Çocuk tacizi ve fuhuş suçlusu Jeffrey Epstein'ın eski pilotu konuştu: Aynı anda iki sevgilisi vardı, biri yarı yaşındaydı

Güncelleme Tarihi:

Çocuk tacizi ve fuhuş suçlusu Jeffrey Epsteinın eski pilotu konuştu: Aynı anda iki sevgilisi vardı, biri yarı yaşındaydı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2021 16:38

Modern çağların en korkunç fuhuş ağlarından birini kuran çocuk tacizcisi Jeffrey Esptein'ın, gizemi hala tam olarak çözülemeyen ölümünün üzerinden 2 yıl geçti. Ama konuyla ilgili olarak katmanların üst yüzeyi kazındıkça altından kimi zaman şaşırtan kimi zaman da mide bulandıran gerçekler ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

SUÇ ORTAĞI OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR
Çocuk istismarcısı ve cinsel taciz suçlusu Jeffrey Epstein'ın suç ortağı olduğu iddiasıyla kanun önüne çıkarılan Ghislaine Maxwell'ın yargılaması sürüyor. İşte bu yargılama sürecinde de bugüne kadar üstü örtülen yeni gerçekler ortaya çıktı.

Çocuk tacizi ve fuhuş suçlusu Jeffrey Epsteinın eski pilotu konuştu: Aynı anda iki sevgilisi vardı, biri yarı yaşındaydı

ESKİ PİLOTU KONUŞTU
Ghislaine Maxwell davasının sekizinci gününde, 28 yıl boyunca Epstein'ın pilotu olarak görev yapan Dave Rodgers çarpıcı iddialar öne sürdü. Bu iddialar, Maxwell'ın avukatlarından biri tarafından, Epstein'ın eski pilotunun çapraz sorgusu sonrasında ortaya atıldı.

DONALD TRUMP İLE DE AŞK YAŞAMIŞTI
Eski pilot Rodgers'ın anlattığına göre Epstein, 1990'larda Norveçli zengin bir ailenin varisi olan ve kendisinden yaşça çok genç Celina Midelfart ile ilişki yaşıyordu. O sırada Epstein 40'lı, şu anda 48 yaşında olan Midelfart da 20'li yaşlarındaydı. İşin ilginç yanı o sırada Epstein'ın başka bir kadınla da romantik bir ilişkisi vardı. Yine bu iddiaya göre Norveçli varis Midelfart, bir dönem Donald Trump'la da aşk yaşamıştı.

Haberin Devamı

Çocuk tacizi ve fuhuş suçlusu Jeffrey Epsteinın eski pilotu konuştu: Aynı anda iki sevgilisi vardı, biri yarı yaşındaydı

ROMANTİK İLİŞKİYİ PİLOT DA ONAYLADI
Ghislaine Maxwell davası kapsamında pilot Rodgers jüriye, Epstein'ın kötü şöhretli "Lolita Express" adlı özel uçağının uçuş kayıtlarını açıkladı. Bunlara göre Celina Midelfart, bu özel uçakla tam 13 kez seyahat etti. Pilot Rodgers'a, Epstein'ın 1996'da Midelfart ile romantik bir ilişki içinde olduğundan haberdar olup olmadığı sorulduğunda eski pilot "evet" diye yanıt verdi. Celina Midelfart, Norveç merkezli Midelfart kozmetik şirketinin kurucusunun torunu. 2000 yılından beri şirketin başında bulunuyor. Diğer erkek arkadaşları arasında pop yıldızı Robbie Williams ve Norveç Veliaht Prensi Haakon da yer alıyor. Midelfart, 2009 yılından bu yana Tor Olav Trøim ile birlikte.

Haberin Devamı

Çocuk tacizi ve fuhuş suçlusu Jeffrey Epsteinın eski pilotu konuştu: Aynı anda iki sevgilisi vardı, biri yarı yaşındaydı

TRUMP, MELANIA İÇİN ONU TERK ETTİ
Donald Trump'ın Midelfart ile ilişki içinde olduğu ancak sonra Melania Trump ile birlikte olmak için onu terk ettiği konuşuluyor. İddialara göre Trump, Melania'yı ilk kez görüp numarasını istediği New York'taki Kit Kat Club'a Midelfart’la gitmişti. Eski first lady numarasını vermeyi reddetmiş ama daha sonra Trump’ın ısrarlarına dayanamamıştı.

Çocuk tacizi ve fuhuş suçlusu Jeffrey Epsteinın eski pilotu konuştu: Aynı anda iki sevgilisi vardı, biri yarı yaşındaydı

EPSTEIN İLE MAXWELL BİR SÜRE SEVGİLİYDİ
Pilot Dave Rodgers, Ghislaine Maxwell ile Jeffrey Epstein'in bir süre sevgili olduklarını ancak sonra ayrıldıklarını da ileri sürdü. Eski pilotun iddialarına göre Maxwell, özel jetle birçok kez seyahat etti. Bu uçuşların bazılarında Epstein, Maxwell ve İngiltere kraliçesinin ortanca oğlu Prens Andrew'a karşı cinsel taciz davası açan Virginia Roberts'ın da yer aldığını ileri sürdü. 

Haberin Devamı

14 YAŞINDAKİ KIZLAR, MASAJ YAPMAYA GİTMİŞ
Ghishaine Maxwell davasının sekizinci gününde, kurbanlardan biri olduğu ileri sürülen Carolyn adlı genç kızın erkek arkadaşı Shawn da dinlendi. Shawn adlı genç ifadesinde, o sırada 14 yaşında olan Carolyn'in Esptein'e masaj yapmak için onun evine gittiğini ileri sürdü. Shawn jüriye, eski kız arkadaşını ve çıktığı diğer iki genç kızı 2002'den 2004'e kadar düzenli olarak Epstein'ın Palm Beach'teki evine götürdüğünü söyledi.

Konuyla ilgili olarak New York'ta devam eden duruşmalarda Jeffrey Epstein'in eski uşağı Juan Alessi de dinlendi. Alessi, "Bu bir uyarıydı" dedi ve ekledi: "Kör, sağır ve dilsiz olmam, hiçbir şey söylememem gerekiyordu." Alessi ayrıca Maxwell'ın bir keresinde kendisine Epstein'le konuşurken doğrudan gözünün içine bakmaması onun yerine odanın başka bir noktasına bakması konusunda uyarıda bulunduğunu da belirtti. Malikanede çalıştığı dönemde "çok, çok, çok sayıda kadının" burayı ziyaret ettiğini anlatan Ekvador doğumlu 71 yaşındaki Alessi, "Çoğunluğu 20'li yaşlarında gibi görünüyordu. Kadın misafirleri havuz kenarında da yüzlerce kez gördüm. Hem Maxwell'le hem de Epstein'le etkileşim halindeydiler" dedi.Bununla birlikte iki reşit olmayan kızı gördüğünü de belirten Alessi, bunların birinin Virginia Roberts Giuffre, diğerinin de Jane Doe takma adıyla bilinen kişi olduğunu ifade etti.

İÇ ÇAMAŞIRI VE FİLM HEDİYE ETTİ
Shawn adlı genç, masaj rezervasyonlarını, Maxwell adında düzgün İngilizce konuşan bir kadının yaptırdıgını söyledi. O dönemki zeka ve olgunluk düzeyleri sorulduğunda, Shawn, Carolyn'in o dönem henüz bir çocuk olduğunu söyledi. Maxwell'in ona iç çamaşırı ve bir film hediye ettiğini doğruladı.

Haberin Devamı

Çocuk tacizi ve fuhuş suçlusu Jeffrey Epsteinın eski pilotu konuştu: Aynı anda iki sevgilisi vardı, biri yarı yaşındaydı

PRENS ANDREW'YU SUÇLAYAN ROBERTS DA UÇAKLA SEYAHAT ETTİ
Pilot Rodgers, Epstein'in uçağına defalarca binenler arasında ingiltere Kraliçe'nin ortanca oğlu Prens Andrew aleyhine cinsel taciz daavası açan Virginia Roberts'ın da bulunduğunu söyledi. Pilotun anlattığına göre Roberts, 32 kez Lolita Express adlı uçakla yolculuk etti.

PRENS ALEYHİNE DAVA AÇTI
Henüz 17 yaşındayken Prens Andrew ile cinsel ilişkiye girmeye zorlandığını ileri süren Virginia Roberts, New York'ta dava açtı. Roberts, 18 yaşından küçük kızlara cinsel istismarda bulunduğu ve fuhuş ağı oluşturduğu suçlamasıyla tutuklanan ve hapishanede intihar eden milyarder iş adamı Jeffrey Epstein’ın mağdurları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Jeffrey Epstein'ın bir dönem sevgilisi olan şimdi de suç ortağı olmakla suçlanan Ghislaine Maxwell, 1961 İngiltere doğumlu. Çek asıllı İngiliz bir medya patronu olan Robert Maxwell ile Elisabeth Maxwell'ın dokuz çocuğundan en genci. Maxwell geçen yıl, reşit olmayan kişileri kullanarak seks ticareti yapmakla suçlandı. 1991'de ABD'ye taşınmasından ve Epstein'la yakınlaşmasından önce medya devi olarak tanınan babası Robert Maxwell için çalıştı. Maxwell, ABD'de yaşadığı süre boyunca pek çok kez reşit olmayan kızları Epstein ve diğerleri için topladığı ve insan kaçakçılığı yaptığı iddialarıyla karşı karşıya kaldı, bu iddiaları her seferinde reddetti.Maxwell, 2012 yılında okyanus-savunucusu TerraMar Projesi'ni kurdu. Örgüt, New York federal savcılarının Epstein aleyhindeki seks kaçakçılığı suçlamalarının halka açılmasından bir hafta sonra 12 Temmuz 2019'da kapatıldığını duyurdu. 27 Aralık 2019'da Maxwell, Epstein'a yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla FBI soruşturması kapsamına alındı. ABD Virgin Adaları Adalet Bakanlığı 10 Temmuz 2020'de Maxwell'in Karayip topraklarında da soruşturma altında olduğunu duyurdu.Maxwell, 2 Temmuz 2020'de FBI tarafından Bradford, New Hampshire'da tutuklandı, reşit olmayan kişileri ayartma ve çocuk seks ticaretinin yanı sıra yemin altında yalan söylemek ile suçlandı. Temmuz 2020'de New York federal yargıcı, kaçma riskinin "çok büyük" olduğunu belirledikten sonra Maxwell'i kefaletle salınmasını reddetti.

İDDİALARINI MAHKEMEYE TAŞIDI
Kraliçe Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’la 17 yaşındayken cinsel ilişkiye zorlandığı iddialarıyla geçtiğimiz dönemde dünya kamuoyunun gündemine oturan Roberts, bu iddiaları ilk kez mahkemeye taşıdı. 2001 yılında 17 yaşındayken cinsel tacize uğradığını öne süren Roberts, New York’ta dava açtı.

Çocuk tacizi ve fuhuş suçlusu Jeffrey Epsteinın eski pilotu konuştu: Aynı anda iki sevgilisi vardı, biri yarı yaşındaydı

ÜÇ KEZ İLİŞKİYE ZORLANDIĞINI İLERİ SÜRDÜ
Epstein’ın talimatıyla Prens Andrew’la bir araya geldiğini söyleyen Roberts, Londra, New York ve Karayipler’de olmak üzere üç kez cinsel ilişkiye zorlandığını savundu. Açtığı davanın ardından ABD medyasına konuşan Roberts, “Prens Andrew’u bana yaptıklarından dolayı sorumlu tutuyorum. Güçlü ve varlıklı kişiler eylemlerinin sorumluluğunu üstlenmekten muaf tutulmamalı. Umarım diğer kurbanlar da korku ve sessizlik içinde yaşamamanın mümkün olduğunu görürler. Konuşarak adalet isteyip hayatlarını geri alabilirler. Bu kararı vermek kolay olmadı. Bir anne ve eş olarak ailem her zaman önce gelir. Attığım bu adımın Prens Andrew’un benimle ilgili saldırılarını artıracağını biliyorum. Ancak bunu yapmasaydım, diğer kurbanları da yüzüstü bırakmış olurdum” dedi.

Jeffrey Epstein'ın bir dönem sevgilisi olan şimdi de suç ortağı olmakla suçlanan Ghislaine Maxwell, 1961 İngiltere doğumlu. Çek asıllı İngiliz bir medya patronu olan Robert Maxwell ile Elisabeth Maxwell'ın dokuz çocuğundan en genci. Maxwell geçen yıl, reşit olmayan kişileri kullanarak seks ticareti yapmakla suçlandı. 1991'de ABD'ye taşınmasından ve Epstein'la yakınlaşmasından önce medya devi olarak tanınan babası Robert Maxwell için çalıştı. Maxwell, ABD'de yaşadığı süre boyunca pek çok kez reşit olmayan kızları Epstein ve diğerleri için topladığı ve insan kaçakçılığı yaptığı iddialarıyla karşı karşıya kaldı, bu iddiaları her seferinde reddetti.Maxwell, 2012 yılında okyanus-savunucusu TerraMar Projesi'ni kurdu. Örgüt, New York federal savcılarının Epstein aleyhindeki seks kaçakçılığı suçlamalarının halka açılmasından bir hafta sonra 12 Temmuz 2019'da kapatıldığını duyurdu. 27 Aralık 2019'da Maxwell, Epstein'a yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla FBI soruşturması kapsamına alındı. ABD Virgin Adaları Adalet Bakanlığı 10 Temmuz 2020'de Maxwell'in Karayip topraklarında da soruşturma altında olduğunu duyurdu.Maxwell, 2 Temmuz 2020'de FBI tarafından Bradford, New Hampshire'da tutuklandı, reşit olmayan kişileri ayartma ve çocuk seks ticaretinin yanı sıra yemin altında yalan söylemek ile suçlandı. Temmuz 2020'de New York federal yargıcı, kaçma riskinin "çok büyük" olduğunu belirledikten sonra Maxwell'i kefaletle salınmasını reddetti.

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!