Nazlı Sabancı 4 aylık hamile

Güncelleme Tarihi:

Nazlı Sabancı 4 aylık hamile
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2023 08:48

İki yıl önce evlenen Nazlı-Hacı Sabancı çifti, anne-baba olmaya hazırlanıyor. 4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı bir kız bebek bekliyor.

Haberin Devamı

İçimizin her gün kahrolduğu bugünlerde mutlu bir habere tanık olunca, size de aktarmak istedim. İki yıl önce evlenen Nazlı-Hacı Sabancı çifti, anne-baba olmaya hazırlanıyor. Aldığım habere göre, Nazlı Sabancı 4 aylık hamile. Çiftin bebeklerinin kız olduğunu da öğrendim. 3 Eylül 2021’de görkemli bir düğünle evlenmek için gün sayan çift, Nazlı Sabancı’nın babası Kaan Dimili’nin ani vefatı nedeniyle düğünlerini iptal ederek, Sabancı Ailesi’nin yalısında yapılan sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Çiftin düğünü ise neredeyse bir yıl sonra Çırağan Sarayı’nda yapılmıştı. Mutlu evliliklerini bebekle taçlandırmak isteyen çift, geçtiğimiz günlerde müjdeli haberi almış. Aileleriyle haberi paylaşan Nazlı-Hacı Sabancı çiftini ben de tebrik ediyor ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.

Haberin Devamı

Kültürel mirasa sahip çıkacaklar

İlk kez babaanne olmaya hazırlanan Arzu Sabancı, deprem felaketiyle birlikte başkanı olduğu Epos7 Derneği’yle yaraları sarmak için harekete geçti. Dernek yaptığı açıklamada, “Acımız büyük! Milletimiz ve tarihimizle yastayız. Cumhuriyet tarihimizin en büyük depremi yaşandı. Birliğimizden aldığımız güçle, yaralarımızı saracak ve eskisinden de daha güçlü olacağız! Epos7 Derneği olarak gerek deprem bölgesindeki insanımızın gerekse zarar görmüş kültürel miraslarımızın yeniden ayağa kalkmasında, elimizden gelen tüm desteği vermekte kararlıyız! Geçmiş olsun Türkiye’m!” dedi. Dernek, arkeoloji ve sanat tarihi okuyan depremzede öğrencilere burs vereceklerini de açıkladı.

Nazlı Sabancı 4 aylık hamile

Depremzedelerin yanında

Oyuncu Mert Fırat’ın kurucuları arasında olduğu İhtiyaç Haritası Derneği de depremin ilk gününden beri afetzedelere yardım etmek için çabalıyor.

Nazlı Sabancı 4 aylık hamile

Hemen ‘Afet Haritası’ kurarak, hasarlı yerlerin bölgelerin ve ihtiyaçların tespit edilmesini sağlayan dernek, hızlı bir şekilde yardımları depremzedelere ulaştırmaya çalıştı. Her gün ihtiyaç listesini güncelleyerek, ihtiyaç sahipleriyle buluşturan derneğin sahasında Mert Fırat da birebir çalışıyor. Mert Fırat’a en büyük desteği eşi İdil Fırat ve kayınpederi Önder Fırat da veriyor.

Haberin Devamı

Nazlı Sabancı 4 aylık hamile

Afet bölgesine gönderilecek malzemelerin toplanma alanı ise Mert Fırat’ın ortağı olduğu Ataşehir’deki DasDas’ta yapılıyor. Kaan Yıldırım-Pınar Deniz, Müge Boz-Caner Erdeniz gibi birçok ünlü isim de malzemelerin kolilenmesine yardımcı oldu. DasDas, şubat sonunda sahneye koyacağı oyunların bilet satış gelirini de deprem bölgesine aktaracak.

Nazlı Sabancı 4 aylık hamile

Sıcak bir yuva için uğraşıyorlar

Nilüfer Bulut’un başkanlığını yaptığı Türkiye İş Kadınları Derneği TİKAD, ilk günden beri sahada yardımları sarmaya çalışıyor. Dernek yaptığı açıklamada, “Bu ağır kış koşullarında sıcak bir yuva sunmak ve yeniden hayata tutunmalarını sağlamak için depremzede ailelerimize bir yaşam alanı kurmak istiyoruz. Sizleri de ‘TİKAD Yaşam Alanı’ projesine destek vermeye, başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere depremzede ailelerimize umut olmaya davet ediyoruz” diyerek destekçilerine seslendi.

Haberin Devamı

Nazlı Sabancı 4 aylık hamile

 ‘Birlikte güçlüyüz’

Kansersiz Yaşam Derneği Üyesi Begüm Özer ve Begüm Kayar ile Wtech Turkey Teknolojide Kadın Derneği adına Zehra Öney ve Sibel Karakaşlı’yla birlikte deprem bölgesi için yardım topladı. “Birlikte güçlüyüz” diyen başarılı iş kadınları, topladıkları iki TIR yardımıyla Hatay’a bizzat giderek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.

Nazlı Sabancı 4 aylık hamile

Yerel üreticilere destek

Ashley Joy markasının kurucusu Aslı Şen, deprem bölgesindeki yerel üreticilere destek verdi.

Nazlı Sabancı 4 aylık hamile


Deprem bölgelerindeki üreticilerin yeniden ayağa kalkması için yerel üreticilerin online hesaplarını paylaşarak, destek çağrısında da bulundu. Ayrıca Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Anadolu’da Bir Kızım Var” kampanyasının duyurusunu da yaparak, kız öğrenciler için burs bağışı istedi.

Haberin Devamı

Nazlı Sabancı 4 aylık hamile

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!