Emine'nin hayali gerçek oldu

Güncelleme Tarihi:

Eminenin hayali gerçek oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 12:24

CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi, Anneler Günü etkinliği düzenledi.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu ise Çiğdem Tunç'un üstlendiği İlkbahar-Yaz defilesinde, Şenay Akay, Ece Gürsel, Seçkin Piriler, Meral Kaplan, Hasan Yalnızoğlu ve Serkan Tan'ın da aralarında bulunduğu 20 manken podyuma çıktı.

EMİNE'NİN MUTLULUĞU
Defilenin en güzel anlarından biri ise kanser hastalığıyla mücadele eden 15 yaşındaki Emine Aygündüz'ün podyuma çıkmasıydı. En büyük hayali mankenlik yapmak olan Emine, Bursa'daki defilenin yıldızı oldu. Alkışlar arasında podyumda yürüyen Emine'nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ünlü isimlerle birlikte mankenlik yapan Emine, "Hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum" dedi.

Eminenin hayali gerçek oldu


ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Emine, kuliste tüm mankenlerin gözdesi oldu ve podyumda müziğin ritmine uyum sağlayarak profesyonel bir manken gibi yürüdü. Emine'nin annesi de kızını podyumda görünce gözyaşlarına boğuldu. Kızıyla büyük mücadele veren Yeter Aygündüz'ü Çiğdem Tunç teselli etti.

Haberin Devamı

PODYUMDA EL ÖPTÜ
Defilede birçok sürpriz yaşandı. İlk olarak Moda ikonu Ivana Sert, anneler gününe özel olarak oğlu Ateş ile podyuma çıktı. Küçük Ateş podyumda profesyonel mankenlere taş çıkardı. Ateş, podyumda annesinin elini öperek Anneler Günü'nü kutladı.

Eminenin hayali gerçek oldu

 

BAKMADAN GEÇME!