Özel uçağını 9 yaşındaki kızına ödünç verdi: Zenginlik böyledir!

Güncelleme Tarihi:

Özel uçağını 9 yaşındaki kızına ödünç verdi: Zenginlik böyledir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2022 13:17

O hem dünyanın en zengin insanlarından biri, hem de sürdürdüğü gösterişli hayatı gözler önüne sermekten de geri kalmıyor. Artık belli oldu ki, sahip olduğu büyük servetin nimetlerinden çocukları da sonuna kadar faydalanıyor.

Haberin Devamı

YAŞITLARININ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMALARINA HİÇ BENZEMİYOR
Büyük olasılıkla Kim Kardashian'dan söz ettiğimizi anladınız. Kardashian'ın, Kanye West ile birlikteliğinden dünyaya gelen ilk çocuğu North, geçen hafta 9 'uncu doğum gününü kutladı. Fakat bu, North'un yaşıtlarının doğum günü kutlamalarına hiç benzemiyordu. Çünkü North yeni yaşı şerefine arkadaşlarıyla birlikte annesinin sahip olduğu özel uçağı kullandı.

Özel uçağını 9 yaşındaki kızına ödünç verdi: Zenginlik böyledir

KIM HAVA YOLLARI
Kim Kardashian, kızı için hazırladığı bu kutlamayla ilgili sosyal medya paylaşımları yapmayı da ihmal etmedi. Kızının yeni yaş kutlamaları için ona özel uçağını ödünç veren Kardashian, jetin merdivenlerinin iki yanını siyah renkli balonlarla süsledi.  North West'in doğum günü için "kır teması" belirlendi. Özel uçağın koltuklarına her bir konuk için ahşabı andıran kılıflarla kaplanmış yastıklar konuldu. Ayrıca uçağın içine yapay örümcek ağları da yerleştirildi.

Haberin Devamı

Özel uçağını 9 yaşındaki kızına ödünç verdi: Zenginlik böyledir

DOĞA TEMALI KUTLAMA
North ve arkadaşları bu özel günde doğada vakit geçirdiler. Çeşitli oyunlar oynayan küçük kızlar akşam olunca da her biri için özel olarak hazırlanan ve yine kır temasının hakim olduğu yataklarda uyudular.

Özel uçağını 9 yaşındaki kızına ödünç verdi: Zenginlik böyledir

PİJAMALAR BİR ÖRNEK
North West'in doğum gününü konukları arasında teyzesi Kourtney'in, kendisiyle aynı yaşta olan kızı Penelope, ünlü oyuncu ve moda tasarımcısı Jessica Simpson'ın kızı  Maxwell de vardı. Kızlar saatlerce eğlendikleri bu günün ardından bir örnek pijamalarını giyip uykuya daldılar.

Bu eğlencede Kim Kardashian da kızı North'u yalnız bırakmadı. Ona North'un arkadaşlarından birinin annesi de eşlik etti. Kardashian'ın, kendi özel jetini kızının yeni yaş kutlaması için kullanmaktan dolayı hem mutlu hem de heyecanlı olduğu görüldü. 

Özel uçağını 9 yaşındaki kızına ödünç verdi: Zenginlik böyledir

Haberin Devamı

UÇAĞI KİŞİSELLEŞTİRDİ
Kim Kardashian, bu uçağı satın aldığında kişiselleştirmişti. Bunu da "Genellikle uçaklar "karanlık" bir görünüme sahip olur. Benimki ise daha aydınlık bir şekilde tasarlandı. Her yolcu koltuğunun kendine özgü bir telefon şarj cihazı var. Kaşmir tavanlar, kaşmir yastıklar" diyerek anlatmıştı.

Kim Kardashian ile Kanye West'in dört çocuğundan en büyüğü olan North, teyzesi Kourtney'in Travis Barker ile evlendiği hafta sonunda da kılık ve kıyafetiyle gündemin ilk sıralarına yerleşmişti. Hatta annesi Kim, onun böyle giyinmesine izin verdiği için eleştirilmişti.

HENÜZ SEKİZ YAŞINDA AMA...
Bütün bunların nedeni de Kim Kardashian'ın Kanye West ile evliliğinden dünyaya gelen ilk "göz ağrısı" 8 yaşındaki North'un giyim kuşamı ve kullandığı aksesuarlar. 

Özel uçağını 9 yaşındaki kızına ödünç verdi: Zenginlik böyledir

BU YAŞTA STİL İKONU OLMA YOLUNDA
Geçen hafta sonu büyük kız kardeşi Kourtney Kardashian'ın Travis Barker ile evlendiği düğün için İtalya'ya giden tüm aile dünya medyasının da ilgi odağındaydı. Bu kalabalık içinde diğerlerinden biraz daha fazla ilgi çeken kişi ise 8 yaşındaki North oldu. Görünüşe göre minik North tıpkı annesi ve teyzeleri gibi bir stil ikonu olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Daha küçücük olduğu dönemden itibaren yaşıtlarından farklı giyinen North bu tarzını yine sürdürdü.

Haberin Devamı

Annesi Kim Kardashian'dan tam destek alan North West, iddialı giyim konusunda da onunla yarışır bir görüntü sergiledi. Aslında henüz 8 yaşında olan North West, o düğün eğlenceleri sırasında da yine yaşından büyük bir giyim tarzı benimsedi. İşte bu durum da yine sosyal medyayı hareketlendirdi ve annesini yine eleştiri oklarının hedefine koydu.

Özel uçağını 9 yaşındaki kızına ödünç verdi: Zenginlik böyledir

'BIRAKIN DA ÇOCUK OLSUN'
Kim Kardashian'ın, İtalya'nın Portofino kentindeki düğün eğlenceleri sırasında çekip Instagram sayfasında paylaştığı pozlarda North West'in yaşından büyük giyimi ön plana çıktı. Birçok kişi, dünyanın en zengin ailelerinden birinde dünyaya gelen ve 8 milyar dolarl kişisel serveti olan Kim Kardashian'ın büyük kızı North hakkında "Zavallı çocuk" yorumunu yaptı. Bir başkası da tüm Kardashian/ Jenner ailesine "Bırakın da North çocuk olsun" diye seslendi. Bir kullanıcı hem Kim Kardashian'ın hem de kızının görüntüsünü beğenmediğini söyleyip "Bütün zamanların en kötü düğün kıyafeti" yorumunu yaptı.

Özel uçağını 9 yaşındaki kızına ödünç verdi: Zenginlik böyledir

Haberin Devamı

'GELECEĞİNDEN ENDİŞE DUYUYORUM'
Kim Kardashian'ın kızını bu şekilde giydirmesini eleştiren bir başka kullanıcı da North'un geleceğinden endişe ettiğini belirtti. Başka bir kullanıcının yorumu da şöyleydi: "Eğer 8 yaşındaki kızınız böyle giyinirse sizin sormanız gereken soru 'Bunda bir sorun mu var?' olmalıdır" diyerek Kardashian'ın büyük kızının giyim tarzını eleştirdi.

Özel uçağını 9 yaşındaki kızına ödünç verdi: Zenginlik böyledir

MAKYAJI ELEŞTİRİ KONUSU OLMUŞTU
Kim Kardashian, birkaç yıl önce de Instagram'dan paylaştığı aile fotoğraflarında kızı North'un dudaklarını iddialı bir kırmızı rujla süslemesine izin verdiği için yine sosyal medyanın gündeminde ilk sıralara yerleşmişti.

Haberin Devamı

Özel uçağını 9 yaşındaki kızına ödünç verdi: Zenginlik böyledir

'5 YAŞINDA KIRMIZI RUJ OLUR MU?'
2018 yılında henüz evlilikleri bitmemiş olan Kim Kardashian ve Kanye West, milyon dolarlık malikanelerinde düzenledikleri Noel kutlamaları sırasında çekilen fotoğrafları sosyal medyadan paylaşmıştı. O paylaşımlarda da North ile ilgili bu ayrıntı gözlerden kaçmamıştı. O sırada henüz 5 yaşında olan North'un kullandığı kırmızı ruj hatta yüzüne makyaj yapılmış olması eleştirilmişti. Giyimi de yaşına göre olmayan North'un bu hali Kardashian'ın birçok takipçisini kızdırdı.

2014 ile 2022 arasında evli kalan Kim Kardashian ve Kanye West'in North dışında üç tane çocukları var. Normal yollarla dünyaya gelen Saint 6 yaşında. Çiftin taşıyıcı anne yöntemiyle sahip olduğu kızları Chicago 4, Psalm da yaşında. Bu arada Kim Kardashian'ın 1. 8 milyar dolarlık bir servetin sahibi olduğunu da hatırlatalım.

BU KIYAFET DE ELEŞTİRİ KONUSU OLMUŞTU
Kim Kardashian, 2016 yılında da o zamanlar evli olduğu Kanye West'in Now York'ta verdiği bir konsere giderken kızını da kendisiyle bir örnek giydirmişti. O görüntüler yüzünden de kızını bir yetişkin gibi giydirmekle suçlanmıştı Kim Kardashian.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!