Engelsiz Dünya Kongresi’nde Hürriyet’e ödül

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz Dünya Kongresi’nde Hürriyet’e ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 18:36

Bağcılar Belediyesi’nin organize ettiği Engelsiz Dünya Kongresi’nde Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin’e “Engelli Haberleri Farkındalığı” ödülü verildi. CNN Türk, Kanal D ve DHA da aynı kategoride ödül aldı.

Haberin Devamı

ENGELSİZ Dünya Kongresi kapsamında verilen ödüller, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Üniversitesi ve Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin desteğiyle düzenlenen törende “farkındalık, eğitim, erişilebilirlik, engelli istihdamı, savaş mağduru ve engelliler” kategorilerinde ödül dağıtıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı tören, Bağcılar Belediyesi bünyesinde eğitilen engelli öğrencilerin semazen gösterisiyle renklendi.
ENGELLİ GÜLŞAH’A
ÖZEL ÖDÜL
Törende “Engelli Haberleri Farkındalığı” dalında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ödüle layık görüldü. Ergin’in ödülünü Hürriyet Kurumsal İletişim Koordinatörü Nurdan Yeşil, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun elinden aldı. CNN Türk Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş ve Kanal D Genel Müdürü Barış Tümay’a da aynı dalda ödül verildi. İki ödülü de Doğan TV Holding Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Berna Kürekçi aldı. Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur Cebeci’ye verilen aynı daldaki ödülü ise muhabir Ezgi Çapa aldı. Bunun yanında “Farkındalık” dalında bir ödül de Hacı Ömer Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Dilek Sabancı’ya verildi. Gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini çizen ve Cumhurbaşkanı tarafından telefonla tebrik edilen engelli Gülşah Yağmur Yazıcı da özel ödüle layık görüldü.

Engelsiz Dünya Kongresi’nde Hürriyet’e ödül



Haberin Devamı

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin’e verilen ödülü Kurumsal İletişim Koordinatörü Nurdan Yeşil, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun elinden aldı. Geceye Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ev sahipliği yaptı.

BAKMADAN GEÇME!