Sarı-Kırmızı kutlama

Güncelleme Tarihi:

Sarı-Kırmızı kutlama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2015 01:44

90 dakikanın bitiminin ardından Galatasaray Futbol Takımı soluğu Reina’da aldı.

Haberin Devamı

Neredeyse tam kadro hazır bulunulan ve futbolcuların eşleri ile birlikte katıldığı kutlamalar sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Bu arada sarı kırmızılı taraftarlar da mekan önünde nöbet tutarak sevince ortak oldu. Özellikle Sneijder ve Melo’ya ilgi çok büyüktü. Melo ilgiyi karşılıksız bırakmadı ve kapı önünde yaptığı hareketlerle taraftarı daha da coşturdu. Kıvanç Tatlıtuğ ve sevgilisi Başak Dizer, kutlamaya katılan ünlüler arasındaydı.
Şampiyonluğun kesinleşmesinin ardından sosyal medyada da büyük hareketlilik yaşandı. Milyonlarca taraftar Twitter, Facebook ve Instagram üzerinden sevinç paylaşımları yaptı. Mutluluklarını fotoğraflayıp takipçileriyle paylaşanlar arasında pek çok ünlü de vardı.

Wesley Sneijder, geceye eşi Yolanthe Cabau ile katıldı. Hakkında çıkan “hamile” dedikodularıyla ilgili bugüne kadar hiçbir açıklama yapmayan Cabau’nun göbeğinin artık iyice büyüdüğü görüldü.

Galatasaray takımının file bekçisi Fernando Muslera, sabaha kadar süren partiye sevgilisi Patricia ile katıldı.

Gecenin sürpriz ismi Sosa’ydı. Son haftalara kadar şampiyonluk yarışından kopmayan Beşiktaş takımının yıldızı, Galatasaray’ın kutlamasına katıldı.

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ ve sevgilisi Başak Dizer, Reina’daki kutlamaya katılan ünlüler arasın-daydı.

Burak Yılmaz ve eşi İstem, gecenin sonunda basına poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!