Annelik halleri

Güncelleme Tarihi:

Annelik halleri
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 27, 2021 14:14

Çiçeği burnunda bir anne olan ünlü şarkıcı, minik kızını gezdirirken görüntülendi.

Haberin Devamı

Annelik halleri
ANNE- KIZ GEZÄ°NTÄ°DE
Orlando Bloom ile nişanlı olan ve bir süre önce ilk bebeğini dünyaya getiren Katy Perry, ilk kez beş aylık kızı Daisy Dove ile birlikte görüntülendi. Anne- kız dün Havai'de objektiflere takıldı. Askılı bir bluz ve aynı renkte bir tayt giyen Katy Perry; başına da bir beyzbol şapkası taktı. Maskesini çenesinin altına indiren Perry'nin yürüyüş sırasında etrafını seyrettiği, sık sık da bebek arabasında uyuyan kızına baktığı görüldü.

Annelik halleri
BEBEK USLU DURDU
Orlando Bloom ile Katy Perry'nin ilk bebeği olan Daisy Dove ise bebek arabasında zaman zaman uyudu. Bazen de uyanıp meraklı gözleriyle etrafa baktı. Bloom ile Perry, önceki gün de Havai'de bir kumsalda deniz ve güneş keyfi yaparken görüntülenmişti. Çift, o sırada kızlarını yanlarına almamıştı.

Annelik halleri
SÖYLENTİLERE BÖYLE NOKTA KOYMUŞTU
Katy Perry, hamilelik iddialarına son noktayı yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla koymuştu. Ünlü şarkıcı Never Worn White adlı şarkısının klibinde büyüyen karnını da gözler önüne sermişti. Perry, yine sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda "Bu yaz çok fazla şey olacak. Sadece doğum yapmayacağım, beklediğiniz çok önemli bir şey daha olacak" diye yazmıştı.

Haberin Devamı

Â

Annelik halleri
PAPATYALI OJE
Dört yıldır birlikte olan ve önceki yıl da nişanlandıklarını açıklayan Katy Perry ile Orlando Bloom, kızlarının doğumunu da sosyal medya hesabından duyurdu. Mutlu haber, çiftin iyi niyet elçisi olduğu UNICEF'in sosyal medya hesabından da duyuruldu. Paylaşımda "Dünyaya hoş geldin Daisy Dove Bloom. İyi niyet elçilerimiz Orlando Bloom ve Katy Perry'nin kızlarını tanıştırmaktan onur duyarız" denildi. Bu duyuru, aynı zamanda dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç bebekler ve anne adayları için başlatılan bir kampanyanın da ilk adımı oldu. Katy Perry'nin anne olduğunu duyurduğu fotoğrafta tırnağını da kızının adındaki Daisy'ye (Papatya) uygun oje sürmesi de dikkatlerden kaçmamıştı. 

Haberin Devamı

Annelik halleri
ALTIN KÃœRE GECESÄ° AÅžK DOÄžDU
Katy Perry ve Orlando Bloom aşkı bir Altın Küre ödül töreninde başladı. The Mirror gazetesine konuşan 43 yaşındaki Orlando Bloom, nişanlısı Katy Perry ile tanıştığı geceyi ve hissettiklerini anlattı. Bloom'un anlattığına göre ünlü oyuncu ve 35 yaşındaki Katy Perry, 2016 yılındaki Altın Küre (Golden Globes) ödülleri gecesinde tanıştılar. Anlattığına göre Bloom'un Perry'ye bir kez yakından bakması da ona aşık olmasına yetti.
Â
Annelik halleri
'HAMBURGER YERKEN KALBÄ°M ONA KÄ°LÄ°TLENDÄ°'
Orlando Bloom, Katy Perry'nin, dikkatini çektiği ilk anları şöyle anlattı: "Sahnede duruyordum ve seyircilere bir göz atıyordum. O oradaydı, kalabalığın arasında. Hatırlıyorum, çok güzel pembe bir elbise giyiyordu. O sırada "Ooo! Sanırım bu Katy Perry!" diye aklımdan geçirdim." Katy Perry'nin, ünlü oyuncu Denzel Washington ile aynı masada oturduğunu fark ettiğini de anlattı. Söylediğine göre, o masaya kutularla hamburger taşındığını görüp karar verdi. Denzel Washington'ın yanına giden Orlando Bloom, hemen o masaya gidip meslektaşına "Bir tane alabilir miyim?" diye sordu. Denzel Washington da ona "Elbette" dedi. O sırada aynı masada oturan Perry'ye göz kırptı.
Â
Annelik halleri
İKİSİ DE DAHA ÖNCE EVLENİP BOŞANDI
Katy Perry, daha önce oyuncu Russell Brand ile kısa süren bir evlilik yaşamıştı. Hindistan'da evlenen çiftin birlikletiği fazla uzun sürmedi. Perry, ilk evliliğini 2010 yılında oyuncu Russell Brand ile yaptı. Ama bu evlilik sadece iki yıl sürdü. Brand, geçen yılın son aylarında bir röportajda Katy Perry ile evliliğine ilişkin konuşmuş ve o dönemi "kasırga gibiydi" diye nitelendirmişti.
Â
Annelik halleri
BÄ°R DE OÄžLU VAR
Orlando Bloom ise 2010 ile 2013 yılları arasında model Miranda Kerr ile evliydi. Çiftin Flynn Christopher adında 10 yaşında bir oğlu oldu. Annesiyle birlikte yaşayan Flynn, zaman zaman babası ve onun nişanlısıyla da buluşup iyi vakit geçiriyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!