Elton John: İnsanlar beni sevsin diye çok para ödedim

Güncelleme Tarihi:

Elton John: İnsanlar beni sevsin diye çok para ödedim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 13:42

Elton John, 1962 yılından beri şöhretini koruyor. Çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çeken sanatçı, düşüncelerini dile getirmekten çekinmiyor. Daphne Barak, John’la Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşme çabasından eşi David Furnish’in kendisini aldattığı iddialarına kadar birçok konuyu konuştu.

Haberin Devamı

Elton John, 1962 yılında beri yaptığı hit şarkılarla şöhretini koruyor. John, kariyeri kadar özel hayatı ve çarpıcı açıklamalarıyla da gündemden düşmüyor.
İngiliz sanatçı, son günlerde İsrail’i boykot kararı alan bazı gruplara karşı sesini yükseltti. Geçtiğimiz haftalarda Tel Aviv’de konser veren John, hayranlarına İbranice “Sizinle Tel Aviv’de olduğum için mutluyum” diye seslendi.
John’un en büyük hayallerinden biri de anti-gay olarak tanınan Rusya Başkanı Vladimir Putin’le bir araya gelmek. Gay olan sanatçı, Putin’le eşcinsel haklarını konuşmak istiyor.
John, geçtiğimiz sene Putin’le telefonda görüştüğünü açıklamıştı. Ancak Kremlin böyle bir görüşmenin olmadığını aktarmış; Elton John’u arayanın Rus bir komedyen olduğu, İngiliz şarkıcıya telefon şakası yapıldığı ortaya çıkmıştı.
Bu şakanın ardından Putin gerçekten sanatçıyı aradı ve bir araya gelebileceklerini söyledi.


BU BULUŞMA OLACAK

İsrail konserinin ardından Rusya’ya giden Elton John, Putin’le görüşmeye çalıştı. Ancak Putin’in ekibi diplomatik bir ertelemeyle ona geri dönüş yaptı: “Programının yoğunluğu nedeniyle bu şartlar altında buluşma gerçekleştirilemez.”
Hayır, tahmin ettiğiniz gibi yeniden bir toplantı tarihi belirlenmedi. Ama Elton John konu hakkındaki pozitifliğini bozmadı: “Sanırım Putin benimle gay hakları konusunda tartışmaya açık. Öbür türlü birkaç ay önce neden beni aramakla uğraşsın ki?”
Belki hepimiz gibi Putin de ünlülerle konuşmaktan hoşlanıyordur?
“Hayır” diye yanıt veriyor John, “LGBT hakkında konuşacağımız çok şeyimimiz var. Rusya’ya bir dahaki yolculuğumda buluşabileceğimizi düşünüyorum” Sanatçının eşi David Furnish de onu doğrular nitelikte konuşuyor: “Bu buluşma olacak”

Elton John: İnsanlar beni sevsin diye çok para ödedim



ELTON’LA ÇOK MUTLUYUZ

Bunlar konuşulurken Elton John manşetlere başka bir başlıkla çıkıyor. Ama bu kez ondan bahsedilmiyor. Birkaç haftadır magazin basını eşi David Furnish’in onu aldattığını yazıyor. Ünlü müzisyen, İngiltere medyasında çocuklarının etkileneceğini söyleyerek haberin yayılmasını bir anlamda engelliyor. İngiltere’de özel hayat kanunları var ve konu bir anlamda yayınlanamıyor. Bir yandan da birçok medya kapaklarına iki çocuğuyla çifti çıkartarak bu konuyu kapatıyor.
Bu da çifte standart demek.
Bu arada Amerika’da hikaye ortaya çıkıyor. Haber, National Enquirer’ın ve kardeş kuruluşu The Star’ın kapağına taşınıyor. Hem de isimler, tarihler ve yerlerle...
David yanıt veriyor: “Tabloid gazetelerin hikayelerine asla yanıt vermedik. Elton ve ben birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Özellikle de çocuklarımızla. Aile hayatımız her geçen gün zenginleşiyor. Elton gibi ünlü biriyle evlendiğinde bu tarz hikayeleri duymaya hazır olmak zorundasın. Bu da beraberinde gelen bir durum...”

Haberin Devamı

HİÇ BU KADAR SEVİLMEDİM

Haberin Devamı

18 yıldır Elton ile David’i tanıyorum. “Gerçekten sadığım” demişti Elton John ilk tanıştığımızda. Ve sözlerini şöyle sürdürmüştü “Birçok insan tarafından incitildim. Onlara pahalı hediyeler almak için ödemelerde bulunurdum ki beni sevsinler. Bu işe yaramadı”
Elton, birkaç yıl önce ise eşi için şunları söylemişti: “Hayatımda hiçbir zaman bu kadar sevilmedim. Birinin beni bu kadar önemsediği, sevdiğini David kadar görmedim. Yıllardır aradığım şey aslında buydu. Yaşadığım her dakika sevildiğimi bilmek...”
Yeniden bir araya gelince o sözleri hatırlatıyor ve soruyorum: Hâlâ böyle hissediyor musun?
“Muhteşem bir ailemiz var. David ile tanışıncaya kadar çocuk sahibi olmayı düşünmemiştim. Sonrasında da kendimi hazır hissettim. Geç yaşta çocuklarım olacağını biri bana söyleseydi ne derdim bilemiyorum. Ama onları seviyorum.”

Haberin Devamı

Elton John: İnsanlar beni sevsin diye çok para ödedim

 

Hayatımın merkezi çocuklarım

Elton ve David, iki çocuk evlat edindi. Zachary Jackson Levon ve Elijah Joseph Daniel Furnish-John... Tabii öncesinde yasal bir savaş kazanmak zorundaydılar ama başardılar.
John, “Hayatımın merkezi onlar. Biz onları şımartıyoruz bu da doğal. Muhteşem bir hayatımız var ama para için çalışmak durumundayız. Yine de onları olabildiğince normal yetiştirmeye çalışıyorum.
Belki gelirimin büyük bölümünü onlara bırakmayabilirim, bunu hâlâ düşünüyorum. Belki onların çalışmaya ve başarmaya kadar olan süresini garantileyecek kadar bırakırız.”

 

Hillary tek şansımız

Elton John’a yaklaşan ABD Başkanlık seçimlerini soruyorum. Sanatçı kimi desteklediğini açıkça söylüyor: “Hayır, Donald Trump’ı destekleyemem. Yapamam. Amerika için çok önemli bir zaman bence. Hillary (Clinton) tek şansımız. Hillary’den başkasını düşünemiyorum.”

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!