Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde!

Güncelleme Tarihi:

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 18, 2023 13:44

Holllwood'da geçip giden yıllara ve elbette yaşına meydan okuyan çok ünlü var. Ama pek azı onun gibi... Dizleri dahil vücudunun hemen her yerine estetik müdahale yaptırdığı iddiaları ortada dolaşsa da o bütün bunları kulak ardı ediyor ve yaşına rağmen sinema dünyasının en güzel ve bakımlı kadınlarından biri olarak anılmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

Artık tamı tamına 60 yaşında olan ve kısa süre önce ilk kez "büyükanne" unvanı alan bu ünlü, şu sıralar evinden uzakta tatilde.

Çıktığı yat gezintisinde de üzerindeki mavi bikinisi ve formda görüntüsüyle yine bütün dikkatleri üzerine çekti bu ünlü.

Â

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde

Kısa süre önce büyükanne olan Demi Moore, şu sıralarda yakın arkadaşları olan bir Yunan çiftin konuğu olarak tatil yapıyor. 

Birçok kişinin aklına gelen ilk isimden, yani Demi Moore'dan söz ediyoruz. Son dönemde eski eşi ve üç kızının babası Bruce Willis'in yaşadığı sağlık sorunlarına olan desteği nedeniyle gündeme gelen Moore şu sıralar Yunanistan tatilinde.
 
Birkaç ay önce büyük kızı Rumer'ın bir kız bebek sahibi olmasıyla birlikte artık büyükanne de olan Moore, önceki gün de çıktığı yat gezintisinde objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

Mavi renkli bir bikini giyen Moore, güneşlenirken saçlarını topladı. Güneş gözlüğünü de eksik etmeyen ünlü oyuncu, bir kez daha yaşına göre kusursuz sayılacak fiziksel görüntüsüyle dikkat çekti.

Demi Moore, Yunanistan tatilinde yakın arkadaşları Andreas ve Athanasia Steggos'un konuğu oldu. Yunan çiftin lüks yatıyla denize açılan Moore'un keyfinin de yerinde olduğu görüldü. 

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde

Moore, bir ara konuğu olduğu çiftin en küçük kızıyla neşeli bir sohbete daldı. 

Bu arada yeri gelmişken hemen hatırlatalım... Moore, konuğu olduğu çiftin en küçük kızı Ariadne Zoe'nin de vaftiz annesi. Bu yüzden de küçük kızla aralarında yakın bir iletişim var. Moore, yatta güneşlenirken bir yandan da yanındaki şezlongda uzanan küçük kızla neşeli bir sohbete daldı.

Güneşlenirken elindeki kitabı okuyan Moore'un keyfi o kadar yerindeydi ki bir ara kalkıp dans etmekten de geri kalmadı. Demi Moore'un u kıvrak dansını da yatı adım adım takip eden paparazzi ordusu elbette kaçırmadı.

Haberin Devamı

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde

Moore bir ara o kadar keyiflendi ki kalkıp dans etmekten kendini alamadı. 

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde


HEP ESKİ EŞİNİN YANINDA
Demi Moore, bir süredir eski eşi Bruce Willis'in yaşadığı sağlık sorunlarıyla da gündemde. Her ne kadar yıllar önce yollarını ayırmış olsalar da eski çift, hala birbirleriyle çok yakın bir dostluk sürdürüyor.

Önce bir tür bilişsel bozukluk olan afaziye sonra da demans hastalığına yakalandığı açıklanan Willis'in şu anda evli olduğu Emma Heming Willis'in en büyük destekçilerinden biri de Demi Moore. Geniş aile, her fırsatta bir araya gelip Bruce Willis'i sevgi çemberi içine alıyor. 

Willis ile Demi Moore'un üç kızı Rumer, Tallulah ve Scout'un yanı sıra oyuncunun Emma Heming'den dünyaya gelen iki küçük kızıyla sürekli birlikte vakit geçiriyorlar.

Haberin Devamı

Bu tatil, eski eşiyle yakından ilgilenen Demi Moore için bir anlamda nefes alma anlamına da geliyor.

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde


Demi Moore, geçen nisan ayında ilk kez büyükanne oldu. Kızı Rumer'ın doğum gününü de onun doğumuna yardım ettiği sırada çekilen bu fotoğrafla kutladı. 

Bu arada Moore, kısa süre önce hayatının en mutlu deneyimlerinden birini yaşadı. En büyük kızı Rumer ile sevgilisi sevgilisi Derek Richard Thomas, geçen yılın nisan ayında Louetta Isley adını verdikleri bir kız bebek sahibi oldu.

Evinde doğum yapmayı tercih eden Rumer Willis'in yanında bebeğini dünyaya getirirken annesi Demi Moore da vardı. 

Haberin Devamı

Kızı doğum sancıları içindeyken onun yanından bir an bile ayrılmayan Demi Moore, anneanne olmanın sevincini de kendi sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı. 
Â

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde

YÜZÜNÜN GÖRÜNÜMÜ ÇOK KONUŞULDU
Demi Moore, her ne kadar geçip giden yıllara dirense de sık sık estetik operasyon geçirdiği iddialarıyla gündemin ilk sıralarına yerleşiyor.

Kendisi bunlara net bir yanıt vermese de birçok kişiye göre böyle görünmesinin sırlarından biri egzersiz ve sağlıklı beslenmeyse bir diğeri de estetik cerrahların hüneri. 

Moore özellikle bundan birkaç yıl önce katıldığı bir etkinlikte yüzünün şekli nedeniyle çok konuşulmuştu.

Haberin Devamı

2021 yılındaki İngiliz Moda Ödülleri'ne konuk olan Demi Moore, aşırı çıkık elmacık kemikleri ve yüzünü neredeyse hiç hareket ettirememesiyle gündeme gelmişti.

Daha genç olduğu dönemde bile yaş almayı yavaşlatmak için bütün imkanlarını kullanan üç çocuk annesi Moore'un, elmacık kemiklerinin aşırı belirginliği ve dudak bölgesinin görüntüsü dikkat çekti o gece. Bütün bunlar da yıldızın, törenin en çok konuşulan kişisi olmasına yol açtı.

Demi Moore'un görüntüsü, sosyal medya platformlarında da konu oldu. Bazı kişiler oyuncunun, geçen yıllara iyi direndiğini ve güzel göründüğünü savundu.

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde


Moore, o ödül törenine yüzündeki bu değişimle damgasını vurmuştu. 

Fakat Moore'u eleştirenler de çoktu. Bu görüşü savunanlar oyuncunun artık yaş almayı bilgece kabullenmesi gerektiğini belirtti. Bir kullanıcı "Demi Moore, yüzüne estetik uygulamayı yapan uzmanı dava etmeli. Bu kötü sonuçlanmış bir uygulama" diye Moore'un görünü hakkındaki görüşünü belirtti.

Birçok kişi Moore'un eskiden çok hoş göründüğünü ama bu uygulamalar yüzünden artık bambaşka biri olduğunu ileri sürdü.

Fakat bu etkinliğin hemen ardından Demi Moore, yüzünün doğal haliyle göründüğü bir fotoğraf paylaşarak o konuşulan görüntünün uygulanan makyajdan kaynaklandığını savundu. 

Yine de Hollywood kulislerinde konuşulanlara göre Demi Moore sık sık estetik uygulamaların nimetlerinden faydalanıyor.

Bu konuda gösterilen en önemli kanıt ise ölçüsü sık sık değişen göğüsleri. Ünlü oyuncunun göğüslerini bazen büyüttürdüğü bazen de tam tersi işlem yaptırdığı ileri sürülüyor. 

Moore'un görüntüsüyle ilgili iddialardan biri de çenesine ultratheraphy adı verilen bir uygulama yaptırıyor olması. Bu şekilde de bu bölgedeki kırışıklıklar olabildiğince azaltılıyor. 

Ünlü oyuncunun yanak ve dudak çevresine de dolgu yaptırdığı ileri sürülüyor. Alın bölgesi için düzenli botoks yaptırdığı da yine onunla ilgili iddialar arasında.

Hollywood'un estetik bağımlısı ünlülerinden biri olarak anılan Moore'un bütün bu uygulamalar için 10 milyonlarca dolar harcadığı da ileri sürülüyor. 

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde

UNUTULMAZ FÄ°LMLERDE OYNADI
Hamileyken Vanity Fair'e çıplak poz vermesi gibi herkesin ilgisini çeken girişimlerde bulunan Moore, Hayalet (Ghost) adlı filmin büyük ticari başarısından ve Ahlaksız Teklif (Indecent Proposal), Taciz (Disclosure) gibi tartışmalı filmlerden sonra Hollywood'un en çok aranan ve en pahalı oyuncularından biri oldu.

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde

Demi Moore'un 2019 yılında yayınlanan kitabındaki itirafları olay yarattı.

Aslında Demi Moore, eskisi kadar kamera karşısına geçmese de hep gündemde kalmayı bildi. 2019 yılında piyasaya çıkan ve hayatını anlattığı  Inside Out alı kitapla da bunun örneklerinden birini sergiledi. "Kendimi keşfetmek istediğim için yazdım" diye tanımladığı kitabında Demi Moore, geçmiş hayatının karanlık yüzünü bütün açıklığıyla gözler önüne serdi.

Moore kitabında kitabında 15 yaşında tecavüze uğradığını da anlattı, çok severek evlendiği Ashton Kutcher'ın kendisini aldattığını, üstelik üçlü ilişkiye girmeye zorladığını da.

Moore'un kitabında anlattığına göre Kutcher kendisini Brittney Jones ve Sara Leal adlı iki kadınla aldattı. Hatta cinsel yaşamlarını renklendirmek için üçlü ilişkiye girmeleri için de Moore'u zorladı. Moore, bunu kabul etmediğini de belirtti.

Kitapta Demi Moore, Kuther ile evliyken hamile kaldığını ancak bebeğini altı aylıkken düşürdüğünü de açıkladı. 

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde

Demi Moore kariyerini, ilk eşinin soyadıyla yaptı. Yıldızın gerçek adı Demetria Gene Guynes. 

Demi Moore, ilk evliliğini soyadını hala kullandığı Freddy Moore ile yaptı. Fakat bu evlilik çok uzun ömürlü olmadı. Sadece altı yıl sürdü. Demi Moore, ilk evliliğini soyadını hala kullandığı Freddy Moore ile yaptı. Fakat bu evlilik çok uzun ömürlü olmadı. Sadece altı yıl sürdü. 

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde


1987 yılında Bruce Willis ile evlendi. Bu evlilik Haziran 1998'de sona erdi.

Bütün kötü günleri ardında bıraktı: Büyükanne tatilde


2005'te kendisinden 16 yaş küçük olan Ashton Kutcher'la evlendi. Fakat bu evlilik de Kutcher'ın onu aldatması nedeniyle 2011 yılında sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!