Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir ÅŸeydi: MeÄŸer saman altından su yürütmüÅŸ

Güncelleme Tarihi:

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2022 16:01

Gösteri dünyasının hemen hemen bütün ünlüleri özel hayatlarını hayranlarından gizleme gereği duymuyor... Öyle ki sevgilileri, aşkları, evlilikleri, ayrılıkları kelimenin tam anlamıyla göz önünde yaşanıyor. Sadece işiyle gündeme gelip özel hayatı konusunda "ketum" davrananlar da var kuşkusuz. Onları, sevgilileriyle hatta eşleriyle görmek, görüntülemek bile mümkün olmuyor çoğu zaman. Tabii böyle bir durum, bu ünlülerin "gizemli" aşk hayatlarını daha fazla merak konusu haline getiriyor.

Haberin Devamı

MERAK EDİLMEK İÇİN ÇOK NEDENİ VAR
Bu girişin ardından şöyle bir soru soralım... Bugüne kadar özel hayatını çok merak ettiğiniz halde bir türlü bu merakı gideremediğiniz ünlüler kimler? Büyük olasılıkla bu soruyu 10 kişiye sorsak 7 ya da 8 kişisi "Kendall Jenner" diye yanıt verir. Bu kadar merak edilmek için bir sürü nedeni var çünkü genç modelin. Öncelikle, ailesi bütün hayatını kameralar karşısında yaşıyor. Hatta o bile modellik konusuna yoğunlaşmadan önce,  söz konusu reality şov için kamera karşısına geçiyordu. Ama ailesinin diğer üyelerinden çok farklıydı. Hepsinden daha gözden uzak bir hayat sürüyordu. Aslına bakılırsa bu durum şimdi bile tamamen değişmiş değil.

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş

Haberin Devamı

BÄ°R KEZ DAHA AYRILDILAR
Yıllar boyunca özel hayatı merak edilen Kendall Jenner, bu konuda gizemli olmayı, ser verip sır vermemeyi seçti. Uzun süre kimse onu sevgilisiyle, bırakın el ele, yan yana bile görüntülememişti. Bu konuda da kendince sebepleri vardı Jenner'ın. Fakat son dönemde basketbolcu Devin Booker ile romantik ilişki yaşadığında bu kuralı biraz olsun gevşetti. Önce sosyal medyadan Booker ile samimi pozlarını paylaştı, sonra da gece gezmelerinde onunla birlikte görüntülendi, kameralardan kaçmadı. Fakat görünüşe göre Kendall Jenner, özel hayatını merak edenlerin ilgi alanına girmeye başlayacak yakında. Çünkü People dergisinin haberine göre Kendall Jenner ile Devin Booker, geçen ay sessiz sedasız ayrıldı. Hemen hatırlatalım, çift, daha önce de ayrılıp sonra tekrar bir araya gelmişti. Yani her an Kendall ile Devin'den "ayrılığa dayanamadılar" haberi gelebilir. Onları birbirine yakıştıran hayranlarının beklentisi de bu yönde.

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş

KARİYERLERİNE AĞIRLIK VERECEKLER İDDİASI 
Fakat çifte yakın kaynakların belirttiğine göre bu kez tekrar bir araya gelme şansları oldukça düşük. Kendall Jenner ve Devin Booker'a yakın bir kaynak, iki gencin ayrıldığını ve bundan böyle kariyerlerine ağırlık vereceklerini belirtti. Bu kaynak "Her ikisinin iş programı da çok yoğun. Ve kariyerlerine öncelik vermeyi kararlaştırdılar" dedi. İleri sürülenlere göre Kendall Jenner ile Devin Booker 'dostane' bir şekilde ayrıldılar. Söz konusu kaynak Kendall Jenner ve Devin Booker'ın birbirlerine büyük bir sevgi ve saygı duyduklarını ve bundan böyle de arkadaşça ilişkilerini sürdüreceklerini ekledi.
Â

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş

Haberin Devamı

SAMİMİ GÖRÜNTÜLERLE İLGİLİ TUHAF İDDİA
Bu, Jenner ile Booker'ın ikinci ayrılığı... 27 yaşındaki Jenner ile 26 yaşındaki Booker, bu yılın haziran ayında bir kez daha yollarını ayırmıştı. O dönemde Page Six'e konuşan bir yakınları "Birbirlerini önemsediklerini ama Devin Booker'ın, Kendall Jenner'a evlenme teklif etmeyi planlamadığını" söylemişti. Aynı kaynak Kendall Jenner'ın hayatında en baskın ayrıntının kariyeri olduğunun da altını çizmişti. Bu açıklamanın ardından ikili, Malibu'da bir barda samimi şekilde görüntülendi. İşte o dönemde bu ilişkinin devamıyla ilgili başka bir iddia ortaya atıldı: Reklam için bir aradalar. Buna göre Kendall Jenner'ın ekibi, onun Devin Booker tarafından terk edildiği imajının yayılmasını istemediği için böyle bir yönteme başvurmuştu.

Haberin Devamı

DÜÄžÜNE BÄ°RLÄ°KTE GÄ°TTÄ°LER: Kendall Jenner ile Devin Booker, 2020 yılından bu yana romantik bir iliÅŸki yürütüyordu. Jenner, 2021 yılının Sevgililer Günü'nde bir sosyal medya paylaşımıyla iliÅŸkilerini duyurmuÅŸtu. Her ne kadar iliÅŸkilerini spot ışıklarından uzak tutuyor olsalar da Jenner ile Booker, top modelin ablası Kourtney ile Travis Barker'ın Ä°talya'daki düÄŸününe birlikte katılmıştı.

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş

O KADAR DA SAKİN DEĞİL
Buraya kadar Kendall Jenner ile Devin Booker'ın ilişkisini kısaca özetlemiş olduk. Bu, Jenner'ın bugüne kadar en çok bilinen ve konuşulan ilişkisi. Yani o, ablaları Kim, Kourtney, Khloe ve kardeşi Kylie gibi özel hayatını gözler önünde yaşamayı sevmiyor. Bunun nedenleri üzerinde birazdan duracağız. Ama gelin Kendall Jenner'ın; gözlerden uzak tutmaya çalıştığı aşk hayatına biraz daha yakından bakalım. Çünkü onun da özel hayatı öyle sanıldığı kadar sakin değildi.

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş


MAGAZİN TARİHİNE NOT DÜŞÜLDÜ 
Kendall Jenner'ın adı bugüne kadar birçok ünlüyle anıldı. Her ne kadar samimi şekilde görüntülenmemeyi başarmış olsalar da magazin basını bunları "tarihe not düştü." Jenner'ın adının aşk söylentilerine karıştığı ünlülerden biri Harry Styles. İddialara göre ikili, 2014 ile 2015 arasında bir yakınlaşma yaşadı. Hatta 2015 yılının aralık ayında, yani yıl sonu tatilinde Anguilla'da bir yat gezisinde görüldüler. Jenner, 2015 yılında Nick Jonas ile anıldı. Yakın arkadaşı Gigi Hadid de o sıralarda Nick'in kardeşi, Joe ile birlikte anılıyordu. İşte iddialara göre o yılın yaz aylarında iki yakın arkadaş olan ünlü top modeller,  Jonas kardeşlerle kısa süreli bir ilişki yaşadı. Bir kaynak US Weekly'ye verdiği demeçte o sırada Nick Jonas'ın hayatında kimse olmadığını ve Jenner ile birbirlerinden hoşlandıklarını söyledi. 

Haberin Devamı

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş

KISA SÜRDÜ
Kendall Jenner, 2016 yılında da bir başka basketbol yıldızı Jordan Clarkson ile birlikte anıldı. Hatta ikili birkaç kez birlikte görüntülendi. 4 Temmuz tatili ve Coachella Festivali, Jenner ile Clarkson'ın objektiflere takıldığı etkinliklerden bazıları. Tabii ki bu ilişki kısa süreli oldu. Yine 2016 yılında Page Six Jenner ile rap'çi ASAP Rocky'nin flört ettiğini ileri sürdü. Hatta ikili, o yıl MET Gala'ya da birlikte gitti.

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş

O ZAMANA KADAR EN ÇOK KONUŞULAN İLİŞKİSİ
Jenner, 2017 ile 2018 arasında basketbolcu Blake Griffin ile flört etti. O sırada "Ben iyiyim, o çok tatlı biri" demeci hiçbir zaman unutulmadı. Ama ilişkileri uzun sürmedi. Bu, o döneme kadar Jenner'ın en çok konuşulan ilişkisiydi. 2018 yılının geri kalanında artık eskisi kadar saklanmadığı başka bir ilişki yaşadı Kendall Jenner.

Haberin Devamı

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş

HADID KARDEŞLERİN EN KÜÇÜĞÜ
Jenner o dönemde Ben Simmons ile birlikte oldu. Hatta Vogue dergisinin Avustralya baskısı, gençlerin evliliği düşündüğünü bile ileri sürdü. Ama Jenner bunu "Kesinlikle şimdi değil, ama belki bir gün" diye yalanladı. Kendall Jenner'ın adı bir dönem de Gigi ve Bella Hadid'in kardeşleri Anwar Hadid ile de anıldı. O sırada Jenner, Ben Simmons'tan henüz ayrılmıştı.

ADI BAÅžKA ÜNLÜLERLE DE BÄ°RLÄ°KTE ANILDI: F1 pilotu Lewis Hamilton, ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, bir baÅŸka basketbolcu Chandler Parsons, top modelin adının anıldığı diÄŸer ünlüler.

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş

ÇOCUK SAHİBİ OLMAYAN TEK KARDEŞ
Kendall Jenner'ın özel hayatının kısa özeti bu şekilde. Ailesinin, çocuk dünyaya getirmeyen tek üyesi olan Jenner, 'dışarıya sızan' bütün bu bilgilere rağmen özel hayatını elinden geldiğince gizliyor. Bunun da kendine göre nedenleri var. Bu konu bir dönem magazin basınında uzun uzun tartışılıyordu. Bunun nedenine dair kendisi geçmişte bazı açıklamalar yapmışsa da bu konuda bir ipucu da Keeping Up With The Kardashians'ın ortak yapımcılarından birinden geldi. Yapımcı Farnaz Farjam, Jenner'ın aşk hayatıyla ilgili bir ayrıntıyı gözler önüne serdi. The Daily Dish'e konuşan Farjam "Kendall Jenner'ın her zaman kendi kuralları vardı" diye konuştu.

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş


HERKESÄ° ÅžAÅžIRTAN PAYLAÅžIM
Farnaz Farjam "Kendall'ın bu kuralına göre, sevgilisinin Keeping Up With The Kardashians'ta kamera karşısına geçebilmesi için en az bir yıldır birlikte olmaları gerektiğine inanıyordu. Bu yüzden de onun özel hayatını hep şovun dışında tuttuk" dedi. Jenner gerçekten de sözünü tuttu ve Devin Booker ile ilişkisini bir yılı tamamladıktan sonra sosyal medyadan resmen ilan etti. Jenner, geçen yıl şubat ayında Booker ile samimi bir pozlarını Instagram sayfasında paylaştı.

AÄ°LESÄ°NÄ°N DÄ°ÄžER ÜYELERÄ° GÄ°BÄ° DEĞİL: Elbette taşıdığı soyadının ve mensup olduÄŸu ailenin de etkisiyle kariyerinde hızlı bir yükseliÅŸ yaÅŸadı Kendall Jenner. Ama yine de onun bugün bulunduÄŸu yere gelmek için hiçbir çaba sarf etmediÄŸini söylemek doÄŸru olmaz. Ailesinden kopup kendine bir meslek edindi ve baÅŸarılı olmak için de elinden gelenin en iyisini yapıyor. Üstelik ailesinden farklı bir taktik izleyerek kendisi üzerinde ilgi toplamayı da baÅŸarıyor Kendall Jenner. Aslına bakılırsa mensubu olduÄŸu ailenin diÄŸer üyelerinden de oldukça farklı. Küçük kardeÅŸi Kylie Jenner ve annesi Kris Jenner da dahil üvey ablaları Kim, Kourtney ve Khloe kelimenin tam anlamıyla bütün hayatlarını kameralar önünde yaşıyor.

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş


FARKLI BİR YOL ÇİZDİ
Çocukları, evlilikleri, boşanmaları, aldatılmaları, giydikleri, yedikleri, içtikleri yani bütün hayatları biraz gazete okuyan ya da sosyal medyayla ilgilenen herkes tarafından ezbere biliniyor.Öyle ki iki ablası Kourtney Kardashian ve Khloe Kardashian, kameralar karşısında doğum bile yaptılar. Ama Kendall Jenner farklı. Top model Jenner, her ne kadar defilelerle boy gösterse de gece gezmelerini hiç aksatmasa da aşk hayatını kelimenin tam anlamıyla bir sır gibi saklıyor. Bir başka deyişle "yatak odasının kapısı" sımsıkı kapalı.

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş

'İKİ KİŞİ ARASINDA'
Bunu neden yaptığını da bir dergiye verdiği röportajda gayet samimi bir şekilde açıkladı. "Verdiğim röportajlarda romantik ilişkilerim hakkında açıklama yapmakla ilgilenmiyorum. Herhangi biriyle evli ya da nişanlı değilim" diyen Jenner hayatında biri olsa da bunu kamuoyunun gözleri önüne sermemeyi tercih ettiğini belirtti.Jenner aynı röportajda "Bu tür ilişkiler iki kişi arasında yaşanır. Başka birinin fikrine de ihtiyaç duyulmaz. Eğer bir sevgilim olsaydı insanlar her şeyi konuşacak ve muhtemelen bu da ayrılığa sebep olacaktı" diye konuştu.

Onu sevgilisiyle görmek mucize gibi bir şeydi: Meğer saman altından su yürütmüş

'GÄ°ZEMLÄ° OLMAK Ä°YÄ°DÄ°R'
Kendall Jenner, aşk hayatıyla ilgili olarak diğer kız kardeşleri gibi davranmayacağının da altını çiziyor konu açıldığında. Özel hayatın gizliliğine inanıyor ve "Sanırım insanlar kendi sahip olamadıklarını istiyorlar. Biraz gizemli olmak iyidir" diye konuşuyor. Bu arada ailesinin kendisi kadar olmasa da gizemli ve gölgede kalan bir başka üyesinin de üvey ağabeyi Rob Kardashian olduğunu da not düşelim.

 

BAKMADAN GEÇME!