğlu ilk oyunda performansı ile bunu ifşa edince gönüllüler takımı erken uyandı.

Survivor son bölümünde eşi benzeri olmamış bir plan ortaya döküldü. Semih Öztürk içinde yer aldığı gönüllüler takımının dokunulmazlığı kaybetmesi için oyun vermeyi planladı. Gizem Kerimoğlu da bu planda yer aldı. Ancak oyun sırasında bunu o kadar göstere göstere yaptı ki takım arkadaşları duruma anladı.

Kendi aralarında anlaşan gönüllüler Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu’nu oynatmama kararı aldılar. Buna planı deşifre olan Semih Öztürk tepki verdi. Kavga çıkaran Semih Öztürk hem Zafer hem de Nihal Candan ve Serkay Tütüncü ile kavga etti.

Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu adadaki başbaşa sohbetlerinde yaptıkları planı da itiraf ettiler. Semih Öztürk ada konseyine bu durum taşınınca da Damla Can’a “Ben seni kurtarmak istemiyorum ki… Umurumda değil” diyerek planını kabullendi.

Semih Öztürk içinde yer aldığı gönüllüler takımının dokunulmazlığı kaybetmesini iki haftadır planlıyordu. Bunun sebebi ise gönüllüler SMS sonuçları sıralaması. Semih Öztürk gönüllülerin çıktığı SMS oylamasında birinci çıkmıştı. Buna güvenen Semih Öztürk adada hakimiyet kuramadığı ve dışlandığı takımı ada konseyinde yok etmek istiyor.

Haberin Devamı









Dokunulmazlık için karşı karşıya gelen ünlüler ve - gönüllüler birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Oyunun kazananı 10-8 gönüllüler oldu.

Survivorda elemeye kimler kaldı

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler üst üste 3. kez ada konseyine gitti. Yapılan oylamada SMS'e çıkacak ilk isim Yılmaz Morgül oldu.

Survivorda elemeye kimler kaldı

Geçen hafta bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Tuğba Özay, SMS'e çıkacak ikinci adayı Yunus Günçe olarak belirledi.

Survivorda elemeye kimler kaldı

 

Yine geçen hafta birinci olan Avatar Atakan da elemeye çıkacak üçüncü ismi Eda olarak belirledi.

Haberin Devamı

Survivorda elemeye kimler kaldı

Geçen hafta ne olmuştu

Survivor'da geçen hafta dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetmiş fakat sağlık nedenlerinden dolayı, Survivor’a Seda Tetik veda etmişti.

Survivorda elemeye kimler kaldı

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Tuğba Özay ve SMS birincisi Atakan (bu hafta için) birer isim söyleme hakkı kazanmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!