Emel Yıldırım kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Emel Yıldırım kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2020 11:58

'Kalın bacaklılar tayt giymemeli' açıklamasıyla olay yaratan Emel Yıldırım, 2. Sayfa programına konuk olarak katıldı. Yanlış anlaşıldığını ifade eden Emel Yıldırım’ın hayatına ilişkin bilgiler bir kez daha gündeme geldi. Peki, Emel Yıldırım kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Aslen İzmirli olan Emel Yıldırım, 1974’te İstanbul’da dünyaya geldi. Meslek lisesi hazır giyim bölümünden mezun olan Emel Yıldırım, 1993’te Türkiye güzellik yarışmasına katılarak ikinci oldu.İbrahim Tatlıses 1995’te çektiği ‘Bir Kulunu Çok Sevdim’ klibinde dönemin gözde mankenlerinden, 1993 Türkiye Güzeli Emel Yıldırım’ı oynatmıştı. Tatlıses, o günlerde çektiği ve 13 bölüm süren ‘Aşık Oldum’ dizisinde de Emel Yıldırım ile kamera karşısına geçmişti. Hatta aralarında aşk dedikodusu bile çıkmıştı.

Ünlü bir modacı olan Emel Yıldırım, ünlü iş adamı Erdal Acar‘la 19 sene boyunca evli kaldı. 2014’te evliliklerini anlaşmalı olarak bitiren çift, birbirlerinden maddi ya da manevi herhangi bir şey talep etmedi. Bu evliliklerinden Eremcan ve Cansu adında 2 çocuğu var.

BAKMADAN GEÇME!