Bu uÄŸurda nice teklifleri geri çevirdi: Benim bir ailem var... Kamera önünde soyunmam

Güncelleme Tarihi:

Bu uğurda nice teklifleri geri çevirdi: Benim bir ailem var... Kamera önünde soyunmam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2023 09:17

O, aslında neresinden bakarsanız bakın çocuk denecek yaşından bu yana kamera karşısında. Deyim yerindeyse bir yeni yetme olarak başladığı kariyeri sırasında milyonlarca kişinin gözleri önünde büyüdü yetişkin oldu. Sonra da evlendi ve çocuk çocuğa karıştı.

Haberin Devamı

 Yılların eskitemediği güzelliği bir yana başarılı oyunculuğuyla da dikkat çekti. Her ne kadar son yıllarda oyunculuktan biraz uzaklaşıp iş kadını kimliğiyle ön plana çıksa da canlandırdığı nice karakterle hafızalara kazındı.

Ama kariyeri boyunca hiç vazgeçmediği, sıkı sıkıya bağlı kaldığı bir kuralını hiçbir zaman bir kenara kaldırmadı.

Milyonlarca hayranı onu tam tersi bir açıdan görse de kamera karşısında asla cinselliğini ön plana çıkarmadı.

Hatta kimi zaman bu uğurda kendisine teklif edilen önemli rolleri bile geri çevirdi.

Bu uğurda nice teklifleri geri çevirdi: Benim bir ailem var... Kamera önünde soyunmam

ÜNLÜ FİLM İÇİN TEKLİF EDİLEN BAŞROLÜ REDDETTİ
Bu söz ettiğimiz ünlü Hollywood'un en mutlu ve başarılı kadın yıldızlarından biri olarak bilinen Jessica Alba.

Haberin Devamı

Yapımcı Cash Warren ile evli olan 42 yaşındaki üç çocuk annesi Alba, sinemanın ve ekranın en güzel kadın yıldızlarından biri.

Yıllar ilerlemesine rağmen hiç bozulmayan fiziksel görüntüsüyle dikkat çeken Alba kariyeri boyunca çıplak olmasını gerektiren sahnelerin yer aldığı hiçbir filmde oynamadı.

Hatta son yılların çok konuşulan yapımlarından biri olan Notebook'ta kendisine önerilen ana kahraman rolünü, Ryan Gosling'in canlandırdığı karakterle yakınlaşması gerektiği için geri çevirdi onun yerine bu rolü Rachel McAdams üstlendi.

Jessica Alba, aslında belki de kariyerinde önemli bir yeri olabilecek bu tür rolleri neden geri çevirdiğini de şu sözlerle anlattı :"Benim ailemin üyeleri de bu filmleri izliyor. Onların karşısına bu şekilde çıkmak istemem. Onları da tuhaf bir durumda bırakmak istemem" sözleriyle anlattı.

Bu uğurda nice teklifleri geri çevirdi: Benim bir ailem var... Kamera önünde soyunmam

'BÜYÜKANNEM VE BÜYÜKBABAM NEDEN GÖĞÜSLERİMİ GÖRSÜN!"
Jessica Alba kimi zaman çıplak görünmesi gereken sahnelerde de bütün bedenini saran ten rengi koruyucu giysi kullanmayı tercih etti.

Bu konuda bu kadar katı bir tutum belirlemesinin nedenini gelin bir de onun ağzından dinleyelim: "Büyük annemin ve büyük babamın benim göğüslerimi görmesini istemem. Bu durum özellikle de Noel gibi önemli günlerde bir araya geldiğimizde tuhaf olurdu. Bu kadar basit. Yani şunu söylemek istiyorum... Eğer benim yaptığım filmlere bakarsanız çıplak görünmek o filmlere herhangi bir yenilik ve üstünlük getirmeyecekti zaten."

Haberin Devamı

Bu uğurda nice teklifleri geri çevirdi: Benim bir ailem var... Kamera önünde soyunmam

BAÅžINDAN BERÄ° BU KURALINI ESNETMEDÄ°
Jessica Alba, Hollywood kariyerine başlarken zaten bu kurala bağlı kalacağının sinyallerini vermişti. Oyuncu hiçbir zaman bir cinsellik sembolü olarak anılmamaya daha gencecik bir yıldız adayıyken karar vermişti.

Aslına bakılırsa Jessica Alba geçmiş yıllarda bir dönem tam da hoşlanmadığı gibi cinsellik sembolü olarak görülmüştü. Ama sonra Dark Angel adlı filmde canlandırdığı karakter sayesinde bu unvandan kurtuldu.

Güzel oyuncunun aslında kariyerinde cinselliğini kullananlara da karşı olmadığın vurguladı. Ama kendisinin bunu yapmadığını çünkü kamera karşısında o şekilde rahat hissetmediğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Özetle Jessica Alba rol alacağı filmlerde yapım şirketiyle anlaşma imzalarken kamera karşısında soyunmama şartını da ekliyor.

Â

Bu uğurda nice teklifleri geri çevirdi: Benim bir ailem var... Kamera önünde soyunmam

AYNI ZAMANDA BÄ°R Ä°Åž KADINI
Son yıllarda kurucu ortaklarından olduğu sağlıklı beslenme ve bakım ürünleri şirketinin çalışmalarına ağırlık veren Alba artık bir iş kadını.

Bir yandan da 44 yaşındaki Cash Warren ile evliliği ve bu evlilikten dünyaya gelen iki kız bir erkek çocuğuyla ilgileniyor. Yani vaktini işi ve ailesi arasında bölüştürmüş durumda Alba.

Bu uğurda nice teklifleri geri çevirdi: Benim bir ailem var... Kamera önünde soyunmam

MUTLU EVLÄ°LÄ°K KOLAY BAÅžLAMADI
Jessica Alba ile Cash Warren bir dönem nişanlıydılar. Şu anda evlilikte 15'inci yılı geride bırakan Alba ve Warren nişanlılık sürecinde bir ara yollarını ayırmıştı

Haberin Devamı

Warren, o sürece de kendi kıskançlığının neden olduğunu anlatmıştı. Geçtiğimiz yaz Whine Down With Jana Kramer adlı pod cast yayınına konuk oldu ve davranışları hakkında öz eleştiride bulunmuştu.

Warren o dönemde nişanlısı olan Alba'nın başka erkeklerden gördüğü ilgiyi aşırı şekilde kıskandığını gizlememişti. Alba'nın kocası şöyle konuşmuştu: "Hayatımda hep özgüvenli bir insan oldum. Ama o sırada onun başka erkeklerden ilgi görmesi bana kendimi kötü hissettiriyordu. Bakıyordum ve kıskanıyordum" diye konuşmuştu.

İşte o sırada sevgilisi olan Jessica Alba'yı bu kadar kıskanması, çiftin kısa bir ayrılık yaşamasına neden oldu. Bu duygunun kendisini "bir pisliğe" dönüştürdüğünü anlattı Cash Warren.

Haberin Devamı

 Tam 15 yıldır Alba ile mutlu bir evlilik sürdüren Cash Warren gerisini de şöyle anlattı: "Sonuçta ayrıldık. Ve ayrı geçirdiğimiz o süreçte düşündüm... Eğer tekrar bir araya gelirsek artık daha farklı davranacaktım. Daha yapıcı bir şekilde..."

İkisi için de kolay geçmeyen bu ayrılık sürecinin ardından Jessica Alba ile Cash Warren evlendiler. Belli ki o ayrılık süreci her ikisi için de öğretici oldu.

Â

Bu uğurda nice teklifleri geri çevirdi: Benim bir ailem var... Kamera önünde soyunmam

'TATLIM, BUGÜN DEGİŞİK BİR ŞEY YAPIP EVLENELİM Mİ?"
Jessica Alba ve Cash Warren, 2004 yılında Fantastic Four filminin setinde tanıştılar. Alba o filmde Sue Storm karakterini oynuyordu. Warren ie filmin yönetmen asistanıydı.

O sette aralarnda bir aşk doğdu. Tanıştıktan üç yıl sonra nişanlandılar. Kısa bir ayrılık döneminin ardında da evlendier. Alba o sırada büyük kızı Honor'a dokuz aylık hamileydi.

Aslına bakılırsa evlilikleri de ilginç oldu çiftin. Bu fikir Jessica Alba'dan çıktı. Alba, Warren'a "Tatlım bu sabah farklı bir şey yapmak ister misin?" diye sordu. Warren ise buna "Hayır" yanıtını verdi.

Yine de Alba devam eti: "Hükümet binasına gidip evlenelim mi?" Warren'ın buna yanıtı ise "Evet" oldu. Gidip evlendiler. Bu mutluluğu da düğün pastası yerine waffle yiyerek kutladılar. Sonra da karnı burnunda hamile olduğu için Jessica Alba'nın doktor randevusuna gittiler
Â

Bu uğurda nice teklifleri geri çevirdi: Benim bir ailem var... Kamera önünde soyunmam

Tekrar bir araya geldikten sonra ilişkileri daha da güçlü bir hale geldi. Alba ile Warren; şu anda 15 yaşındaki Honor; 12 yaşındaki Haven ve 5 yaşındaki Hayes adlı çocuklarını büyütüyor.

BAKMADAN GEÇME!