Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle!

Güncelleme Tarihi:

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2016 15:36

Sertab Erener’leyken çocuk istemeyen Demir Demirkan baba oldu ve sosyal medyada kadınların yorumu şu şekildeydi: “Uzun bir ilişkiden çıkan her erkek hemen evlenir ve çocuk sahibi olur!” Magazin Konseyi buradan yola çıkarak mevzuyu deşti: Ne yani, Demirkan’ın amacı sadece baba olmak mıydı?

Haberin Devamı

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

Konsey çekiminde kullanılan klasik Cadillac Otomobil için Klakson Rent a Classic’e teşekkürler.

Cengiz SEMERCİOĞLU

Uzun ilişkisinde rutine bağlanan pek çok şey, yeni ilişkisinde erkeğe heyecan verdiği için hemen evlenip çocuk sahibi olmak cazip geliyor.
Bu yüzden yeni ilişkisine eskisinde olmayan her şeyi katmak istiyor.
Diğer taraftan Demir 43 yaşında, babalığının zamanı gelmişti belki de...

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle



Melike KARAKARTAL

Çocuk yapabilecek kimyada olan çiftler var, olmayan çiftler var... Galiba Demirkan’ın daha önce değil, şimdi baba olması böyle bir durumla ilgili. Kadınlar “baba” seçiyor, ama erkeklerin böyle bir hissiyatla ilişki kurduğunu düşünmüyorum.  

Haberin Devamı


Onur BAŞTÜRK

Bence doğru, uzun bir ilişkiden çıkan erkeklerin çoğu evliliğe balıklama dalıyor ve çocuk sahibi olmak onlara bir anda iyi geliyor. Ya önceki ilişkinin çok yıpranmasından ya da ihtiyaçların farklılaşmasından... Ama Demir’le Sertab’ın ilişkisi sandığımızdan çok önce bitmişti. Ayrı dünyalarda geziniyorlardı. Demir’in evlenmesi ve baba olması bu yüzden sürpriz değil.

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle


Ömür GEDİK

Sertab Erener’le birlikteyken “İçimde bir, iki çocuk var, onlar yeter, çocuk istemiyorum” diyen Demir Demirkan değil miydi? Şimdi ne oldu ben anlamadım!
Yine de bize tabii ki Allah analı babalı büyütsün demek düşer. Ama şunu biliyorum ki, yeni ilişkilerde erkekler çok fazla değişip, hiç yapmaz denilenleri rahatça yapabiliyorlar.
Olan bu yeni adamı görüp, ben nerede yanlış yaptım diyen bir önceki kadınlara oluyor!

 

Esra, Zuhal ve Seda beraber yayına çıksın!

Haberin Devamı

Magazin Konseyi evlilik programlarının birbirine giren kadın sunucularını ve o programların gidişatını da değerlendirdi. İşte yorumlar...

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle


Onur BAŞTÜRK

Bu programları ev kadınları kadar dükkanda sıkılan esnafı, bakkalı da göz ucuyla izliyor. Ve bakmayın, eğleniyor da. Bence Türkiye’de bir kesimin bir öğleden sonra boşluğu var. O boşluğu bir şeylerle doldurması gerekiyor. Evlilik programları son rezil dolgulardan biriydi. Şimdi onlar gidecek, yerine eminim başka bir rezillik gelecek.

Cengiz SEMERCİOĞLU

Hazır RTÜK yeni sezonda evlilik programlarını bitirecek, ben bu üçlüye yeni bir format öneriyorum. Esra, Zuhal ve Seda önümüzdeki sezon her gün canlı yayına çıkıp saç-baş yolarak bunu tartışsın. Çünkü bunların kavgaları, gelin-damat adaylarından daha ilgi çekici hale gelmeye başladı...

Haberin Devamı


Melike KARAKARTAL

Ben bu topa hiç girmeyeceğim kusura bakmayın sayın Konsey. Hepsi atmaca gibi maşallah, atışmaları izleyince güvenli bir limana sığınasım veya dünyadan izole bir adaya gidip orada yaşayasım geliyor (Bunu okuyup “Seni tutmayalım anacım, hayde anca gidersin, haydee” dediklerini duyabiliyorum şu an mesela). Bence çare Preet Bharara! 

 

Ömür GEDİK

Ben çok hoş karşılıyorum bu birbirine girmeleri. Devam etsinler. Tez zamanda birbirlerini yer bitirir ve Türk izleyicisini bu korkunç programlardan kurtarırlar inşallah.

 

Kerem Serenay’ı öpemedi Çağatay ilk reklamda öptü!

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

Çağatay Ulusoy ilk kez bir jean reklamıyla karşımıza çıktı ve reklamda Victoria’s Secret meleğini öptü. Tam da sektörün diğer “jean çifti” Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’nın yeni jean reklamı çıkmak üzereyken Ulusoy 1-0 öne geçti. 

 

Ömür GEDİK

Haberin Devamı

Konusuna bayıldım, esprili, seksi ve etkileyici... Güzel de çekmişler. “Aman öpüşmesinler” diyenler için de verilecek cevap var: Öpüşme değil, suni teneffüs arkadaşlar!
Bence bugüne dek çekilmiş jean reklamları arasında açık ara önde duruyor.

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

Cengiz SEMERCİOĞLU

Çağatay’ın jean reklamı, Kerem ve Serenay’ın jean reklamını döver! Çünkü Kerem ve Serenay bir yıl boyunca reklamlarda sadece cilveleştiler... Bakın Çağatay’a, daha ilk reklamda Victoria’s Secret meleğini öptü. Hem daha cesur hem daha yaratıcı bir senaryosu var Çağatay’ın reklamının. Kerem-Serenay da senaryo bile yoktu.

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

 

Onur BAŞTÜRK

Haberin Devamı

Ben de Çağatay’ın reklamını sevdim. Müziğinden fikrine kadar gayet hoş ve seksi. Kerem ve Serenay kesinlikle reklamda daha ürkekler. Umarım yeni reklamlarında bizi yanıltırlar! 

 

Melike KARAKARTAL

Reklam şahane. Şimdilik diğer çift ile başa baş gidiyor diyelim. Ulusoy’un reklamı çok taze olduğu için biraz daha önde. Manken kızımız ile kimyaları tutmuş...
İş de gayet esprili... Yalnız “Bunlar öpüşüyor kardeşim, yassah” diye RTÜK sopa sallayacak gibi geliyor.

 

O yaya tünelinde yürümek ürkütücü!

Kadir Topbaş bombayı patlattı: Kabataş ve Üsküdar arasına yaya tüneli projesini yapacaklarını açıkladı. Konsey bu konuya da kayıtsız kalmadı.
İşte bu çılgın proje hakkındaki yorumlar...

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle


Cengiz SEMERCİOĞLU

Balıklar da bizi görecek mi? Bari tünel camdan olsun da tam çılgın proje olsun! Kabataş-Üsküdar arası kuş uçuşu 1 kilometre mesafe. Yürüyen bantlar da olsa bu yolla işe gidip-gelen birinin her gün bu mesafeyi yürümesi zor...
Millet Boğaz’ı 3 dakikada geçen Marmaray’dan bile tırsıyor, 20-25 dakika denizin altında kimse yürümek istemez!

 

Onur BAŞTÜRK

Denizin altında en az 15 dakika yürümek demek bu. Tamam bir kez yaparsın belki de. Her gün ı-ıh! Bir de çok kalabalık olduğunu düşünsenize, çok ürkütücü geliyor! Bir de böyle çılgın projelerle trafik hafifler mi sanılıyor? Daha somut daha aklı başında projelere ihtiyacımız yok mu? Bıktım ben Türklerin Araplardan aşırma bu çılgın proje çıkarma hallerinden... 

 

Ömür GEDİK

Tünelin en azından bir kısmı camdan olacaksa bence çok da güzel bir fikir. Sadece vatandaşlar değil, turistlerin de kullandığı bir tünel olur. 

 

Melike KARAKARTAL

Pratik, ama öte yandan da biraz klostrofobik olur gibi geliyor. Marmaray Boğaz’ın altından hızlı geçiyor diye kendimizi sakinleştirebiliyoruz ama denizin içinden, uzun bir tünelden yürümek?! 

 

Hangisi daha gereksiz? 

Demet Kutluay’a muhabirler “Demet Akalın’la barışmayı düşünüyor musunuz?” diye sordu. Kutluay, “Hangi Demet?” diye yanıt verdi. Soru mu gereksizdi yoksa Kutluay’ın yanıtı mı?

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle


Onur BAŞTÜRK

Muhabirin sorusu çok gereksiz olmuş. Bin yıl önceki meseleyi gündeme getirmek manasız. Kutluay da hemen savunmaya geçmiş. “Konuşmak istemiyorum” dersin ve geçersin, bu kadar basit. 

 

Cengiz SEMERCİOĞLU

Muhabir arkadaş Televole yıllarında kalmış olabilir ama ortalığı bu kadar yıkacak ne var?
Böyle bir olay yaşanmamış gibi davranamazsınız. Bu kadar tepki göstermek yerine gülüp geçseler ortada sorun olmayacak.

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

Ömür GEDİK

İkisi de gayet gereksiz. Demet böyle bir soru karşısında kendini kötü hisseder, kim olsa üzülür. Yine de sinirlerine hakim olmalıydı. Cevap vermese haber bile olmayacak bir konuyu gündemde tuttu.

 

Melike KARAKARTAL

Muhabirlerin sorusu da Kutluay’ın yanıtı da gereksiz.Yıllar geçtikçe kızgınlıklar, sevimsiz duygular uzaklaşır gider sanıyoruz ama bazen de gitmeyebiliyor demek ki...

 

İNENLER-ÇIKANLAR


Özcan Deniz ve
Mahsun Kırmızıgül (Çıktı)

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi sosyal medyada paylaşılan nostaljik futbol maçı pozları dolayısıyla çok konuşulan Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül.

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

* Geçen hafta herkesin paylaştığı fotoğraftı. Özcan Deniz fotoğrafın ortaya saçılmasından nefret etmiştir. Çünkü öyle cilveli bakmış ki objektife, kült oldu bu fotoğraf bence. (Onur)

* Pek çok ünlü isim “kendini yeniden keşif” öncesi eski fotoğraflarını saklamayı tercih ediyor, bu fotoğrafla kendileriyle barışık olduklarını da öğrenmiş olduk. (Melike)

* Bizim çıkanlar listesine girdiler ama onlar bu fotoğrafın ortaya çıkmasından ne kadar memnunlar emin değilim. Özellikle de Özcan’ın. Çünkü pozisyonda ofsayta düşen oyuncu o! (Cengiz)

* Böyle pozlar eskiye dönsek dedirtiyor, ne kadar da genç, ne kadar da kankalar. Kim bulup çıkardıysa teşekkürler. (Ömür)

 

Semih Erden (İndi)

Çapkınlık yaparken sevgilisine yakalanan basketbolcu Semih Erden. 

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

* Daldan dala atlarsan olacağı buydu... Basketbolda ‘swingman’ler vardır; Sahada iki farklı yerde oynayabilen... Semih Erden, gerçek hayatta ‘swingman’liğe soyununca smacı yedi! (Cengiz)
* Özel hayatında yaşadıklarıyla ilgili olarak değil, ama bunun haber olması yüzünden inişe geçti. (Melike)
* Erkekler siz hâlâ kadınları kandırabileceğinizi düşünüyor musunuz? Bir şekilde üçkağıtlarınız yüzünüze gözünüze bulaşıyor işte! (Ömür)
* Çok eğlenceli bir haberdi bu! Ben derim ki, kadınlar daha profesyonel aldatıyor, erkekler hep böyle açıklar veriyor işte. (Onur)

 

Eliz Sakuçoğlu (Çıktı)

Sevgilisiyle verdiği poz geçen hafta boyunca çok konuşulduğu için Eliz Sakuçoğlu.

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

* Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz’dan sonra erkek arkadaşıyla mutlu bir ilişki yaşadığının altını çizmek istiyor gibi görünüyordu, zannederim şimdi istediğinden de fazlası oldu! (Melike)

* Hafta içi bizim Konsey’i bile olağanüstü toplamayı başardıysa bu kareye söylenecek söz yok demektir. Alt metnini, mesaj çabalarını okumaktan vazgeçin, aşk güzeldir! (Cengiz)

* Ben bu pozun devamını merak ediyorum. Eliz sevgilisinin kucağına atladı, peki sonra ne oldu? (Onur)

* Beğendik, beğenmedik, maksatlı dedik o ayrı ama konuşuldu mu konuşuldu. Popüler dünyada önemli olan da sadece bu değil mi! (Ömür)

 

Burcu Esmersoy (İndi)

Sürekli evlilik açıklamalarıyla gündeme gelen ve son açıklamasıyla sevgilisi Tuna Aksu’yu da küstürdüğü söylenen Burcu Esmersoy.

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

* Burcu’ya sürekli evlilikle ilgili soru soruyorlar, o ne yapsın? Ama bu evlilik sorularını iyi yönetmesi gerekiyor. Çünkü en çok bununla ilgili haber oluyor Burcu. (Onur)

* Burcu, her sevgilisiyle illa bir evlilik çatışması yaşıyor. Gerçekten çok evlenmek isteyip başaramıyor diye düşüneceğim artık... (Cengiz)
* “Evlenmem çünkü sevmiyorum” demiyor ki? Aksine, ilişkinin uzun sürmesi için evlenmek istemiyor. Yine de, bir söz makul olsa bile sık dillendirildiğinde sevimsiz bir hale bürünebiliyor. (Melike)

* Burcu’ya soruyorlar o da cevaplıyor. Burcu’nun suçu yok. (Ömür)

 

INSTAGRAM KARE AS

Saadet Işıl Aksoy  

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

Güzel şeyler hissettiren bir fotoğraf, çocukluğumdaki yazlara gittim bu fotoğrafla. Burnuma tenimin yanık kokusu geldi... Galiba yazı özledik! (Melike)


Ata Demirer

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

Muhtemelen Bozcaada tarafında karaya vurmuş bir gemiden hafta boyunca Instagram dizisi yaptı Ata Demirer... Kısa skeçler çekti, ortalama 7-8 bin beğeni alan Ata, 14 bin like aldı. (Cengiz) 

Funda Arar 

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

Kral grubu sanatçılara doğum günlerinde çok özel pastalar gönderiyor. Funda’nın teşekkür paylaşımı da en az pasta kadar güzel ve incelikli. (Ömür)


Hadise

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

Hadise’nin derin göğüs dekolteli selfie pozunu görünce “İşte budur” dedim. Çok beğendim. (Onur)

 

HAFTANIN EMOJİLERİ

Melike buna sevindi

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

Halit Ergenç’in ekrana dönmesine. İyi oyuncuların hepsi Ergenç gibi yüzünü eskitmeden iyi iş seçmeyi beceremiyor, sanırım bu yüzden uzun dönem favori oyuncular arasında yer almayı başarabildi. Yeni diziyi merakla bekliyoruz...

Cengiz buna kızdı 

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

Berrak Tüzünataç’ın uyuşturucu tedavisi görecekmiş gibi sunulmasına... Belli süreler içinde kan ve idrar testi vermeye gitmek ne zamandır uyuşturucu tedavisi oldu?


Ömür bunu alkışladı Zooplus

Ormana atılan hayvanlara mama gönderen Zooplus’a ve bize kolaylıklar sağlayan Emir Aktunç’a alkışlar...

 

Onur bunu cool buldu

Erkekler yeni ilişkide değişir Demir de öyle

Evlenirsem gelinlik yerine deri ceket giyerim diyen Gupse Özay’ın tavrını... 

 

BAKMADAN GEÇME!