Bir dargın bir barışık sevgilisini böyle savundu: Seri halde aldatıyor ama çok iyi baba

Güncelleme Tarihi:

Bir dargın bir barışık sevgilisini böyle savundu: Seri halde aldatıyor ama çok iyi baba
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 16, 2023 10:09

Sevgiliniz ya da eşiniz sizi aldattığında ne yaparsınız? Her şeye rağmen olup biteni sineye çekip ona bir şans daha mı verirsiniz? Yoksa ilişkiniz kaç yıllık olursa olsun her şeyi geride bırakıp onu hayatınızdan çıkarır mısınız? Bazı kişilerin aldatmayı affetmesi çok da örneği görülmemiş bir durum değil. Hem sıradan insanlar için hem de ünlüler için.

Haberin Devamı

KARDEŞİNİN EN YAKIN ARKADAŞIYLA BİLE ALDATMIŞTI
Gösteri dünyası aldatmayı affeden ya da en azından fazla büyütmeyen ünlülerle dolu. Hayranları tarafından çok eleştirilseler de bazıları böyle yapmayı tercih ediyor. Bunun son örneğini de TV yıldızı Khloe Kardashian sergiledi.

Kendisini, bir değil birkaç kez, üstelik hamileyken, daha da ötesi kardeşi Kylie Jenner'ın en yakın arkadaşıyla aldatan Tristan Thompson'ı affetti görünüşe göre. Her ne kadar onunla yeniden düzenli bir ilişkiye başlamamış olsa da bir dargın bir barışık Thompson ile görüşmeyi sürdürüyor. Hatta çift, taşıyıcı anne yöntemiyle bir kez daha bebek sahibi bile oldu.

Bir dargın bir barışık sevgilisini böyle savundu: Seri halde aldatıyor ama çok iyi baba

Haberin Devamı

BİR BAŞKA KADINDAN ÇOCUK SAHİBİ OLDU
Khloe Kardashian, kendisini hamileyken kardeşi Kylie'nin yakın arkadaşı Jordyn Woods ile bile aldatan Thompson'ı o zaman affetti ve bir şans daha verdi. Sonra Tristan Thompson, huyundan vazgeçmeyip bir de üstüne üstlük Maralee Nichol adlı spor eğitmeniyle tek gecelik ilişki yaşayıp bir de onu hamile bırakınca romantik ilişkisini bitirdi. Ama belki de kızı True'nun hatırına onu hayatından tamamen çıkarmadı. Bununla da yetinmedi taşıyıcı anne aracılığıyla da olsa ondan bir de erkek bebek sahibi oldu.

Hatta sosyal medyadan kendisini defalarca aldatan eski sevgilisine övgüler yağdırmayı sürdürüyor. İşte bu yüzden de takiplerinin eleştiri bombardımanına tutuldu Kardashian.

Megan

Bir dargın bir barışık sevgilisini böyle savundu: Seri halde aldatıyor ama çok iyi baba


'SEN HARÄ°KA BÄ°R BABASIN'
Khloe Kardashian, Tristan Thompson'ın 32'inci doğum günü nedeniyle bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Thompson'ın Jordan Craig ile olan ilişkisinden dünyaya gelen 6 yaşındaki Prince, kendisinin Thompson ile ilişkisinden dünyaya getirdiği kızı True ve adını henüz açıklamadığı oğullarıyla çekilen bir fotoğrafı paylaştı. O paylaşıma da "Sen gerçekten harika bir babasın" notunu yazdı. İşte bu not, Kardashian'ın sosyal medya takipçilerini çileden çıkardı.

Haberin Devamı

Bir takipçisi Tristan Thompson'ın Maralee Nichols ile ilişkisinden doğan oğlu Theo'yu kabullenmediğini ve hiç ilgilenmediğini hatırlatıp "Peki minik Theo'ya ne olacak?" diye sordu. Bir başka takipçisi Thompson'ın çocuklarından biriyle yani Theo ile hiç ilgilenmediği halde nasıl en iyi baba olabileceğini sordu. Bir başkası da Thompson'ın iyi bir baba olmadığını, çocuklarından biriyle hiç tanışmadığını hatırlattı.

Bir dargın bir barışık sevgilisini böyle savundu: Seri halde aldatıyor ama çok iyi baba


HAMÄ°LEYKEN BÄ°LE ALDATTI
Tristan Thompson ile Khloe Kardashian'ı aslında defalarca aldattı. Fakat bunların içinde en çok konuşulanı Kylie Jenner'ın arkadaşı Jordyn Woods ile yaşadığı oldu. Bu durum epey kapsamlı bir skandala neden oldu. ABD basınına yansıyan iddialara göre, kız kardeşlerin en genci Kylie Jenner'ın yakın arkadaşı Jordyn Woods ile ablası Khloe'nin sevgilisi Tristan Thompson birlikte bir kaçamak yaptı. Daha önce bebeğinin doğumuna günler kala aldatılıp sevgilisini affeden Khloe Kardashian, bu kez Thompson'a kapıyı gösterdi. Ama yine de ilişkisini tamamen bitirmedi.

Haberin Devamı

Aslında ilk haber Khloe Kardashian ile Tristan Thompson'ın ayrılığı oldu. Fakat kısa bir süre sonra bunun sıradan bir ayrılık olmadığı, perde arkasında bambaşka olaylar yaşandığı da ortaya çıktı. Ayrılığın ardındaki gerçek de bir skandalı gün yüzüne çıkardı. Kylie Jenner'ın en yakın arkadaşı Jordyn Woods, Khloe Kardashian'ın sevgilisi Tristan Thompson ile yakınlaşmıştı.

Bir dargın bir barışık sevgilisini böyle savundu: Seri halde aldatıyor ama çok iyi baba

'TUTKU YOK, SADECE BENİ DUDAĞIMDAN ÖPTÜ'
Woods'un annesi Kylie, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı ve "Kızım Kylie'nin en yakın arkadaşı, böyle bir şey yapmaz" dedi. Tristan Thompson da sosyal medya hesabından bu iddiaların asılsız olduğunu ileri sürdü.

Haberin Devamı

Jordyn Woods, en yakın arkadaşının ablasının sevgilisi Thompson ile yaşadıklarını Jada Pinkett Smith'in programında açık açık anlatmıştı. Woods o programda gözyaşları içinde "Aramızda tutku yok, sadece beni dudağımdan öptü" demişti. Fakat Kardashian- Jenner ailesinin buna yanıtı ise o kadar hafif olmadı. Genç kadına olan kızgınlıklarını ifade etmekten çekinmediler. Kylie Jenner ise Jordyn Woods'u hayatından çıkardı.  Bu arada Kylie Jenner da en iyi arkadaşı, en yakın dostu Jordyn Woods'u hayatından çıkardı. Fakat genç kızın hem ablası aldatıldığı hem de en iyi arkadaşını kaybettiği için üzgün olduğu konuşuluyor.

Bir dargın bir barışık sevgilisini böyle savundu: Seri halde aldatıyor ama çok iyi baba

 

Haberin Devamı

TEK GECELİK İLİŞKİDEN DÜNYAYA GELEN BEBEĞİ KABUL ETMEDİ
Daha sonra Thompson ile Kardashian arasındaki ilişki tamamen bitmedi. İlerleyen zamanlarda ortaya yine bir aşk üçgeni çıktı. Ama bu kez kahramanlardan biri farklıydı. Bu üçlüden özellikle Thompson ile Nichols ise son dönemde gündemin ilk sıralarında. Bunun nedeni de Thopmson'ın daha Khloe Kardashian ile sevgiliyken birlikte olduğu 31 yaşındaki spor eğitmeni Maralee Nichols'ın bu ilişkiden dünyaya gelen bebeği.

Maralee Nichols, geçtiğimiz gün Tristan Thopmson ile ilişkisinden bir bebek dünyaya getirdi. Ama daha önce de Thompson'a karşı nafaka davası açtı. Bunun ardından da bu ilişkiyle ilgili bilinmeyenler gün yüzüne çıkmaya başladı. Maralee Nichols'ın Thompson'a karşı açtığı davanın dokümanlarına göre basketbolcu, sevgilisi Khloe Kardashian'ı aldattığı ortaya çıkmasın diye önlem almaya çalıştı.

Â

Bir dargın bir barışık sevgilisini böyle savundu: Seri halde aldatıyor ama çok iyi baba


BEBEĞİ ALDIRMASINI İSTEDİ VE PARA TEKLİF ETTİ
Nichols'ın mahkemeye sunduğu dokümanlara göre Tristan Thompson, genç kadından bebeği aldırmasını istedi. Bunun için de 75 bin dolar para ödedi. Ayrıca Nichols'u, bu sezonun ardından basketboldan emekli olacağı ve yakında işsiz kalacağı konusunda uyardı. Bebek dünyaya gelirse hiçbir şekilde hayatında olmayacağını da belirtti.

Maralee Nichols ise ne bebeği aldırmayı ne de 75 bin doları almayı kabul etti. Spor eğitmeni Maralee Nichols, Thompson'dan bebeği için nafakanın yanı sıra hamilelik ve doğum masraflarının da karşılanmasını talep etti.

 Tristan Thompson'ın Khloe Kardashian ile ilişkisinden True adında bir kızı var. Jordan Craig ile birlikteliğinden de Prince adlı bir oğlu bulunuor. Maralee Nichols'dan dünyaya gelen bebeğiyle birlikte üç çocuk babası oldu.

BAKMADAN GEÇME!