İrem Derici’nin gizemli aşkı!

Güncelleme Tarihi:

İrem Derici’nin gizemli aşkı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2023 07:48

İrem Derici’nin gizemli aşkı ortaya çıktı. Şarkıcı geçen günlerde sosyal medyada ilişki itirafında bulunmuş, “At gibi âşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim” demişti.

Haberin Devamı

Ünlü popçunun 2 haftadır “Survivor” yarışmasıyla tanınan Atakan Işıktutan’la birlikte olduğu öğrenildi. İrem Derici, arkadaşı Onur’un albüm lansmanına da Işıktutan’la birlikte katıldı. Öte yandan çıkan aşk haberlerinin ardından Atakan Işıktutan’ın, İrem Derici’nin eski aşkı Cem Belevi’yle arkadaş olduğu öne sürüldü.

İrem Derici’nin gizemli aşkı


Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Aşk haberi işimi gölgeliyor

Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gün Etiler Akmerkez’deydi. Şarkıcı, “Yeni bir şarkı hazırlığındayız” dedi. Kalaycıoğlu, Sinan Akçıl ile çıkan aşk haberleri hakkında şu açıklamayı yaptı: “Sinan ile çalışmak zor değil. Her konuda profesyonel. Aşk haberlerine cevap vermek istemiyorum. Yaptığım işleri de gölgeliyor. Biz Sinan ile sadece iş yapıyoruz.” (Behlül AYDIN)

Haberin Devamı

İrem Derici’nin gizemli aşkı

Hadise’nin ev hali

Hadise, 14 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasında sık sık paylaşım yapıyor. Ünlü şarkıcı bu kez evinde, aynadan çektiği bir selfie’yi yayınladı. Derin göğüs dekolteli fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

İrem Derici’nin gizemli aşkı

Ehliyet gitti şoför geldi

Geçtiğimiz günlerde trafik çevirmesine takılan ve polisin “dur” ihtarına uymayan Berkay, 50 metre sonra durdurulduğunda alkolmetreye üflememişti. Ehliyetine 2 yıllığına el konulan şarkıcı, çareyi özel şoför tutmakta buldu.

Geçtiğimiz gece Arnavutköy 37 adlı mekâna giden şarkıcı, çıkışta özel şoförlü aracına bindi. Berkay, kaptırdığı ehliyetiyle ilgili sorular üzerine şoförünü işaret ederek “Görüyorsunuz, artık böyle” demekle yetindi. (Sayit DURMAZ)

Haberin Devamı

İrem Derici’nin gizemli aşkı

Deniz, kum, güneş zamanı!

İstanbul kar yağışı beklerken, Zeynep Demirel sıcaklara kaçtı. Kızıyla birlikte Bahamalar’a giden Demirel, deniz-kum-güneş üçlüsü eşliğinde verdiği pozları Instagram sayfasında paylaştı.

İrem Derici’nin gizemli aşkı

Kiminle düet yapsam aram bozuluyor

Aziz Kiraz önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. “Yeni şarkı çıkardım, adı ‘Ben Yazdım’. Ayda ortalama 8 konser veriyorum” diyen şarkıcı, “Aleyna Tilki ile düetiniz konuşulmuştu, yeni düet projeniz var mı?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Artık düet yapma taraftarı değilim. Nedense aram bozuluyor düet yaptığım kişilerle. Ondan dolayı bu kararı aldım. Müziği paylaşmayı seviyorum ama düet yapabileceğim kimse yok şu an.” (Behlül AYDIN)

Haberin Devamı

İrem Derici’nin gizemli aşkı

BAKMADAN GEÇME!