Kourtney Kardashian dudak uçuklattı

Güncelleme Tarihi:

Kourtney Kardashian dudak uçuklattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 20:47

Pazar günü keyif yaparken çekilmiş pozunu paylaşan Kourtney Kardashian’ın seksi görünümü dudak uçuklattı. Kourtney Kardashian instagram hesabından paylaştığı seksi fotoğrafı ile adeta yürekleri hoplattı. Peki; Kourtney Kardashian kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Pazar günü, eğlenme günü! Reality show yıldızı Kardashian’ların kardeşlerin en büyüğü olan Kourtney Kardashian, sosyal medya paylaşımıyla yıllara meydan okuduğunu gösterdi.

Kardashian kardeşler, küçük erkek kardeşleri Rob Kardashian’ın 29. yaşını Malibu’da kutladı. Partinin ertesi günü Kylie ve Kourtney, Kourtney’in Los Angeles’taki evinin bahçesinde Pazar keyfi yaptı. 36 yaşındaki seksi anne, küçük ipli bikinisiyle verdiği pozu Instagram hesabından paylaştı. Instagram’da 36 bin takipçisi olan Kourtney’in bu paylaşımı 500 bine yakın beğeni aldı.

3 çocuğu olan Kourtney, seksi pozunu ‘sunday funday’ notuyla paylaştı. Kusursuz fiziğiyle takipçilerinden övgü aldı.

Kourtney Kardashian kimdir

Haberin Devamı

Kourtney Kardashian kimdir?

Kourtney Mary Kardashian, 18 Nisan 1979 yılında dünyaya geldi. En çok Keeping Up with the Kardashians adlı reality showa çıkması ile bilinmektedir. Khloé Kardashian ve Kim Kardashian'ın kardeşidir. Ermeni, İskoç ve Hollanda asıllıdır. 14 Aralık 2009'da oğlu Mason Dash Disick dünyaya gelmiştir. Scott Disick ile beraberdir. 8 Temmuz 2012'de kızı Penelope Scotland Disick doğmuştur.14 Aralık 2014'te ikinci oğlu Reign Aston Disick doğmuştur.

BAKMADAN GEÇME!