Şarkıcı Göksel'in köy hayatı bitti

Güncelleme Tarihi:

Şarkıcı Gökselin köy hayatı bitti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2021 08:22

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Haberin Devamı

Şarkıcı Göksel, pandemi başlamadan önce Fethiye’ye gitmiş ve satın aldığı köy evinde yaşamaya başlamıştı. Bu süreçte İstanbul’daki evini kapatan şarkıcı, normalleşmeyle birlikte şehre döndü. Konser programı nedeniyle İstanbul’daki evinde tekrar yaşamaya başlayan şarkıcı, aldığım duyuma göre bundan sonra sadece yaz aylarını köyde geçirecekmiş.

Şarkıcı Gökselin köy hayatı bitti

Gözünden ameliyat oldu

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Kadir İnanır, sarı nokta hastalığı nedeniyle gözünden ameliyat oldu. Bu hastalığın etkisiyle son dönemde görme bozukluğu yaşayan sanatçının operasyonunun başarılı geçtiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendim.

Haberin Devamı

Şarkıcı Gökselin köy hayatı bitti

Düşe kalka kitesurf

Oyuncu Nilay Deniz, kitesurf eğitimi almaya başladı. Bir süredir arkadaşlarıyla birlikte Akyaka’da tatil yapan Deniz, kitesurf’e merak sardı. Bu alanda iddialı olduğunu ifade eden oyuncu, gününün büyük bir kısmını sörf tahtası üzerinde geçiriyor. Ders alırken sık sık denize de düşen Deniz, bu sporda şimdiden iddialı.

Şarkıcı Gökselin köy hayatı bitti

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!