Eda Pera Küçük ve Tolga Pancaroğlu kimdir kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Eda Pera Küçük ve Tolga Pancaroğlu kimdir kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 09:04

Eda Pera Küçük, eğitimini iletişim fakültesinde bitirmiş ve sunuculuk kariyerine başlamıştır. Adı, kariyerindeki başarıdan çok, yaşadığı şiddet olaylarıyla anılan Eda Pera Küçük, sevgilisi Tolga Pancaroğlu'ndan şikayetçi olmuş ve iş mahkemeye kadar taşınmıştı. Peki, olaylarda adı geçen Eda Pera Küçük ve Tolga Pancaroğlu kimdir? İşte, merak edilen isimlerle ilgili bazı detaylar

Haberin Devamı

Eda Pera Küçük, geçtiğimiz aylarda şiddet iddialarıyla gündeme gelmişti. Genç kadın, “Baba Can’dır” adlı dizide rol alan sevgilisi Tolga Pancaroğlu’nun kendisini şiddet uyguladığını, ölümden döndüğünü iddia etmişti. Darp raporu bulunduğunu söyleyen alan Eda Pera Küçük, savcılıktan koruma kararı çıktığını belirtmişti.

Tolga Pancaroğlu'nun elinde gizli çekilmiş videolarının bulunduğunu söyleyen Eda Pera Küçük, "Arkadaşlarımın polise haber vermesiyle ölümden döndüm. En son dövdüğünde bir hafta hastanede yattım. Belgelerimle savcılığa başvurdum, koruma kararı çıktı. Fakat Tolga bu kararı da ihlal etti, şu an hakkında yakalama emri var. “Davayı geri çekmesi için tehdit edildiği öne süren Küçük, “Tolga bana bıçak çekti ve ölümle tehdit etti. Ailesi de davayı geri çekmem için tehdit ediyor. Bugüne kadar aileme bir şey anlatamadım. Ancak artık her şey ortaya çıksın istiyorum” ifadaelerinde bulunmuştu.

Haberin Devamı

TOLGA PANCAROĞLU KİMDİR?

Tolga Pancaroğlu, 1991 yılında doğdu. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan Tolga Pancaroğlu, ilk dizi deneyimini 2010 yapımı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile yaşadı. Çeşitli tiyatro oyunlarında da yer alan Tolga Pancaroğlu, Settar Tanrıöğen, Uraz Katgılaroğlu, Berna Koraltürk, Melis Tüzüngüç ve Özgün Karaman’ın paylaştığı Baba Candır dizisinin ekibinde bulundu. Genç oyuncu aile dizisinde Egemen karakterine hayat verdi. Dizinin final yapması ardından dizi kariyerine ara veren Tolga Pancaroğlu, sunucu Eda Pera Küçük ile 1,5 yıldır ilişki yaşıyordu.

EDA PERA KÜÇÜK KİMDİR?

Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olan Eda Pera Küçük, 15 Şubat 1990 yılında doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde tamamlayan Eda Pera Küçük, sunuculuk yapmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!