Özlem Yıldız kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Özlem Yıldız kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2016 10:55

Ünlü sunucu Özlem Yıldız’ın Kanal D’nin sevilen programı Renkli Sayfalar’a konuk olacağı öğrenildi. Uzun süredir ekranlarda olmayan ancak magazin haberleriyle sık sık gündeme gelen Özlem Yıldız’ın yapacağı açıklamalar ve ekranlarda yokken yaptıkları merak konusu oldu. Peki, Çarkıfelek programıyla Türkiye’nin tanıdığı isim olan Özlem Yıldız kimdir?

Haberin Devamı

Sunucu Özlem Yıldız, geçtiğimiz günlerde Seren Serengil ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelmiş, ünlü şarkıcıya açtığı tazminat davasıyla konuşulmuştu. Bir süredir ekranlardan uzak olan ancak yaşadığı tartışmalarla magazin haberlerine konu olan Özlem Yıldız’ın Renkli Sayfalar’a konuk olacağı öğrenildi. 3 yıl önce boşandığı eşinden boşandıktan sonra pek çok isimle adı anılan Özlem Yıldız’ın çıkan haberler hakkında yapacağı açıklamalar ve ekranlarda yokken yaptıkları merak konusu oldu. Peki, sunucu kimliğiyle bilinen Özlem Yıldız kimdir? Güzel sunucun geçmişi, kariyeri ve özel hayatı gibi detayda!

ÖZLEM YILDIZ KİMDİR?

Komedyen Mehmet Ali Erbil ile özdeşleşen Çarkıfelek programıyla şöhreti yakalayan Özlem Yıldız, 13 Aralık 1980 yılında Antalya'da doğdu. Aslen Çerkez olan Özlem Yıldız, İstanbul Suadiye Lisesi'nde okudu. 1996 yılında ATV'nin Güzellik Yarışması'na katılan güzel sunucu, dereceye giremedi ancak ATV’de açılan bir müzik kanalında VJ’lik yaparak ekranlarda boy göstermeye başladı. 1-1,5 sene kadar VJ’lik yaptıktan sonra, Genç TV’ye geçti. Özlem Yıldız’ın asıl çıkışı ise Çarkıfelek programında hosteslik yapmasıyla başladı. O dönemde programın sunucusu Mehmet Ali Erbil ile nişanlandı ancak bir süre sonra nişanı attı. Özlem Yıldız’ın sonraki projesi ise Kuşum Aydın ile birlikte sunduğu Sabah Şekerleri oldu. Sunuculuğun yanı sıra çeşitli film projelerinde yer alan Özlem Yıldız, ilk olarak Mehmet Ali Erbil ve Okan Bayülgen'in başrolde oynadığı Hemşo filminde Marianna rolünü oynadı. 2005 yılında Armatör Sinan Serter ile hayatını birleştiren güzel sunucunun bu evlililten sinan isminde bir oğlu oldu, doğum yaptıktan sonra kariyerine bir süre ara veren Özlem Yıldız, 2011 yılında TV8’de hafta içi her hün “Aklımıza Takıldı” programını sundu. “Her Şey Dahil” programını sundu.3 Ekim 2013 tarihinde Sinan Serter’den boşandı.

BAKMADAN GEÇME!