Erçin Karabulut kimdir, ne iş yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Erçin Karabulut kimdir, ne iş yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2017 13:32

Erçin Karabulut, ünlü oyuncu Nilay Deniz ile evliliğinin ardından magazin camiasının sorguladığı isimler arasında yer aldı. Sinema ve Televizyon camiasının görünmez ünlülerinden olan Erçin Karabulut, kariyeri ile odak noktası oldu. Peki, Erçin Karabulut kimdir, kaç yaşındadır? İşte, merak edilen isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Erçin Karabulut, magazin dünyasını takip eden birçok kişinin araştırdığı isim oldu.

29 Mayıs 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Erçin Karabulut, sinema ve televizyon alanında birçok projede yer almıştır. Kayıtlarda yer alan bilgilere göre 2002 yılında yayınlanan Kumsaldaki İzler dizisinde kamera asistanı olarak yer alan Karabulut, aynı yıl içerisinde Kınalı Kar dizisinde de aynı görevi üstlenmiştir.

2006 yılında Fırtına dizisinde kamera asistanlığı görevini son kez üstlenen Karabulut, 2008 yılı itibariyle Kavak Yelleri, Senden Başka, Sınıf, Gece Gündüz, Ölüm Çiçekleri-Saraybosna, Ayrılık, Aşk Bir Hayal, Aşk Yeniden, Suda Balık projelerinin görüntü yönetmenliğini yapmıştır. Karabulut son olarak Tuvana Türkay'ın rol aldığı 2017 yılında Deli Gönül dizisinin görüntü yönetmenliğini üstlenmiştir.

Haberin Devamı

Erçin Karabulut 2017'nin Eylül ayında Nilay Deniz ile hayatını birleştirmiştir.

BAKMADAN GEÇME!