Şahin Kendirci arkadaşı Nazar Nur Kaya'nın cenazesinde yaşadıklarını anlattı: 'Öldüm, bittim ben'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 12:38

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına O Ses Çocuklar yarışmacısı Şahin Kendirci ve Hatice Kaya telefonla bağlandı. Önceki gün hayatını kaybeden Nazar Nur Kaya’nın, ablası Hatice Kaya birbirinden çarpıcı açıklamalara imza attı. Kendirci, ise canlı yayında arkadaşının cenazesinde yaşadığı zor anlar ‘öldüm, bittim ben’ sözleriyle dile getirdi.

Haberin Devamı

İşte Şahin Kendirci ve Hatice Kaya'nın açıklamalarından satır başları....

BİR GÜNDE ORGANLARI İFLAS ETTİ

Hatice Kaya;

Dünden beri uyumadım, çok kalabalık aileyiz 12 kardeşiz ama nüfusumuz 30’a yakın.Nazar bizim en kıymetlimiz. En küçüğümüz…

Nazar’ın hayalleri vardı, müzisyen olmayı istiyordu. Nazar’a hiçbiri nasip olmadı. Bu doktor hatasına göz yumulmamalı. Bu olay çok basite alınmamalı.

Doktor hatası olduğunu düşünüyorum çünkü, ben kardeşimi yürüyerek normal bir şekilde, hastaneye götürdüm. Kardeşimin ‘lupus’ hastası olduğunu söylemediler. ‘Üç güne sonuca varırız’ dediler. Bu süre boyunca Nazar çok iyiydi. Hiçbir sorunu yoktu. Ben doktorlara soruyordum ‘ne durumda’ diye onlar da ‘böbrekte kusurumuz var onu da kurtaracağız’ dediler.

Kardeşime bir iğne yaptılar. Sonra Nazar titremeye başladı. Sabaha kadar istemsiz titremeye devam etti. Hemşireye söylememe rağmen doktora haber vermedi. O sırada böbreği kanıyormuş. Sabah geldi doktorlar, yoğun bakıma gitmesi gerektiğini, daha hijyenik bir ortamda bulunması gerektiğini söylediler.

Biz hastane kapısında Nazar’ı bekliyorduk. Sabah yanına gittim Nazar’da gözle görülecek bir düzeyde şişme vardı. İğneden sonra oldu bu olay. Gün geçtikçe çocuğumuz şişmeye başladı. Ben doktorlara sürekli sordum ‘ne oldu, ne oldu?’ diye cevap vermediler. Doktorlardan bir tanesi birkaç gün sonra ‘organları iflas etti’ dedi. Yoğun bakımdan sonra bütün organlar bir günde bozuldu.

Haberin Devamı

Doktorlar ‘ameliyat etmemiz gerekiyor’ dedi. Biz de mecbur kaldık kabul ettik. Operasyonda Nazar’ın kalbi durmuş. Bunu bize söylemediler. ‘Boynunda iki dikiş var’ dediler... Ben gördüm en az 13 dikiş vardı. Bence oradan ödemi boşalttılar. Bunları bize söylemiyorlar.

Nazar daha ‘yaşıyor’ dediklerinde ben şikâyette bulunmuştum. Sonra bana Nazar’ın hayatını kaybettiğini söylediler. Hastane yönetimi bana ‘hemen kardeşini alıp git’ dedi. Ben sonra ikinci davayı açtım. Savcı da çok yardımcı oldu. Süreci bekliyorum.

Şahin Kendirci arkadaşı Nazar Nur Kayanın cenazesinde yaşadıklarını anlattı: Öldüm, bittim ben

‘ÖLDÜM, BİTTİM BEN’

Şahin Kendirci, illa aynı anne-babadan doğmakla kardeş olunmaz. Biz Nazar ile yarışma boyunca hep bir aradaydık. Çok güzel günlerimiz geçti. Ben ailesiyle, kendisiyle sürekli görüşüyordum. Acı haberi ailesinden öğrendim. İçim yandı. Yarışma boyunca hep şakalaşıp tartışıyorduk. ‘Ben seni eleyeceğim’ diyordu hep bir samimiyetimiz vardı.

Onlar benim aile dostum. Ben onların evinde bile uyudum, yattım. Ben dün başsağlığına gittim. Evlerindeydim, içim yandı. Annesi ‘artık yarışacak bir kardeşin yok, gitti’ dedi. Öldüm, bittim ben orada.
Şahin Kendirci arkadaşı Nazar Nur Kayanın cenazesinde yaşadıklarını anlattı: Öldüm, bittim ben


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!