Nuri Alço neden bu kadar para taşıyor? Cenazede 5 bin TL çaldırmıştı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2019 10:34

Türk sinemasının usta isimlerinden Nuri Alço, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Geçtiğimiz cuma günü Ayşen Gruda'nın cenaze törenine katılan Alço, 5 bin TL'sinin çalındığını söyledi. Ünlü oyuncu 2016 yılında Oya Aydoğan'ın cenazesinde de 5 bin TL'sini çaldırmıştı. Alço, neden bu kadar para taşıdığını anlattı...

Haberin Devamı

CENAZEDE 5 BİN LİRAM ÇALINDI

Ayşen Gruda, geçtiğimiz hafta pankreas kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta sanatçı, ünlü isimlerin de katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Ayşen Gruda'yı sonsuzluğa uğurlayanlardan biri de Nuri Alço oldu.

Canlı yayınında konuşan Nuri Alço, "Elimden geldiği kadar cenazelere gitmeye çalışıyorum. Ayşen Gruda'nın cenazesinde cebimdeki 5 bin TL çalındı" açıklaması ile herkesi şoke etti.

OYA AYDOĞAN'IN CENAZESİNDE DE 5 BİN LİRASINI ÇALMIŞLARDI!

Nuru Alço, 2016 yılında Oya Aydoğan'ın cenazesinde de 5 bin TL'sini çaldırmıştı. Alço,hırsızlık olayını şu sözlerle anlatmıştı: "Oğlunu ön saflara almaya çalışırken büyük bir kargaşa oldu. İtiş kakış sırasında cebimden cüzdanım çalındı. İçinde evimin boya badanasını yapan ustalara vermek için hazırladığım 5 bin TL vardı. İnsanın acı gününde bu yapılır mı? Böyle şerefsizlik olur mu? Karakola başvurdum, kamera kayıtlarını inceliyorlar"

Haberin Devamı

BEN KREDİ KARTI KULLANMAM!
Ünlü oyuncunun bu açıklaması sosyal medyada çok konuşuldu. Alço, neden bu kadar para taşıdığını hurriyet.com.tr'ye anlattı: Benim hiç kredi kartım olmadı.İnternet bankacılığından da anlamam. Ben eski kafalıyım. Hala nakit taşıyorum.  2 aylık kiramı denkleştirmiştim. Cenazeden sonra bankaya yatıracaktım. Başıma böyle bir şey geldi.

Nuri Alço neden bu kadar para taşıyor Cenazede 5 bin TL çaldırmıştı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!