Duygu Almanya’nın süper star olmak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Duygu Almanya’nın süper star olmak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 10:13

Almanya Süper Starını Arıyor yarışmasında büyük başarı elde eden Duygu Gönel, son sekiz aday arasına kaldı. RTL televizyonunda yayınlanan yarışma cumartesi akşamları ekrana geliyor.

Haberin Devamı

ALMANYA Süper Starını Arıyor (DSDS) yarışmacıları arasında Duygu Gönel (22) de bulunuyor. 13 yarışmacıyla başlayan finallerde beş aday elendi. Geriye kalan sekiz aday arasına girmeyi başaran Duygu Gönel'in hedefi yarışmayı kazanmak. 

İlk iki elemede Duygu Gönel sesi ve sahnedeki performansıyla büyük başarı gösterdi. Duygu en çok seyirci desteği alan aday oldu. Böylece son sekiz aday arasına kalan Duygu, yarışmanın favorileri arasında da gösteriliyor. Dört kişilik jüri üyelerinin de takdirini kazanan Duygu, cumartesi günü tekrar sahneye çıkacak. Üçüncü gösteride adaylar hem düet yapacak hem de solo yeteneklerini gösterecek. Saat 20.15'den itibaren ekrana gelecek canlı performansta Duygu, bu kez 'All By Myself' şarkısını seslendirecek.

İKİ KİŞİ VEDA EDECEK
Aynı gece Duygu ile adaylardan Monique Simon düet de yapacak. İkili 'When You Believe' şarkısını birlikte seslendirecek. Cumartesi akşamı iki aday yarışmaya veda edecek. Hangi adayın veda edeceği ise seyircilerin telefonla gönderdiği mesajlar belirleyecek.
6 Mayıs Cumartesi akşamı yapılacak finalde yarışmayı kazanan aday, 500 bin euro para ödülünün sahibi olacak. Ayrıca Universal şirketiyle albüm anlaşması yapabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!