Kavga büyüyor! Sinan Çetin'in açıklamalarına Cem Özer'den yanıt geldi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2019 09:59

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına özel açıklama yapan Sinan Çetin, 'Cem Özer'i oyundan attık' dedi. Çetin'in açıklamalarına Özer'den yanıt geldi: 'Sinan Çetin markası 40 bin liraymış.'

Haberin Devamı

Film setinde yaşadığı talihsiz kaza sonrası ayağı kırılan Cem Özer tedavi gördüğü hastanede kötüleşmiş ve yoğun bakıma alınmıştı. 42 gün hastanede yatan Özer ölümden dönmüştü.

Özer, bu zorlu süreçte filmin yönetmeni Sinan Çetin için 'Benim kalbim kırık, gönlümü alması gerek. Benim hastanede ziyaretime geldi. Sırf ne zaman çıkacağım ve filmine devam edeceğimi öğrenmek için.' demişti. Hastane masraflarını kendisi karşılayan ünlü oyuncu, Sinan Çetin’e sitem etmişti.

Cem Özer’in açıklamalarına Sinan Çetin’den cevap geldi. 2.Sayfa programına konuşan Çetin, şunları söyledi;

Ben çok kırıldım Cem Özer’i aramıyorum artık. Ben onu hiç zorlamadım. Kendi beyanatları da var, haberler var, şahitler var. Ben böyle bir konuyla Cem Özer gibi büyük bir şahsiyetle yan yana olmaktan hiç hoşlanmıyorum.

Haberin Devamı

Hastane masrafları için elimizden geleni yapacağız. Bilmiyorum, nedir o masraflar… Bize yansıyan masraflar kırık, çıkıktan dolayı olan masraflar değil onun hastanede 42 gün yatmasından doğan masraflar. Biz o kadarını karşılayamayız. Kırık, çıkıktan doğan her türlü masrafları karşılayacağız. Biz çok mağdur olduk. 42 gün set bekledi. Cem Özer filmde devam etmeyecek.  Hakkımızda yalan söylemeseydi devam ederdi ama artık etmeyeceğiz. Bir sözleşme imzaladık, sözleşmeyi biz feshi ediyoruz, kendisini oyundan atıyoruz.

Sinan Çetin'in açıklamalarına Cem Özer sessiz kalmadı. 2.Sayfa programına telefonla bağlanan Özer şunları söyledi;

Benim için güzel şeyler de söylemiş sağ olsun. Kendisi iyi bir yönetmendir, onun aleyhinde bir şey söylemedim.

Ama ben yalan söylemiyorum ‘Beni çukura attılar demedim ki’ tabii ki çukura ben atladım. Orada bir dublör vardı da durun ‘dublör atlamasın, ben atlayayım’ da demedim ki.

Ama bana kimse de atlama, ‘sen atlarsın ben çekmem’ demedi ki, hiçbir önlem alınmadı ki. Bir şey rica ettim, ‘çukurun üstünü aç, ben atlayacağım yeri göreyim. Çukurun içine karton üstüne de minder koyu’ dedim.

Sadece 5 cm minder koydular, üstünü de açmadılar ben atladığım yeri görmedim. Sinan’ın çalışma şartlarını herkes bilir sürekli ‘çabuk, çabuk’ deyip ortada dolaşır. İnsanda bir psikolojik suçluluk hissettirir.

Haberin Devamı

Mahkeme başvuracağım, ben kırık, çıkığın masrafını talep ediyorum. Başka bir şey istemiyorum.  Doktor arkadaşımdı, tutan paranın %50’sini indirttim. 79 bin TL ’idi 40’a indirttik. Sinan’lar bize 6 bin TL teklif etti. Benim ayağım içinde 8 bin TL’lik vida var zaten!

Sinan Çetin markası 40 bin liraymış demek ki. Bir de hastaneyi ödeyemeyiz diyor. Sinan bu filmi Kültür Bakanlığı’ndan aldığı parayla, babasından kalan emekli parasıyla yapıyor… Durumu kötü bir yapımcı yazık!

Hekimler bilir, kırık çıkıkta emboli atması en yüksek durumdur. Ben bu durumdan dolayı 42 gün yattım. Sinan Çetin’in elini vicdanına koyup düşünmesi lazım.

Sette gerek önlem var mıydı? Sinan Çetin bugüne kadar konuşmadı, konuşmadı. Bugün mü konuştu? Her şeyini düzenledi, adamlarını buldu şimdi mi konuşmak aklıma geldi?  ‘Cem abi boşuna uğraşma’ diyorlar. Ben sonuna kadar hakkımı savunacağım.

Haberin Devamı

Mikrofon Sende Denizli'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!