Selen Görgüzel'in sağlık formülleri: Ayı kanı, sünnet derisi ve anne sütü

Güncelleme Tarihi:

Selen Görgüzelin sağlık formülleri: Ayı kanı, sünnet derisi ve anne sütü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2023 07:51

Daha önce sünnet derisinden cilt bakımı yaptıran şarkıcı Selen Görgüzel, ayrıca vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek istediğini söylemişti. Selen Görgüzel’in bulduğu son formül, ‘anne sütü içmek’ oldu.

Haberin Devamı

‘CİLDE İYİ GELİYOR’ DEMİŞTİ

Selen Görgüzel geçen yıl sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını açıklamış, “Sünnet derisinden elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor” demişti. Görgüzel daha sonra vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığı açıklamasıyla gündeme geldi: “Hayvanların kanının insanlara faydalı olduğu açıklandı. Araştırıyorum, bunu yaptıracağım.”

ARKADAŞIMDAN ALDIM

Geçtiğimiz gün de Nişantaşı sokaklarında elinde bir pet şişeyle dolaşırken görüntülenen Selen Görgüzel, objektiflerin önünde içtiği sıvının “anne sütü” olduğunu açıkladı: “Bebeğini emziren arkadaşımdan aldığım anne sütü. Bu ara vitamin takviyesi alsam da yorgunluğumu atamıyorum, doktorum böyle bir şey tavsiye etti.”

Savaş ÖZBEY yazdı: Meğer Hamdi Alkan zapt ediyormuş

Haberin Devamı

* Pet şişedeki o sıvı, anne sütünden ziyade aslan sütüne benziyor. Öyle olsa ne güzel. “Selen Görgüzel kafası”nı açıklamakta yardımı olurdu.
* Kocasıyla birlikte zembereğinden de boşandı Görgüzel. Meğer yıllarca Hamdi Alkan zapt etmiş de haberimiz yokmuş. Keşke barışsalar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!