El ele alışveriş

Güncelleme Tarihi:

El ele alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2023 08:42

Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile birlikte önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi.

Haberin Devamı

Öğlen saatlerinde baş başa alışverişe çıkan çift, uzun süre mağazaları dolaştı. Seda Sayan, “Eşimle birlikte yakın zamanda baş başa bir yurt dışı tatili yapacağız. Çalışma temposu içerisinde biraz yorulduk ve kendimize bir mola vermek istedik. Bu tatil, hem dinlenmek hem de birbirimize vakit ayırmak için güzel bir fırsat olacak” dedi.

El ele alışveriş

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Kısa bir Paris molası

Rol aldığı “Yargı” dizisinin sezon finali yapmasının ardında Hüseyin Avni Danyal ailesiyle Paris’e tatile gitti. Ünlü oyuncu eşi ve kızıyla çekilen Paris karelerini Instagram hesabında “Kısa bir Paris molası” notuyla takipçileriyle de paylaştı.

Haberin Devamı

El ele alışveriş

AVM stili

Galatasaray’la bu sezon sözleşmesi sona eren Bafetimbi Gomis, geçtiğimiz gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Takımı şampiyon olduktan sonra ailesiyle Kapadokya’ya tatile giden Gomis, “Kapadokya büyülü bir yerdi” dedi. Stiliyle dikkat çeken ünlü futbolcu kısa sohbetin ardından alışveriş merkezinde bulunan döviz bürosuna girdi. (Sayit DURMAZ)

El ele alışveriş

Patili dostlara yardım

Zayıflığıyla gündem olan Süreyya Yalçın, Bodrum tatiline devam ediyor. Hayvanseverliğiyle bilinen sosyetik isim, önceki gün Bodrum’daki sokak hayvanlarına mama dağıttı. Yalçın, çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

El ele alışveriş

Dava bitsin yanağından öpeceğim

Cengiz Kurtoğlu, Duqqan Sahne’de konser verdi. Sahne öncesi mekân sahibi Gökhan Reis ile poz veren şarkıcı, soruları yanıtladı. Bir gece kulübünde Mustafa Can adlı kişiyi darp ettiği iddiasıyla yargılanan Kurtoğlu “Dava devam ediyor. Fiziksel hiçbir şey yok. Dava bitsin onun yanağından öpeceğim. Yan masada İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay ve Ümit Besen hakkında tahrik edici yorumlar yaptı. Bizim de kan şekerimiz fırladı. Öyle bir sıkıntı oldu” dedi. (Sayit DURMAZ)

Haberin Devamı

El ele alışveriş


BAKMADAN GEÇME!