Merve Boluğur kimdir, kaç yaşında? Merve Boluğur'un hayatıyla ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Merve Boluğur kimdir, kaç yaşında Merve Boluğurun hayatıyla ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2020 02:01

Magazin gündeminde son günlerde yer alan oyuncu Merve Boluğur hayatıyla merak konusu oldu. Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen Merve Boluğur, Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Nurbanu Sultan" karakterini canlandırarak kariyerinde başarı elde etti. Peki, Merve Boluğur kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, ünlü oyuncu Merve Boluğur'un hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler...

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu Merve Boluğur yer aldığı projeler ve özel hayatındaki gelişmelerle magazin sevenler tarafından takip ediliyor. Instagram paylaşımlarıyla son günlerde dikkatleri üzerine çeken Merve Boluğur rol aldığı dizi ve filmlerle ekranların sevilen yüzü oldu. Ünlü oyuncu 24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlendi. Çift 11 Eylül 2017 tarihinde boşandı.

MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

Merve Boluğur 16 Eylül 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Türk model, sinema ve dizi oyuncusudur. Acemi Cadı isimli TV dizisinde oynadığı Ayşegül karakteri ile tanınmıştır.

Merve Boluğur daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde oynamıştır. 2006-2007 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır. Daha sonra da TRT´de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Kuzey Güney adlı dizide ise "Zeynep" karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Nurbanu Sultan" karakterini canlandırmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır.

Haberin Devamı

Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlendi. Çift 11 Eylül 2017 tarihinde boşandı.

 

BAKMADAN GEÇME!