Açıklama geldi: Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Açıklama geldi: Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2019 10:04

Sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftiyle ilgili şoke eden bir iddia geldi. Sinan Akçıl’ın avukatına boşanma davası için talimat verdiği iddia edildi. Söz konusu söylentilere yanıt Sinan Akçıl'dan geldi. Peki, iddialar doğru mu? Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor mu?

Haberin Devamı

Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu sevgilisi Burcu Kıratlı ile Amsterdam’da evlenmişti. Ünlü çift hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa’nın haberine göre; çiftin evliliğinde 'Hadise' krizi çıktı. Burcu Kıratlı eşi Sinan Akçıl'ın bir röportajında eski sevgilisi Hadise'den bahsettiğini öğrenince çıldırdı. Sinan Akçıl ile Hadise 3 yıl aşk yaşayıp, 9 sene önce yollarını ayırmıştı.Daha önce de kıskançlık nedeniyle bir çok kez tartışan çift, bu kez krizi aşamadı.

 AÇIKLAMA GELDİ

Konu hakkında sesli bir açıklama yapmak istediği için programa telefonla bağlanmak istediğini söyleyen Sinan Akçıl, boşanma iddialarına şu sözlerle son noktayı koydu: "Böyle haberler çıkıyor ve tabi ki de çıkacak ama biraz erken çıktı. Böyle bir durum yok. Tabi ki de tatsızlıklar her ilişkide olur. Biz bu tartışmaları aşan bir çiftiz."

 

 

BAKMADAN GEÇME!