Kocası sadakatsiz olana hayat zor! Bakmayın gülen yüzüne içi kan aÄŸlıyor

Güncelleme Tarihi:

Kocası sadakatsiz olana hayat zor Bakmayın gülen yüzüne içi kan ağlıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 02, 2024 13:55

Belli bir kuşağa mensup kız çocuklarının çoğu hep günün birinde "prenslerini" bulup onunla evleneceği ve sonsuza kadar mutlu yaşayacağı öğretisiyle büyütülür. Kimileri bulur da o hayallerindeki "prensi"... Hatta bazıları gerçek bir prens bile bulur ve onunla evlenir. Peki ya hayatının sonuna kadar onunla birlikte pürüzsüz bir mutluluk yaşama şansı bulur mu?

Haberin Devamı

İşte orası biraz kuşkulu... Çünkü bunun birçok örneği dünyada milyonlarca insanın gözleri önünde yaşandı ve hala da yaşanıyor.

Diana Spencer'dan hiç tanıyamadığı gelini Kate Middleton'a Monako'nun yüzü gülmeyen prensesi Charlene'den artık ülkesinin kraliçesi olan Mary'ye kadar...

Ciddi sağlık sorunları yaşayan Kate'i konu dışında bırakıp, kocasının onu aldattığı söylentilerini de bir yana koyarsak bütün bu saydığımız isimler gerçek prenslerle evlendi ama öyle masallardaki gibi bir mutluluğa da kavuşamadı.

Üstelik her evlilikte kapalı kapılar ardında olabilecek sorunları da dünyanın gözleri önünde ve milyonlarca yorum eşliğinde yaşıyorlar.

Kocası sadakatsiz olana hayat zor Bakmayın gülen yüzüne içi kan ağlıyor


ANNESİ TAHTI 'HAYLAZ' OĞLUNA BIRAKINCA O DA KRALİÇE OLDU
Bugün konumuz çiçeği burnunda Danimarka Kraliçesi Mary.

Haberin Devamı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümünden sonra "dünyanın tek gerçek kraliçesi" olarak hayatta kalan Danimarka'nın eski kraliçesi 2. Margrethe'nin, tahtını haylaz oğluna bırakmasından sonra Avustralyalı Mary de ülkenin kraliçesi oldu.

Dışarıda bakıldığında da çift gayet mutlu bir hayat sürüyor gibi bir görüntü var. Ama gerçekten öyle mi?

Son dedikodulara bakılırsa hiç öyle değil.

Her ne kadar kocası Frederik'in kral olmasıyla kendisi de kraliçe unvanı alıp tacını taksa da üstelik halkın desteği tam olsa da Mary öyle tamamen mutluluğu bulamadı.

Bunun nedeni de yuvasının  üzerinde bir süredir dolanan kara bulutlar, yani ihanet söylentileri.

Kocası sadakatsiz olana hayat zor Bakmayın gülen yüzüne içi kan ağlıyor

KARISINI ALDATTIÄžI Ä°DDÄ°ALARI BÄ°TMEK BÄ°LMÄ°YOR
Aylardır konuşulanlara hatta objektiflere yansıyan bazı görüntülere göre Danimarka'nın yeni kralı Frederik daha tahta çıkmadan önce İspanya'da yaşayan Meksikalı sosyetik Genoveva Casanova ile kaçamak ilişki yaşıyordu.

Hatta onu görmek için elinde bavullarıyla defalarca İspanya'nın Madrid kentine bile gitti. Her seferinde de paparazzi ordusuna yakalandı. Bu görüntülerden bazıları yayınlandı bazıları gizlendi. 

Haberin Devamı

Yine söylentilere göre Margrethe de bu skandalı ört bas etmek, oğlunu ailesine ve ülkesine bağlamak için başlarda hiç öyle bir niyeti olmadığı halde tahtı Frederik'e devretti. Tabii bu arada Mary de kraliçe oldu.

Böyle dışarıdan bakıldığında çiftin arasındaki her şey yoluna girmiş gibi görünüyor ama gelen son dedikodulara göre hiç öyle değil. Danimarka Kralı Frederik ile Kraliçe Mary arasında hala kara gölgeler dolaşıyor.

Kocası sadakatsiz olana hayat zor Bakmayın gülen yüzüne içi kan ağlıyor

BAYRAK GÖNDERDE KALINCA SÖYLENTİLER BAŞLADI 
Basına yansıyan iddialara göre Frederik ve Mary, dört çocuklarını da alıp birlikte Paskalya tatiline çıkacaklardı. Ama yaşadıkları konuttan gelen işarete göre böyle olmadı.

Haberin Devamı

Bu arada bir parantez açıp o işaretin ne olduğuna da bakalım. Amalienborg Sarayı'nda çiftin yaşadığı konutun bayrağı Paskalya boyunca indirilmedi.

Bu da konutta aileden birinin kaldığı anlamına geliyor. Çünkü eğer evde kimse olmazsa o bayrak indiriliyor. Ülkenin eski kraliçesi de konutundaki bayrağın yerinde durduğuna bakılırsa tatilde bir seyahate çıkmadı.

Önceden planlanan Paskalya tatili sırasında bayrağı dalgalanması da çeşitli söylentilere yol açtı. Bu söylentiler sosyal medyaya kadar yayıldı.

Kocası sadakatsiz olana hayat zor Bakmayın gülen yüzüne içi kan ağlıyor

BİR İYİMSER BİR KÖTÜMSER SÖYLENTİ VAR
İyimser olan söylentiye göre evde büyük olasılıkla Frederik ile Mary'nin geçen yıl 18 yaşına giren en büyük oğlu Veliaht Prens Christian kaldı. Yani tatilde ailesiyle birlikte bir yere gitmedi.

Haberin Devamı

Birçok kraliyet yorumcusuna göre o yaştaki gençlerin aileleriyle birlikte tatile gitmek yerine kendilerine özgü planlar yapması doğal.

Ama kötümser teoriye göre Frederik ile Mary'nin yuvası üzerinde kara bulutlar dolanıyor hala. Yani o ihanet iddialarının gölgesi bir türlü silinmek bilmiyor.

Tabii durum böyle olunca da olaya bu açıdan bakanlar Frederik ve Mary'nin önceden planlanan Paskalya tatiline çıkmadığı ya da birinin evde kaldığı diğerinin seyahate gittiği konuşulmaya başlardı.

Bu durum sosyal medyada da espri konusu oldu. Bir kısım kullanıcı Frederik'in İspanya'ya sosyetik güzel Genoveva Casanova'nın yanına gittiğini ileri sürdü. Sonra da "Bu zaten onun en sevdiği tatil rotası" diye yorumda bulundu.

Haberin Devamı

Â

Kocası sadakatsiz olana hayat zor Bakmayın gülen yüzüne içi kan ağlıyor

GÖRÜNTÜLERİ BASINA YANSIDI 
Frederik daha kral olmadan kısa süre önce üstelik İspanya Kralı Felipe ile Kraliçe Letizia Danimarka'ya resmi bir ziyarette bulunduğu sırada Madrid'de Genoveva Casanova ile çekilen fotoğrafları basına yansıdı.

İspanyol magazin dergilerinden çıkıp tüm dünyaya yayılan o fotoğraflar da Frederik'in karısını aldattığı iddialarını gündeme getirdi.

Bu olayın ardından çok kısa bir süre sonra Kraliçe Margrethe, sağlığını öne sürerek tahtı oğluna bıraktı. Çok da gösterişli olmayan bir dizi törenin ardından Frederik kral, Mary de Kraliçe oldu.

Bu hamlesiyle Margrethe'nin oğlunun yuvasını kurtardığı ileri sürülüyor.

Kocası sadakatsiz olana hayat zor Bakmayın gülen yüzüne içi kan ağlıyor

MUTLAKA BİR PRENS İLE EVLENMEK İSTEDİĞİ İLERİ SÜRÜLDÜ 
Bu arada Mary ile ilgili ortada dolaşan .aşka bir söylenti de var. Buna göre Frederdik ile tanışmadan çok önce bir prens ile evlenmeyi aklına koymuştu Avustralyalı Mary,

Hatta önce şu anda İspanya kralı olan Felipe'ye yanaştı. Ama onunla işler yürümeyince bu kez Frederik ile tanıştı. Sonunda da Danimarka'nın kraliçesi oldu.

Hatta Frederik'in Meksikalı sosyetik ile çekilen görüntülerinin tam da İspanya kraliyet ailesinin Danimarka ziyareti sırasında basında yer almasıyla ilgili komplo teorileri de var. 

Buna göre Mary'nin geçmişte, kocası Felipe ile yakınlaşmaya çalıştığını bilen İspanya Kraliçesi Letizia tam da birlikte oldukları sırada Frederik'in aldatma söylentilerinin basına yansımasından gayet memnun oldu. Bu teorileri bir adım ileri götürenler bunu Letizia'nın yaptığını bile ileri sürdü o dönemde.

Kocası sadakatsiz olana hayat zor Bakmayın gülen yüzüne içi kan ağlıyor

OLİMPİYAT OYUNLARI SIRASINDA TANIŞTILAR 
Ama gelin biz Danimarka'da bile doğmadığı ülkenin dilini sonradan öğrendiği halde ülkenin kraliçesi olan bu arada aileye katıldığı günden beri halkın büyük sevgisini kazanan Kraliçe Mary ile kocasının aşk öyküsüne biraz daha yakından bakalım.

Mary Donaldson, hayatını değiştiren Danimarka Prensi Frederik ile tanıştığında takvimler 2000 yılını gösteriyordu. O yaz, Sidney'de olimpiyat oyunları vardı.

Prens Frederik de müsabakaları izlemek için kentte bulunuyordu. Mary ile Frederik, işte o sırada Sidney'in gözde gece kulüplerinden birinde tanıştı. Frederik'in yanında başka kraliyet ailesi üyeleri de vardı. O sırada Mary 28, Frederik ise 32 yaşındaydı.

Sonradan ileri sürülenlere göre Mary, tanışıp sohbet ettiği o genç adamın kim olduğunu bilmiyordu. Yine bu iddialara göre iki genç, o ilk tanıştıklarında erkeklerin göğsündeki kılların yanı sıra atlı sporlar ve formda kalma konusunda sohbet ettiler. İşte orada da aralarındaki aşkın ilk tohumları atıldı ve 2000'li yılların ilk yarısının külkedisi masalı başladı.

Kocası sadakatsiz olana hayat zor Bakmayın gülen yüzüne içi kan ağlıyor

MONARŞİYE UYUM SAĞLAMAK İÇİN KURS GÖRDÜ
51 yaşındaki dört çocuk annesi Prenses Mary, sahip olduğu diğer unvanıyla Montpezat Kontesi Mary, Danimarka kraliyet ailesine girmeden önce, o hayata uyum sağlamak için altı hafta süren özel bir kurs gördü.

Önceki yıl Financial Times'a verdiği röportajda anlattığına , Kraliçe 2. Elizabeth'in en tepesinde olduğu Milletler Topluluğu'nun bir parçası olan Avustralya'da doğup büyüdüğü için bu dünyaya tamamen yabancı değildi.

Ama uzaktan izliyordu ve oradaki kurallar hakkında hiç bilgisi yoktu. Bu özel kurs sayesinde de aileye uygun şekilde davranmayı, giyinmeyi, kuşanmayı öğrendi.

Kocası sadakatsiz olana hayat zor Bakmayın gülen yüzüne içi kan ağlıyor

KAMERA KARÅžISINDA DURMAYI BÄ°LE BÄ°LMÄ°YORDU
Mary, bunun için de hatırı sayılır bir para harcadı. O sırada uygun şekilde yürümeyi, ayakta durmayı, başkalarıyla tokalaşmayı, kontrollü bir şekilde gülümsemeyi ve kameralar karşısında kendine güvenli bir şekilde durmayı öğrendi.

Onun için işin en zor kısmı da buydu zaten. Yani kamera karşısında durmak ve poz vermek.

Her ne kadar şimdi bu duruma alışmış olsa da o dönemde Mary Donaldson, kamera karşısında durmayı sevmiyordu. Üstelik anlattığına göre iyi göründüğü tek bir fotoğrafı bile yoktu.

Kocası sadakatsiz olana hayat zor Bakmayın gülen yüzüne içi kan ağlıyor

GİZLİ BULUŞMALARI DANİMARKA GAZETESİ ORTAYA ÇIKARDI
Mary, gelecek hayatına bu şekilde hazırlanırken Prens Frederik de sık sık Avustralya'ya gidip onunla gizlice buluşuyordu.

Çiftin ülkeden ülkeye yürüttüğü bu ilişki bir yıl boyunca kamuoyunun meraklı gözlerinden uzak tutuldu. Ama 2001 yılında Danimarka'da yayınlanan Billed Bladet adlı gazete gizli ilişkiyi ortaya çıkardı.

Zaten bir yıl sonra Mary de Danimarka'ya taşındı. O süreçte ülkenin hiç bilmediği dilini öğrenmek için özel dersler aldı. Danimarka'nın kültürünü, aile içinde geçerli olan görgü kurallarını öğrendi. Frederik, Mary'nin önünde diz çöküp ona göz kamaştıran bir yüzük hediye etti. Frederik ile Mary 2004 yılında evlendiler.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!