Kayak sezonu Palandöken’de açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kayak sezonu Palandöken’de açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2023 07:28

Yılbaşında kayak sezonu Palandöken’de açıldı. Cemiyetin ünlü isimleri sezonun ilk daveti için Polat Palandöken’de bir araya geldi.

Haberin Devamı

Bu yıl kar yağışının gecikmesiyle kayak sezonu da rötar yaptı. Sezonu ilk açan Palandöken oldu! Autoban imzasıyla 2020 yılında yenilenen Polat Palandöken, önceki gün verdiği bir davetle kayak sezonunu açtı. Sezon açılışı Songül Sel, Ceylan Sel Sohtorik, Eda Polat Ginotasis ve İbrahim Fikret Polat ev sahipliğinde gerçekleşti.

Kayak sezonu Palandöken’de açıldı

Açılış daveti Momo Après-Ski’de, Mikonos’un en popüler Beach Club’larından Scorpios Müzik Direktörü Valeron’un canlı performansı ile başladı.
Kayak sezonu Palandöken’de açıldı

Davet, Momo Müzik Direktörü Tankut Karakurt ve Multienstrümantalist Toygun Sözen’in canlı performansıyla devam etti. Partiye Polat Ailesi ve yakınlarının yanı sıra Momo müdavimleri katıldı.
Kayak sezonu Palandöken’de açıldı

Ece Beşer-Burak Beşer
Tasarım, gastronomi ve eğlenceyi bir arada sunan Polat Palandöken’in Autoban imzalı restoran ve barı, Palandöken Dağı’nın etkileyicimanzarasına karşı konumlanan terasıyla keyifli bir deneyim sundu.
Davetlileri kayak sonrası ise, ünlü tasarımcı Tuvana Büyükçınar Demir’in ince dokunuşları hayat bulan Momo Après-Ski’nin sıcacık atmosferi karşıladı.
Kayak sezonu Palandöken’de açıldı

Hande Tokmak Akgerman-Can Akgerman

Haberin Devamı

Klasik otosu ilgi odağı oldu

Kayak sezonu Palandöken’de açıldı


İş insanı Umur Saçkın, önceki gün Akmerkez’deydi. Klasik araç tutkusuyla tanınan Saçkın, önceki gün 1970 model BMW’si ile herkesin ilgi odağı oldu. Başarılı iş insanının, 10 adet özel koleksiyon aracı olduğunu öğrendim. Saçkın, “Klasik araç tutkusu çok başka bir olay. Özellikle bu tarz araçları toplamaktan büyük keyif alıyorum. Bu aracın bende yeri başka. Çünkü bu markayı iflastan kurtaran araç olarak biliniyor” dedi.

Miami’de Türk rüzgarı

Kayak sezonu Palandöken’de açıldı

Başarılı işletmeci Rahmi Raxoy Aksoy, Miami’de “Wet Miami” adlı bir restoran açtı. Mekânın şefliğini, Türkiye’de Zuma’da şeflik yapan Vural Aydoğan üstleniyor. Menüde deniz ürünlerinden et ürünlerine kadar çok geniş bir yelpaze bulunurken, Miami’nin özel sertifikalı Kobe etini satan üç mekândan birisi olma özelliğini taşıyor. Nusret’in eski ekibinde olan Raxoy, başarılarıyla şimdiden Miami’de “Yeni bir Nusret doğuyor” yorumlarına neden oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!