Nusret Gökçe muradına erdi!

Güncelleme Tarihi:

Nusret Gökçe muradına erdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2023 07:44

Nusret Gökçe, uzun süredir hayalini kurduğu restorana kavuşuyor. Gökçe, yeni Saltbae Burger’ini İstanbul Havalimanı’nda açıyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin dünyaya ihraç ettiği en önemli markalarından olan Nusret, İstanbul Havalimanı’nda burger restoranı açılıyor. Nusret Gökçe’nin yıllardır kurduğu hayal sonunda gerçek oluyor. Gökçe, Atatürk Havalimanı’nda dünya markaları arasında yer almanın hayalini yıllarca kurmuş ancak bu isteğini gerçekleştirememişti.

Nusret Gökçe muradına erdi

Conde Nast Traveler tarafından 2022 yılında dünyanın en iyi havalimanı seçilen İstanbul Havalimanı’nda Saltbae Burger açacak olan Nusret Gökçe, bu işletmeye yakışır bir restoran açmak için kolları sıvamış durumda. Şu sıralar yeni açtığı Saltbae Burger Mykonos’ta olan Gökçe, bir yandan da İstanbul Havalimanı’ndaki çalışmaları takip ediyor. Türkiye’nin gözbebeği olan İstanbul Havalimanı’na, dünya çapında ses getiren Saltbae Burger çok yakışacak.

Haberin Devamı

Nusret Gökçe muradına erdi

Yeni aşk

Cemiyetin hızlı çapkınlarından Malkoç Süalp’in hayatında yeni biri var... Süalp, 2013’te ünlü oyuncu Bade İşçil ile evlenmiş, üç yıl sonra boşanmıştı. Bir çocuk sahibi olan çiftin boşanma davası uzun süre gündemi meşgul etmişti hatırlarsanız.

Nusret Gökçe muradına erdi



Süalp’in yeni aşkı, bir sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Yakışıklı iş insanı, bir süredir cemiyetin alımlı genç kadınlarından Simin Erbel’le birlikte. İç mimar ve fotoğrafçı olan Erbel, aynı zamanda Alara Koçibey’in kuzeni...

Simin Erbel, arkadaşı Aylin Fansa’nın paylaştığı bu fotoğrafın altına ‘seni seviyorum’ yazarak Malkoç Süalp’i etiketleyerek aşkını ilan etti.

Ordu’da aşk başkadır

Genç oyuncular İdris Nebi Taşkan ve Buse Meral’in 5 ay önce başlayan arkadaşlığı aşka dönüştü. ‘Al Sancak’ dizisindeki rolüyle parlayan ve yakında ‘Ayrılık A.Ş.’ filmiyle beyazperdede olmaya hazırlanan İdris Nebi Taşkan, Buse Meral’e aşkından Ordu yollarını aşındırmış. Buse Meral, seti gereği Fatsa’da olduğundan Taşkan sık sık sevgilisini görmek için Ordu’ya gidiyor. Taze aşıklar işlerinden buldukları her fırsatı denize girerek ve bol bol birlikte vakit geçirerek değerlendiriyor.

Haberin Devamı

Nusret Gökçe muradına erdi

Sezon öncesi Cunda tatili

Ekranların sevilen yüzlerinden Berna Keskin, sezonunun yorgunluğunu Ayvalık Cunda’da attı. Geçtiğimiz kış Kadir Doğulu’nun yapımcılığını üstlendiği “Leylifer” dizisinin çekimlerinde hayli yorulan güzel oyuncu, yeni sezon öncesi dört gün kaldığı Cunda’da bol bol denize girdi. Ziya Bey Konağı Otel’de kaldığı süre boyunca Cunda Adası’nı karış karış gezen Keskin, gündüzleri jet ski’ye binerek stres attı. İstanbul’a yenilerek gelen Keskin, yeni projeler için start verdiğini söyledi.

Nusret Gökçe muradına erdi

Michelin yıldızlı şeften özel menü

Haberin Devamı

Be Premium Bodrum, temmuz-ağustos aylarında tutkuları ve özgün tarifleriyle dünya mutfağına yön vermiş Michelin yıldızlı şefleri, değerli konuklarıyla buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Etkinliğin ikinci yıldızlı şefi Portekizli Joao Rodrigues oldu. 2017 yılında ülkesinde yerel üreticileri teşvik eden Projecto Materia’yı kuran Rodrigues, iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü ismin katıldığı davet ile menüsünü lezzet tutkunlarının beğenisine sundu. Büyük beğeni toplayan Michelin yıldızlı şef, 30 Temmuz tarihlerine kadar Be Premium Bodrum’da olacak.

Nusret Gökçe muradına erdi

Özge Özder - Sinan Güleryüz
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!